Merhaba ben kendisine revizyon oldum bir haftayi geçti. Şu an nasıl oldu falan bir şey söylemek için çok erken sisliklerim var fakat içim rahat. Çünkü muhammet beyin en iyi sonuç icin elinden geleni yaptığına güvenim sonsuz gerisi benim iyilesme surecim ve burun yapımla alakalı diye düşünüyorum. Muhammet beyin olur hemen hallederiz falan gibi bir yaklasimi olmadi, her zaman temkinli davranıyor temkinli konuşuyor çünkü karşılaşacağı olumsuz durumları da hesaba katıyor hiçbir zaman güvence vermiyor doğrusu da bu bence.
Daha önce emre beye de görüşmeye gittim ama kararımı muhammet beyden yana kullandım. Emre ilhanin yaptığı burunları hep aynı buluyorum ben biraz daha dogalliktan yana olduğum için muhammet beyi seçtim çünkü daha yapay duran bir burun yüzde geri planda kalmis ufak tefek kusurları ön plana çıkarıyor. Bu Benim görüşüm muhammet bey in tarzını ve gerçekçi yaklasimini seviyorum. Siz dr unuza burnunuzun alt yapısı nasıl yeni bir buruna imkan sağlıyor hangi isteklerinize cevap veriyor ya da veremiyor elinizdekiyle neler yapabilirsiniz bunları konuşun. Burun yapınız, deriniz, burnunuzun boyutu, kemik yapınız ve önceki ameliyattan kalan haliniz yenisine nasıl bir zemin hazırlamış neler yapılabilir neler yapılamaz bunları değerlendirin. Bunlara cevap aldığınızda kararınızi rahatlıkla verirsiniz.
Umarım doğru kararı verirsiniz.