yaaaaaaa emre ılhan ne kadar dıyor? ucret hakkında bılgı sahıbı olan varmı
5 milyar istiyor emre bey.
evet emre bey 5000 istiyor ve her hastaya aynı fiyat nereden gelirsen gel farketmez dedi asistanı.bence çok pahalı emre bey birde herkesin burnunu aynı yapıyor. tamam çok güzel ama çok yapay..
bende 25 aralıkta olucam inşl. iyi bir ameliyat geçirim dualarınızı beklerim arkadaşlar.
evet emre bey'in fiyatı sabit ve hiçbir durumda indirim yapmıyor. Diğer doktorlar bir takım yollar deniyorlar maliyeti düşürmek için. Sanrıım emre bey'in zatne çok sayıda hastası olduğundan gerek duymuyor. Bir de kaymak tabakasına hizmet veren çok daha pahalıya bu ameliyatı yapan doktorlar var. Ben çok sorup araştırdım, sonunda emre bey'in fiyatı bana uygun gelmişti=)
istanbul'da isim yapmış profesörler 10.000 civarı oluyor.
canım sendemi emre ilhana oldun. Senin burnun gayet doğal olmuş ama şimdi yine baktımda. Başka çok yapan kişi gördüm hepsi aynı.seninki gayet doğal ve güzel olmuş.
Haklısın ben nazim çerkeş den fiyat aldm bana 9000-1000 arası demişti :)
bakalım hepimiz için hayırlısı olsun ya bende bi atlatsam başka bşe istemiyorum :)
ben en az 20-30 burun gördüm, hiçbiri de birbirine benzemiyordu:) yapay bir burun istemezseniz kimse size zorla yapay bir burun yapamaz zaten.
Yok canım ben Emre İlhan'a olmadım. Bu arada teşekkür ediyroum iltifatların için; ama o çok şiş hali. Şu an daha iyi görünüyor. Birkaç resim ekleyeceğim uygun zamanda.
bekliyoruzzzzz :))
ekledim bile=)
Çok yeni resimler değil bunlar da ama bakabilirsinizzz..Eski hali de var burnumun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?