Emre Ilhan revizyon

Sumiish

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
2
1
8
35
Belçika
Merhaba arkadaslar, cumartesi gunu emre bey'de ilk randevum var. Fakat bu randevude neler konusuldugundan pek bi haberim yok. Ve bu randevu bedava degil mi?
Bi sorum daha olacak; bu benim 3cu ameliyatim olacagi icin 15bin tl demisti asistani telefonda, indirim yapiyorlar mi yoksa kesin fiyat mi bu? Belcikadan gidecegim icin turkiyede doktor islerinden pek haberdar degilim. Beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim :)

merhabalar, görüşmeler için bir ücret alınmıyor. size söylenen rakamın dışında ekstra bir ücret kesinlikle ödemiyorsunuz. ben de Emre beyin revizyon hastasıyım. ve 1,5 sene oldu ameliyat olalı. pek fazla bir şey sormanıza gerek kalmayacak. çünkü burnunuzun şuan ki durumuna göre yapılması gerekenlerini Emre bey size açıklayacaktır. ama siz aklınızda olan size rahatsızlık veren her şeyi rahatlıkla sorabilirsiniz.asistanının size bildirdiği ücret bu şekildedir.umarım sizin de son ameliyatınız olur. şimdiden hayırlısı....

on beş milyar oha yani kusura bakma çok pAHALI bu işler şans işidir..okadar değmez..

15 milyar resmen soygun bir kez daha dusun derim ne ile karsilacagini bilmiyorsun birde revizyon ameliyatlari daha uygun oluyor diye biliyorum arastirmakta fayda var

Emre İlhan'dan memnun olmayan kimse yok mu? Yaptığı burunlara bakıyorum aşırı havada ve sivri herkes mi böyle istiyor yoksa tek tip mi burun yapıyor aydınlatırsanız sevinirim. Özelden de mesaj atabilirsiniz objektif hasta yorumlarına ihtiyacım var lütfen!

3.ameliyatinizi olacaginizi yazmissiniz nasil bir probleminiz vardi? Ameliyatinizi oldunuz mu? Bilgilendirirseniz emre ilhana revizyon olmayi isteyenlere de fikir vermiş olursunuz

Emre İlhan zırnık indirim yapmıyor var mı aranızda hiç indirimli ameliyat olan? Özelden filan yazın burada deşifre olmak istemeyenler. Bari bilgi sahibi olalım ücretler konusunda.. Ama ben herkesin muhakkak Güncel beyle de görüşmesini tavsiye ederim özellikle revizyonda inanılmaz başarılı bir doktor.

15 milyar resmen soygun bir kez daha dusun derim ne ile karsilacagini bilmiyorsun birde revizyon ameliyatlari daha uygun oluyor diye biliyorum arastirmakta fayda var
15 milyar revizyon hatta 3.ameliyat olcak biri için uygun fiyattır bana göre. Çünkü burun ameliyat sayısı arttıkça burundan beklenen başarı oranıda düşer, bu kişinin olacağı revizyon ameliyatı son ameliyat ve başarılı ameliyat olmak zorundadır. Dolayısıyla doktorunuda doğru seçmek zorunda. Ayrıca ilk burun ameliyatları daha uygun olur her zaman, revizyon ameliyatlar her zaman fiyat olarak fazladır, tabi daha uygun doktorlarda revizyon ameliyatları yapmaktadır, işin para kısmına takılmayın bence önemli olan doktorun başarılı olmasıdır.

Emre bey daha öncede belirttiğim gibi -kişiselleştirme- adı altında ameliyatlarını yapıyor. Bu demek oluyor ki kişinin muayenesinden sonra hastanın isteklerinide göz önünde bulundurarak ameliyatlarını yapıyor. Dolayısıyla hasta memnuniyeti ve beklenen sonuçta daha olumlu oluyor, buna bağlı olarak kesinlikle tek tip burun yaptığını düşünmüyorum, sonuçta herkes farklı ve herkesin farklı farklı istekleri olmakta, böyle bir sonucun olması zaten imkansız.

Sizin şu an fotoğraftaki burnunuz estetikli mi Emre bey mi yaptı burnunuzu peki?

Anladım ben bilginiz dahilinde yanıtladınız sandım.. Zira ben de biliyorum doktorun çalışma prensibini.. Ameliyatlı hastaların tecrübelerini dinlemek isterim bekliyorum izlenimlerinizi arkadaşlar..

pek burun estetiğine ihtiyacınız var gibi görünmüyor
size öyle gelmiş olabilir, burnumun ucu yuvarlak ve büyük, ayrıca yandan yamuk duruyor ve burun deliklerim eşit değil. ama sizin dediğiniz gibi ameliyat olmadanda bu burunla yaşar mıyım? yaşarım tabi ama güzel olma imkanı varken neden olmayayım ameliyat?

gözaltı morluğu sıkıntınız var gibi duruyo sadece bu fotodan bakınca.. zira o bende var ve burun estetiği o morlukları daha da belirgin yapıp kalıcılaştırır diye korkuyorum sizde bu endişe var mı

gözaltı morluğu sıkıntınız var gibi duruyo sadece bu fotodan bakınca.. zira o bende var ve burun estetiği o morlukları daha da belirgin yapıp kalıcılaştırır diye korkuyorum sizde bu endişe var mı
gözaltı morluğumdan çok benim gözaltlarım çukur, anneminde öyle genetik olduğunu düşünüyorum, ayrıca ben sağlık sektöründe çalışıyorum gece nöbetleri falan derken daha çok belirginleşiyor. açıkçası göz altlarım için yağ enjeksiyonu düşünüyorum hatta bir doktor tüm yüzüne yapalım demişti,yüzüm dolgun değilmiş.herneyse ameliyat sonrası morluklara gelince onlar geçici morluk olacak o yüzden kafana takma bence.

bende gece nöbeti tuttum 6 yıl. son bir yıl normal hayatıma döndüm ama morluklar geçmedi. yüzümün derisi çok ince sanırım kılcal damarlar bile belli oluyo çoğu zaman

bende emre beyle görüştüm ameliyat tarihi aldım hatta revizyon olucam 3. ameliyat olucak çok korkuyorum 2 başarısız ameliyattan sona hala doktorlara bakıyorum burunları inceliyorum sabahtan akşama bütün yorumları okuyorum. bu durum insana kafayı yedirtir yahu allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…