Emre bey ben o mutsuz hastalarınızdan biriyim ..2 kere darbe yedikten sonra size gittim "burnun olana kadar bırakmam" seni dediniz bende inandım elime ameliyat ücretini yazıp verirken bir araba parası bu dediniz kaburgamdan parça alındı sabaha kadar kan kustum burnumun sağ tarafı çöktü yağ enjeksiyonu yaptın . dönuklügüde düzelticem dedin sağ tarafa küçük bir yama yaptın erime yapabilir buradayım dedin ben de arkadaşımın kızını gönderdim ameliyat ettin benim sorunuma çözüm bulmadınız ama buradan size gidecek 2 kişiyi kaybettiniz. Bu arada araya pandemi girdi kontrole 1 yıl gidemedim aramızdaki diyalog,; sağ tarafım çöktü emre bey ,darbe almışsındır ,soldan nefes alamıyorum tuzlu su çek ben böylemi kalıcam, kime gidersen git ben yapmam ,sen daha kontrollere gelecekmisin böyle diyerek kibarca kovdunuz beni. 2 saat yoldan geldim ben o kontrollere, köprü trafiğine takılıp giden benzine mi yanayım zorla denklestirdigim ameliyat paramamı yanayım kontrollere geldim kaçkez 4,5 saat sıra bekledim zamanıma mı yanayım en son 1 hafta önce yazdım tık yok elimde kendi verdiğiniz epikriz raporu var ,ben 8 yıl uğraştım bana bunu yaşatan doktorla,mevcut durumumla ilgili rapor alıp yargı yoluna gideceğim