Emre ilhan, Muhammed dilber, Salih emre uregen, Bekir keskin, Hangisi sizce?

DilosMira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
58
10
38
31
Emre ilhan 16 bin :KK57: ve ameliyat tarihi 1 yili bulabilir :KK43:
Salih emre uregen 9500
Muhammed dilber 8 binden basliyor
Bekir keskin 6500

Emre ilhandan randevu veya ameliyat tarihi alabilmek cok zor cok:KK43: Salih emrenin burunlarini da cok begeniyorum kii:KK23: Muhammed dilberin yaptigi burunlar cok dogal ve hic kavisli degil gibi :KK64: Bekir keskin cok hamarat ama yaptigi burunlarin ucunu bazen begenmiyorum:KK12:
Bu doktorlardan birine ameliyat olmayi istiyorum ama Emre ilhan gibi hafif kavisli guzel burun yapiyor estetigim diye bagirsada seviyorum hem yasadigim ulkenin insanlarinin burnu domuzcuk gibi bende aralarinda kaynar giderim dimi ?:KK53:
Bekir keskin haric digerleri butcemi asan fiyatlar ama memnun olayimda kendimi zorlayip parayi toplamaya calisirim.:21:
ameliyat oldugunuz diger doktor tavsiyelerinize acigim kizlar:KK45:

Son düzenleme:
Baris cakirin yaptigi burunlar biraz fazla kalkik geldi. Ama hokka yapmadigi burunlarida begendim
Barış çakırın burunları aksine bana dümdüz geliyo fazla doğal sanki.ben iki ay önce emre beye ameliyat oldum canım 1 yıl bekledikten sonra ve tam dediğin gibi hafif kalkık hafif kavisli bi burnum var bence bekle 1 yıl çabucak geçiyo

emre ilhan 14 bin demislerdi.. ilk randevuyu teptigim gün... -.-

bekir sivri de var.. onun burunlarida emre ilhan burunlari gibi

birde berker büyükgüral.. onun burunlarida güzel

Bence tam icine sinmeyen doktora yaptirip 1 yil revizyon icin bekleyecegine ilk ameliyati olmak icin bekle. Sonuc itibari ile Baris Cakir, Muhammet Dilber ve Emre ilhan bence en risksiz doktorlar. Keske ben de randevu tarihini bekleyip acele etmeseydim. Cok klise ama doktor cok onemli, her doktor nasilsa burun yapabilir diye dusunmemek gerekir. Doktorun cok iyi bir insan olmasi da biryerden sonra onemli degil cunku olumsuzluklari yasayip bu uc doktorun yaptigi burunlara bakip bakip sizdeki olumsuzluklara uzulen keske bekleseydim diye dovunen siz oluyorsunuz. Ya tabi bir de sans faktoru var sanirim bilemiyorum..

emre ilhan 14 bin demislerdi.. ilk randevuyu teptigim gün... -.-

bekir sivri de var.. onun burunlarida emre ilhan burunlari gibi

birde berker büyükgüral.. onun burunlarida güzel
Bekir sivrinin burunlari guzel ama ucunu bosveriyor gibime geldi.
Berker buyukgurala bakmadim henuz bi arastirayim en iyisi:KK51:
Ah ahh keske ramdevuyu alsaydin da bana verseydin sirani ömur boyu duacin olurdum:KK53:

Bence tam icine sinmeyen doktora yaptirip 1 yil revizyon icin bekleyecegine ilk ameliyati olmak icin bekle. Sonuc itibari ile Baris Cakir, Muhammet Dilber ve Emre ilhan bence en risksiz doktorlar. Keske ben de randevu tarihini bekleyip acele etmeseydim. Cok klise ama doktor cok onemli, her doktor nasilsa burun yapabilir diye dusunmemek gerekir. Doktorun cok iyi bir insan olmasi da biryerden sonra onemli degil cunku olumsuzluklari yasayip bu uc doktorun yaptigi burunlara bakip bakip sizdeki olumsuzluklara uzulen keske bekleseydim diye dovunen siz oluyorsunuz. Ya tabi bir de sans faktoru var sanirim bilemiyorum..
muhammed dilberle görustum msj yoluyla yaparim dedi istedigin gibi 9-10 bin fiyat verdi bazi yaptigi burunlari cok begendim ki geneli guzel ama bazi sikayetler duydum hastasinin arkasinda durmuyor gibi ki karalamada olabilir bunlar bilemiyorum oyuzden cekindim suan hala hakkinda arastiriyorum valla memnun olan cok ama Emre ilhan dan memnun kalmayan kimse yok gibi görmedim yani. Butcem 10 bindi ama Emre ilhanin yaptigi burunlari gördukten sonra kendimi zorlayip randevu almaya karar verdim ama daha 1 yil var:cry::KK42:

