Emre Ilhan revizyon

bende emre beyle görüştüm ameliyat tarihi aldım hatta revizyon olucam 3. ameliyat olucak çok korkuyorum 2 başarısız ameliyattan sona hala doktorlara bakıyorum burunları inceliyorum sabahtan akşama bütün yorumları okuyorum. bu durum insana kafayı yedirtir yahu :KK43: allah yardımcımız olsun
Geçmiş olsun :( Sadece Emre Beyle mi görüştünüz?

evet sadece emre beyle görüştüm en çok onun yaptığı burunları beğendim sitede ve genelde revizyonda hep emre bey tercih edilmiş sen başka bir doktor mu önerecektin?
Güncel Öztürk'ü de bir görün diyecektim revizyonda çok çok iyi kendisi ve yaptığı burunların önü Emre Beyden çok daha zarif duruyor. Emre Bey size de "genişleteceğim burnunu" dedi mi? Herkesin burnunu geniş geniş yapıyor tek tornadan çıkmış gibi oluyor o da :/

Güncel Öztürk'ü de bir görün diyecektim revizyonda çok çok iyi kendisi ve yaptığı burunların önü Emre Beyden çok daha zarif duruyor. Emre Bey size de "genişleteceğim burnunu" dedi mi? Herkesin burnunu geniş geniş yapıyor tek tornadan çıkmış gibi oluyor o da :/
yok aksine bana çok geniş dedi.kalın derili ve çok yıpranmış ta dedi. güncel öztürkü bende bi ara çok takip ettim ama o daha çok yeni ve revizyon hastası yok gibi bişi üstelik çok benim tarzım burunlar değil çok düz ve normal estetik değil gibi sanki kusurları bilerek doğal olsun diye yapmış gibi geldi bilmiorum emre beyinkilerde estetiğim diye bağırıyor ama kalemle çizilmiş gibi geldi bilmiorum manyak oldum zaten ameliyatı kime olcam diye tam karar verdim kafam allak bullak oldu

yok aksine bana çok geniş dedi.kalın derili ve çok yıpranmış ta dedi. güncel öztürkü bende bi ara çok takip ettim ama o daha çok yeni ve revizyon hastası yok gibi bişi üstelik çok benim tarzım burunlar değil çok düz ve normal estetik değil gibi sanki kusurları bilerek doğal olsun diye yapmış gibi geldi bilmiorum emre beyinkilerde estetiğim diye bağırıyor ama kalemle çizilmiş gibi geldi bilmiorum manyak oldum zaten ameliyatı kime olcam diye tam karar verdim kafam allak bullak oldu
O zaman ilk verdiğiniz karardan caymayın en doğrusu odur. Emre bey estetikli yapıyor Güncel Bey doğal haklısınız aralarındaki fark bu ama ikisi de iyi hele geniş dediyse o zaman şahane :D

O zaman ilk verdiğiniz karardan caymayın en doğrusu odur. Emre bey estetikli yapıyor Güncel Bey doğal haklısınız aralarındaki fark bu ama ikisi de iyi hele geniş dediyse o zaman şahane :D
her kafadan bir ses çıkıyor üçüncü ameliyatım olacak ve sanırım burnumu yaptıramadan stresten ölcem :)

arkadaslar.. emre ilhanin reveziyonu gercekten 1 sene mi sürüyor?? ben temmuz aylarin sonlarinda yaptirmayi istiyom :/

Emre İlhan'dan memnun olmayan kimse yok mu? Yaptığı burunlara bakıyorum aşırı havada ve sivri herkes mi böyle istiyor yoksa tek tip mi burun yapıyor aydınlatırsanız sevinirim. Özelden de mesaj atabilirsiniz objektif hasta yorumlarına ihtiyacım lvar lütfen!
Ben kesinlikle Emre beyin tek tip burun yaptığını düşünmüyorum..Emre bey hastalarının isteklerini de dikkate alarak yüzlerine uygun ve birbirinden farklı burunlar yapıyor .Hatta bazı hastalarıyla güzel bir arkadaşlık kurduk ve yüzyüze görüştüğüm için rahatlıkla söylüyorum ki hepimizin burnu birbirinden çok farklı.Kalkık olanı da var,kavislisi de var ,doğalı da var.Siz doğal burun beğeniyorsunuzdur ama bir başkası havada seviyordur.Hasta kendisi kalkık olmasını istediği ve istediği gibi bir buruna kavuştuğu için memnundur.Mesela ben kalkık ,kavisli ve iddialı bir burun istemiştim .Sonuç olarak hem rahat nefes alabildiğim için hemde görüntü olarak istediğim gibi olduğu için çok memnunum.

aralık ayına randevu...şubat mart gibide ameliyatmı...:KK57::KK57:
yani 1 yıl sonra ameliyat olmak off ya

maalesef ben 2014 nisan'da randevu alıp,11 Aralıkta ameliyat olabildim. Kendisine çok fazla talep var. Operasyon sonrasının rahat geçmesiyle,beklememe değmiş diyebilirim.Benim burun içinde oldukça yoğun problemim olduğu için bir estetik cerrahtan yanı sıra iyi bir KBB uzmanına ameliyat olmak istedim. Ultrasonik rinoplastiden haberim bile yoktu,10.gün işime geri dönebildim,kırma işlemi olmadığı için.

maalesef ben 2014 nisan'da randevu alıp,11 Aralıkta ameliyat olabildim. Kendisine çok fazla talep var. Operasyon sonrasının rahat geçmesiyle,beklememe değmiş diyebilirim.Benim burun içinde oldukça yoğun problemim olduğu için bir estetik cerrahtan yanı sıra iyi bir KBB uzmanına ameliyat olmak istedim. Ultrasonik rinoplastiden haberim bile yoktu,10.gün işime geri dönebildim,kırma işlemi olmadığı için.
gönderdiğiniz sayfaya baktım ama malesef estetikle ilgili bölümü yine bulamadım..
randevuyu nisanda aldınız,aralıkta ameliyat oldunuz..8 ay sonra..bu sereçte kaç kere görüştünüz doktorla..

Back
X