• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Emre Bakırcıoğlu'nda tedavi olup başarıya ulaşanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar merhabalar, bugün son kez yumurta kontrolüne gideceğim. Yumurtalar adetini tam bilmiyorum ama boyutları vs herşey güzel gidiyor. Ben çatlıyıcak gibiyim çok şiştim :) Sanırım bu çarşamba yada perşembe eşim mikrotese amelyatı olacak. Rabbim inşaallah bulunmasını nasip etsin. Hayırlı haberler hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin.

kızlar merhabalar, bugün son kez yumurta kontrolüne gideceğim. Yumurtalar adetini tam bilmiyorum ama boyutları vs herşey güzel gidiyor. Ben çatlıyıcak gibiyim çok şiştim :) Sanırım bu çarşamba yada perşembe eşim mikrotese amelyatı olacak. Rabbim inşaallah bulunmasını nasip etsin. Hayırlı haberler hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin.
Ayy canm bnm valla bende heycanlıyım senn için inşallah hayırlı haberler bekliyor um gönlğnüzce olsun

Kızlar benim kafam çok karıştı gerçekten bizde doktor Efe can şerefoğlu'na gidiyoruz bizimde azosperm ve bütün herşey normal çktı sadece fsh yüksek 45 çktı ve doktor önce tedavi uygukayalım düşürelim kendiliğinden sperm çkışı olabilir olmazsa en son çare mikrotese ameliyatı ddi ama burda okuduğum kadarıyla da emre bakırcıoğlu da bu şekilde düşünmüyo sanırım kafam çok karştı gerçkten yardımınıza ihtiyacım var
Canm merhaba istersen emre beye mail yokuylada bilgi alablirsin cevaplar FSH bizim de yüksek ama 12.21 yüksek değil cok bizde tese olucaz herşey normal bizdede bi ilaç vs hiç bişey kullnmıyoruz aralıkta gidicez bizde teseye istersen emre beyle Bş grüşme sanan varsa git ve yatta mail den tahlikerin atıp bilgi verebilir

Merhaba, ne şekilde yardımımız olur bilemiyorum ama evet Emre beyin fikri farklı, belki doktorunuz tıkanıklıktan şüphelendiği için ilaç la tedavi önermiştir. Bizde sadece testesteron normaldi diğer tüm değerler yüksekti. Tıkanıklıktan şüphelenmiyor. Hatta emin tıkanıklık olmadığına o yüzden mikrotese olacağız.
Peki tıkanıklık hangi durumda oluyor o konu hakkında bilginiz varmı? Bizim fsh da yükseğe yakın 11 çıkmış bilmiyorum ilaç tedavisi inşallah işe yarar

Pardon yanlış yazmışım fsh 45 testesteron 11
Anladım canm emre beye bi mail at istersen ordan da bi bilgi alırsın daha iyi okur sonuçları ararsan cevap verir bi kaç tahlil ister bizde genetik test falan istedi herseyimiz d temiz oyuzden tese olucaz FSH hormanı yüksek olanlarda tesede olumlu sonuç alan daha cok kişi cıkıyormul emre bey ole demişti .

günaydın belli oldu yarın sabah olacak öğlene kadar devam edecek. Yarın haber vereceğim inşaallah hepimize umut olur yarınki amelyat dualarınızı eksik etmeyin :)

Peki tıkanıklık hangi durumda oluyor o konu hakkında bilginiz varmı? Bizim fsh da yükseğe yakın 11 çıkmış bilmiyorum ilaç tedavisi inşallah işe yarar
tıkanıklık konusunda malesef hiç bir bilgim yok doktorda bu yönde bilgi vermedi hangi durumlarda olduğu ile ilgili

hazırkanırken kendin vuruosun demi günde bi tanemi meraktan soruyom canm :) valla aşşah bizede gösterrde haIrlanırsak bilgim olsun
kendim vuruyorumm bazen 1 bazen 2 hemşire yardımcı oluyor bilgi veriyorlar inşaallah sizde biran önce başlarsınız başlamak bitirmenin yarısıymış gerçekten. İnsan başlayınca bi rahatlıyor belirsizlik çok tuhaf çünkü

kendim vuruyorumm bazen 1 bazen 2 hemşire yardımcı oluyor bilgi veriyorlar inşaallah sizde biran önce başlarsınız başlamak bitirmenin yarısıymış gerçekten. İnsan başlayınca bi rahatlıyor belirsizlik çok tuhaf çünkü
Aynen canım .bizde az kaldı aralığı sabırsızlıkla bekliyorum valla sende bana umut olcaksın çünkü hemen hemen aynı belirsiz bi azsoperm var ikimiz sonuçlarda aynı inşllah yarın ki amelynızda emre beyin verdiği müjdeli haberler olur Rabbim en kısa sürede hayırlı evlatlar nasıp eder ama ben çok güveniyorum ve yarın bize bu mutlu haber vereceksin dualarm senn le canım

Aynen canım .bizde az kaldı aralığı sabırsızlıkla bekliyorum valla sende bana umut olcaksın çünkü hemen hemen aynı belirsiz bi azsoperm var ikimiz sonuçlarda aynı inşllah yarın ki amelynızda emre beyin verdiği müjdeli haberler olur Rabbim en kısa sürede hayırlı evlatlar nasıp eder ama ben çok güveniyorum ve yarın bize bu mutlu haber vereceksin dualarm senn le canım
innnnnşaaaallllaaahhh dualarınızı unutmayın :) okuyabildiğimiz kadar fetih suresi okuyoruz. Rabbim kabul eylesin inşaallah.

innnnnşaaaallllaaahhh dualarınızı unutmayın :) okuyabildiğimiz kadar fetih suresi okuyoruz. Rabbim kabul eylesin inşaallah.[/QUOTE. Allahın izniyle inş kaliteli güzel spermleriniz bulunur inşallah kaliteli embiryolarla sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur.Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlı haberlerinizi alırız amin.

Back
X