h

Emre ilhan 16 bin :KK57: ve ameliyat tarihi 1 yili bulabilir :KK43:
Salih emre uregen 9500
Muhammed dilber 8 binden basliyor
Bekir keskin 6500

Emre ilhandan randevu veya ameliyat tarihi alabilmek cok zor cok:KK43: Salih emrenin burunlarini da cok begeniyorum kii:KK23: Muhammed dilberin yaptigi burunlar cok dogal ve hic kavisli degil gibi :KK64: Bekir keskin cok hamarat ama yaptigi burunlarin ucunu bazen begenmiyorum:KK12:
Bu doktorlardan birine ameliyat olmayi istiyorum ama Emre ilhan gibi hafif kavisli guzel burun yapiyor estetigim diye bagirsada seviyorum hem yasadigim ulkenin insanlarinin burnu domuzcuk gibi bende aralarinda kaynar giderim dimi ?:KK53:
Bekir keskin haric digerleri butcemi asan fiyatlar ama memnun olayimda kendimi zorlayip parayi toplamaya calisirim.:21:
ameliyat oldugunuz diger doktor tavsiyelerinize acigim kizlar:KK45:
muhammet dilber tabiki yaptigi burunlar cok güzel :KK36:

Kızlar merhaba, göğüs büyütme yorumlarını okurken konuşmanızı gördüm. Şimdi de göğüs ameliyatı araştırıyorum:)) Haziran'da Emre İlhan'a ameliyat oldum ve çok memnunum. Beklemenize değecektir.

Kızlar merhaba, göğüs büyütme yorumlarını okurken konuşmanızı gördüm. Şimdi de göğüs ameliyatı araştırıyorum:)) Haziran'da Emre İlhan'a ameliyat oldum ve çok memnunum. Beklemenize değecektir.
kocam cocuk istiyor ameliyat olmak icin reddediyorum 1 yil sonra ameliyat ve en az 6 ay da gebe kalinmamali derken cok uzuun ve kocam beklemek istemiyor. Oyuzden benim icin imkansiz gibi 1 yil ama ancak randevusunu iptal eden bir hastanin yerine daha erken ameliyat olabilirim ve buguzden aramadim henuz onlari. Ilk sordugumda Asistani Burcu hanim da iptal eden hic olmuyor dedi:63: ama surekli kk de Emre ilhani iptal edip baska doktora ameliyat olmak isteyen hastalari da göruyorum:KK51: ama vaktinizi bana verin diyene kadar iptal etmis oluyorlar doktorda baskasini ekluyor listeye. Salih Emre uregenede randevu aldim ben artik hangisi olursa ikisinide begeniyorum.

Kızlar ben 3 talihsiz operasyon sonrası salih emre beye ameliyat oldum bir tek o düzeltti burnumu çok memnun kaldım kendisi ve eşi çiğdem hanım mükemmel bir insan şuan 9 ayımı doldurmak üzereyim tavsiye ederim :)

Kızlar ben 3 talihsiz operasyon sonrası salih emre beye ameliyat oldum bir tek o düzeltti burnumu çok memnun kaldım kendisi ve eşi çiğdem hanım mükemmel bir insan şuan 9 ayımı doldurmak üzereyim tavsiye ederim :)
Cok sevindim duzelmesine. Darisi bizlere insallah. diger iki doktoru eledim zaten suan yaptirmayi dusundugum doktorlar Emre ilhan ve Salih Emre uregen.

Back
X