Emre Ilhan revizyon

Canım üçüncü Meliyat bandajlar çoktı doktor patates gibi sakın üzülme dedi ben görünce ağladım bu şişlikle kalsa bile olur diye düşün :) çoooook memnunum ve gerçekten ne istediysem yapmış fazlası bile var hatta beni düşünerek yapmış. En azından görüş bi hiç birley kaybetmezsin :) çok merak edersen özelden numaranı yaz ehatsaptan atarım
Resim bekliorm sabirsizlikla :) ozelden msj attim

1 sene sonraya ameliyat tarihi mi olur yahu, ben o kadar bekleyemezdim asla. Zaten Doktorum Abdulkadir Goksel'i ve hasta fotograflarini gordukten sonra kafamdaki o emre ilhan mi baris cakir mi sorulari birdeeeen yok oldu. Goksel bey cok ilgili, cok anlayisli biri, otur karsisina dinler butun sorularini cevaplar hic usenmeden. Mutlaka gorus derim.

Aslinda benmde o kadar bekleyecek vaktim yok. Bebek dusunuyorum. ozel durumlae icin oncelik saglar mi bilmiyorum.ama bi sene ameliyat bekleyemem. Bebek dusuncesini eetelemem gerekecek yoksa. :)

TE="Hande sarac, post: 40206109, member: 658362"]Tabiki sayfamdan ulaşabilirsiniz:)[/QUOTE]

Peki bu doktor sadece dogal olmasindan mi yana? Baska turli istesen yapamaz mi? Suan nasilsin cnm

bende emre beyle görüştüm ameliyat tarihi aldım hatta revizyon olucam 3. ameliyat olucak çok korkuyorum 2 başarısız ameliyattan sona hala doktorlara bakıyorum burunları inceliyorum sabahtan akşama bütün yorumları okuyorum. bu durum insana kafayı yedirtir yahu :KK43: allah yardımcımız olsun
Merhaba nasıl oldunuz merak ettim

bende emre beyle görüştüm ameliyat tarihi aldım hatta revizyon olucam 3. ameliyat olucak çok korkuyorum 2 başarısız ameliyattan sona hala doktorlara bakıyorum burunları inceliyorum sabahtan akşama bütün yorumları okuyorum. bu durum insana kafayı yedirtir yahu :KK43: allah yardımcımız olsun
İyi oldunuz mu
Abdülkadir göksel canım. İki doktorlada görüştüm. Hatta bir sürü doktorla görüştüm. En sıcak davranan beni en çok dinleyen böle tanıdık birine gelmişim gibi hissettiren göksel bey oldu. Genelde gittiğim tüm doktorlar çok zor bir burun tekrar operasyon gerekebilir veya yamukluk asla düzelmez çok zor olduğu içinde fiyat şuraya artar die araba parası çektiler vallahi. Göksel beyse muayene ettikten sonra benim için basit ben hallederim üzülme deyip çok daha düşük bi fiyat çıkardı. Hatta inanamadım iki defa sordum bütün masraf mı yarısımı diye. Hatta abartıp deniz hanımı arayıp eminsiniz demi dedim üstelik ben onca doktor zor dedi siz nasıl kolay diyorsunuz dediğimde bir revizyon hastaları gösterdi yok artık benim bu iğrenç burnum bunların yanında prenses dedim. Hani sonuç ne olur bilmiyorum. Mutlumu olurum mutsuz mu olurum hiçbir fikrim yok ama umarım artık son olur. Hem manevi hem maddi çöktüm yani
nasıl memnun kaldın mı canım bende revizyon olacağım

Canım ben abdülkadîr göksele ameliyat oldum. Ve bîldiğim kadarı ile kimsenin kabul etmediği revizyonları kabul ediyor ve çok başarılı. Hatta bazı isimlerin ona giden hastaları var haberin olsun. Ve sana nasıl tatlı bir doktor olduğunu anlatamam. Bence sen kesinlikle göksel beyle görüşmelisin. Hoş gerçi sonucu bilmiorum burnu bandajlı tamponlu bi hastayım şuan açıldıktan sona kötü bir sürpriz ile karşılaşmam. Bu arada benimde 3. Ameliyatım ve göksel beyin en çok uğraştığı hastalardan biriyim. :)
Nasıl oldun nefes iyi alıyor Musun

Back
X