Emre ilhan mi muhammet dilber mi ?

Jesso

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2017
9
2
1
31
Selam kizlar bana lutfen bu yazacagim konu hakkinda yardimci olun.
Ben 3 sene önce burun ameliyati oldum ama sevmedim burun ucumda hafif egrilik var o yuzden tekrar ameliyat olmak istiyorum. Muhammet dilbere revizyon ameliyat olan var mi? Yada emre ilhana? Ben 8. Aya yer aldim muhammet dilberde ama korkuyorum. Yasadiklarinizi yazin lutfen.

Merhaba ben kendisine revizyon oldum bir haftayi geçti. Şu an nasıl oldu falan bir şey söylemek için çok erken sisliklerim var fakat içim rahat. Çünkü muhammet beyin en iyi sonuç icin elinden geleni yaptığına güvenim sonsuz gerisi benim iyilesme surecim ve burun yapımla alakalı diye düşünüyorum. Muhammet beyin olur hemen hallederiz falan gibi bir yaklasimi olmadi, her zaman temkinli davranıyor temkinli konuşuyor çünkü karşılaşacağı olumsuz durumları da hesaba katıyor hiçbir zaman güvence vermiyor doğrusu da bu bence.
Daha önce emre beye de görüşmeye gittim ama kararımı muhammet beyden yana kullandım. Emre ilhanin yaptığı burunları hep aynı buluyorum ben biraz daha dogalliktan yana olduğum için muhammet beyi seçtim çünkü daha yapay duran bir burun yüzde geri planda kalmis ufak tefek kusurları ön plana çıkarıyor. Bu Benim görüşüm muhammet bey in tarzını ve gerçekçi yaklasimini seviyorum. Siz dr unuza burnunuzun alt yapısı nasıl yeni bir buruna imkan sağlıyor hangi isteklerinize cevap veriyor ya da veremiyor elinizdekiyle neler yapabilirsiniz bunları konuşun. Burun yapınız, deriniz, burnunuzun boyutu, kemik yapınız ve önceki ameliyattan kalan haliniz yenisine nasıl bir zemin hazırlamış neler yapılabilir neler yapılamaz bunları değerlendirin. Bunlara cevap aldığınızda kararınızi rahatlıkla verirsiniz.
Umarım doğru kararı verirsiniz.

Cevap verip icimi rahatlattigin icin cok sagol ❤ burnunda buyuk degisim oldumu yoksa ufak tefek degisiklikler mi yapildi? Birde öngörusmeden birgun sonra ameliyat gerceklesiyo mu yoksa beklenmesi gerekiyo mu ? Senin ameliyatin nasil oldu ve ne kadar ödedin?:)

On görüşmeden bir gun sonra ameliyat hiç duymadım acil bir durum yoksa çok imkansız.
Ben geçen yıl randevu görüşme ameliyat tarihi vs derken bir yıl bekledim.
Bende çok fazla işlem oldu.
Sekizinci aya gün almışsın ameliyat günü değil sanırım görüşme günü. Ertesi gün de ameliyat oluyor mu diye soruyorsun anladığım kadarıyla. Ama boyle bir sey normal şartlarda pek mümkün değil.

Ciddimisin? Ben yurt disinda yasadigim icin öyle birsey var diye duymustum ki fatih dagdelen ameliyatlari öyle yaptigini biliyorum. Bandajlarin ciktiginda resim paylasirmisin:)

Yurtdışı için kolaylık sağlayabilirler onu bilmiyorum. yurtdisi hastaları genelde öncelikli oluyor zaman problemleri olduğu için.

Merhaba
Ben bu sayfaya yeni üye oldum googleden Emre İlgan hakkında yeni yorumları okumak için asını yazmıştım, çok şükür 2017 de yazılan yorumlar var. Ben Emre Beye ameliyat olmadan önce bu sayfadaki yorumlar beni çok cesaretlendirdi tanımadığım Emre bey gözümde Tr nin en iyi doktoru konumuna geldi. Zira hakkında 1 tane olumsuz yorum yoktu, ve hep çok ilgili bi doktor olduğu yazıyordu!!!! Umarım yorumum silinmez ben Emre beye burun ameliyatı oldum şuan 1 yıl oldu sonuçtan memnunum artık ilk başta değildim. Çok şükür nefes almamda fena değil. Fakat 1 gr ilgili bi doktor değil maalesef heleki birazcık hoşnut olmadığınızı söyleyin , hemen bi savunmaya geçiyo bundan 4 ay önceydi galiba kliniğe telefon etmiştim Emre beyi ziyaret etmek istiyorum bide burnuma baksın herşey yolundamı diye bilmem bana 8 ay sonrasına randevu vermeye kalktı bende vazgeçtim. Yurtdışında yaşıyorum beni üzen şey hiç okuduğum gibi ilgili değil hiç bit mesahıma doğru cevap vermz bazen gördüğü halde geri dönüş yapmaz. Hastası olmasam anlarım ama ben onda ameliyat oldum. Ben hiç bi ilgi görmedim maalesef.

Ojjj uzuldum senin adina Emre beye bende yazdim ve bir kac kezde aradim öngörusme alabilmek icin ama kendisine ulasmak cok zor ki bana sanki birazda hic ameliyat olmamis kisileri seciyolar gibi geliyo sanki ama yanlis dusunuyoda olabilirim. 8.ayin 8 inde muhammet bilder de randevum vardi cok ilgili biri benimle ekstra ilgilendi meslegini para icin yapan birisi degil. Burnumun ameliyata ihtiyaci olmadigini ve guzel görundugunu söyledi baska birisi olsa hemen randevu verirdi. :)

Back
X