Merhaba arkadaslar, cumartesi gunu emre bey'de ilk randevum var. Fakat bu randevude neler konusuldugundan pek bi haberim yok. Ve bu randevu bedava degil mi?
Bi sorum daha olacak; bu benim 3cu ameliyatim olacagi icin 15bin tl demisti asistani telefonda, indirim yapiyorlar mi yoksa kesin fiyat mi bu? Belcikadan gidecegim icin turkiyede doktor islerinden pek haberdar degilim. Beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim :)
15 milyar revizyon hatta 3.ameliyat olcak biri için uygun fiyattır bana göre. Çünkü burun ameliyat sayısı arttıkça burundan beklenen başarı oranıda düşer, bu kişinin olacağı revizyon ameliyatı son ameliyat ve başarılı ameliyat olmak zorundadır. Dolayısıyla doktorunuda doğru seçmek zorunda. Ayrıca ilk burun ameliyatları daha uygun olur her zaman, revizyon ameliyatlar her zaman fiyat olarak fazladır, tabi daha uygun doktorlarda revizyon ameliyatları yapmaktadır, işin para kısmına takılmayın bence önemli olan doktorun başarılı olmasıdır.15 milyar resmen soygun bir kez daha dusun derim ne ile karsilacagini bilmiyorsun birde revizyon ameliyatlari daha uygun oluyor diye biliyorum arastirmakta fayda var
Emre bey daha öncede belirttiğim gibi -kişiselleştirme- adı altında ameliyatlarını yapıyor. Bu demek oluyor ki kişinin muayenesinden sonra hastanın isteklerinide göz önünde bulundurarak ameliyatlarını yapıyor. Dolayısıyla hasta memnuniyeti ve beklenen sonuçta daha olumlu oluyor, buna bağlı olarak kesinlikle tek tip burun yaptığını düşünmüyorum, sonuçta herkes farklı ve herkesin farklı farklı istekleri olmakta, böyle bir sonucun olması zaten imkansız.Emre İlhan'dan memnun olmayan kimse yok mu? Yaptığı burunlara bakıyorum aşırı havada ve sivri herkes mi böyle istiyor yoksa tek tip mi burun yapıyor aydınlatırsanız sevinirim. Özelden de mesaj atabilirsiniz objektif hasta yorumlarına ihtiyacım var lütfen!
Sizin şu an fotoğraftaki burnunuz estetikli mi Emre bey mi yaptı burnunuzu peki?Emre bey daha öncede belirttiğim gibi -kişiselleştirme- adı altında ameliyatlarını yapıyor. Bu demek oluyor ki kişinin muayenesinden sonra hastanın isteklerinide göz önünde bulundurarak ameliyatlarını yapıyor. Dolayısıyla hasta memnuniyeti ve beklenen sonuçta daha olumlu oluyor, buna bağlı olarak kesinlikle tek tip burun yaptığını düşünmüyorum, sonuçta herkes farklı ve herkesin farklı farklı istekleri olmakta, böyle bir sonucun olması zaten imkansız.
benim şuanki burnum estetikli değil, daha ameliyat olmadım.Sizin şu an fotoğraftaki burnunuz estetikli mi Emre bey mi yaptı burnunuzu peki?
bu siz misinizbenim şuanki burnum estetikli değil, daha ameliyat olmadım.
evet,benimbu siz misiniz
pek burun estetiğine ihtiyacınız var gibi görünmüyorevet,benim
size öyle gelmiş olabilir, burnumun ucu yuvarlak ve büyük, ayrıca yandan yamuk duruyor ve burun deliklerim eşit değil. ama sizin dediğiniz gibi ameliyat olmadanda bu burunla yaşar mıyım? yaşarım tabi ama güzel olma imkanı varken neden olmayayım ameliyat?pek burun estetiğine ihtiyacınız var gibi görünmüyor
gözaltı morluğumdan çok benim gözaltlarım çukur, anneminde öyle genetik olduğunu düşünüyorum, ayrıca ben sağlık sektöründe çalışıyorum gece nöbetleri falan derken daha çok belirginleşiyor. açıkçası göz altlarım için yağ enjeksiyonu düşünüyorum hatta bir doktor tüm yüzüne yapalım demişti,yüzüm dolgun değilmiş.herneyse ameliyat sonrası morluklara gelince onlar geçici morluk olacak o yüzden kafana takma bence.gözaltı morluğu sıkıntınız var gibi duruyo sadece bu fotodan bakınca.. zira o bende var ve burun estetiği o morlukları daha da belirgin yapıp kalıcılaştırır diye korkuyorum sizde bu endişe var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?