Emre ilhan mı - Abdulkadir göksel mi? son kararımı vericem yardım istiyorum lütfenn

su ana kadar Emre bey hakkında olumsuz bir yorum dahi okumadm,, görüşmeye gittiğimde benm de düşüncelerim aynı açıda oldu zira kontrole gelenleri görme fırsaı buldum.. ben Emre beyi tavsiye ederim..

haklısın canım bende olumsuz duymadım ama fiyatı yüksek beni aşıyor o yüzden (

ama canım şöye bi durum var elindeki parayla ameliyat olup o kadar eziyt cekip mutsuz olmaktansa biraz para biriktir ve gec olsun ama güzel olsun

ama canım şöye bi durum var elindeki parayla ameliyat olup o kadar eziyt cekip mutsuz olmaktansa biraz para biriktir ve gec olsun ama güzel olsun

Haklısın ama canm şartlar el vermeyince insan onlarıda düşünüyor bende aslında çok ucuza olmiycam 3,5 vercem ama baktığımda 5 de beni aşıyor..
ben çok insan tanıyorum buradan 1,5 ve 1,800 e ameliyat olan..
Herşeyin hayırlısı canm herkes istediğine kavuşsun kimse mutsuz olmasın :)

Kendisine ameliyat olmuş bir hastası olaraktan tek kelime ile ''ABDÜLKADİR GÖKSEL '' diyorum . Rahat 10 referansla gittim kendisine,güler yüzü işinde profosyenel olması bu iş için yeterli ... şiddetle tavsiye edebilirim ....

Merhaba burnunuzdan halen memnun musunuz ben de burun estetiği yaptırmak istiyorum kimi önerirsiniz.

Merhaba Arkadaşlar
Bende burun ameliyatı olmak istiyorum.Burnum dıştan hafif kemerli uzu uzun ve düşük
İçten burun etlerim büyük ve sag tarafa hafif egrilik var.Emre İlhan ve Abdulkadir göksel arasında kaldım.
Kaşlarım düşük olduğu için aynı ameliyatla kaşlarımı da kaldırmak istiyorum. Ama Emre İlhan kaş kaldırma yapmıyomuş.
Abdulkadir göksel yapıyormuş.Yaşım 28 sizce ikisini de yapan Abdulkadir göksele mi yaptırayım. Yoksa Emre ilhana burun estetiğimi yaptırıp kaşıma da daha sonra botox felan mı yaptırayım hem Kaş ekimi de yaptırmak istiyorum ekerken de makuldüzeyde kaldırabiliyorlar sanırım.ÇünküBurun ameliyatı ve Kaş kaldırma için ayrı bir ameliyat yaptıramam iki kere hem masraf hem aneztezi demek bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…