Emre ilhani 1 yil beklemeli miyimm?

DilosMira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
58
10
38
31
evt kizlar gelecek sene nisan ayina ameliyat tarihi icin gun verecekler öncesi olamaz. 1 sene beklemeli miyim sadece göruntu acisindan estetik dusunuyorum saglik acisindan bir sorunum yok bekleyebilirim hem ozamana kadar 16 binide toplarim. Ama degermi okadar beklemeye ben en cok 6 ay sonra icin dusunuyordum
Muhammed dilber salih emre uregenide cok begeniyorum onlarami ameliyat olayim ?

Son düzenleme:
Ondan baska doktora güvenmiyorum acelemde yok diyorsan bekle derim.. Tabi bunun kararini baskasi veremez. Ben olsam sadece bir doktorda israr etmezdim arastirirdim sürekli en azindan bir tane daha iyi buldugunuz doktor cikar karsiniza.. Siz baska doktorlar arastirdiniz mi yazdiklarinizdan baska?

Bence çok haklısın ben de 1 yıl bekledim beklediğime değdi emre bey çok iyi bi doktor

E

emre ilhan disinda salih emre uregen baris cakir bekir sivri mahmut gökdogan abdulkadir göksel muhammed dikber bu doktorlarin yaptigi burunlara baktim. En icime sineni emre ilhanin ve muhammed dilberin yaptigi burublar oldu.
Emre ilhan hakkinda hic kötu bir yorum görmedim sanirim buyuzden israr ediyorum.
Muhammed dilberde cok iyi ama 1 kötu yorum bile doktordan vazgeciriyor beni
16 milyarimda yok ama olmusken en iyisi olsun diyorum diger yandan.

En cok icinize sinen emre ilhansa vaz gecmeyin ona olun daha fazla kafanizi karistirmayin. Herkesin begendigi burunlar farkli oluyor ben mesela dr. Mahmut gökdogani hepsinden cok begendim ve ona olacagim.. Hayirlisi olsun hepimiz icin insallah keske demeyiz.

Aminn Insallah memnun kaliriz sonuclardan.
Mersinde mi yasiyorsun?
Ben Mahmut gökdoganin yaptigi burunlarida begendim ama 2 ucak degistirmem gerekecek 2 yasinda kizimla zorlanirim diye vazgectim.
Mersinin en iyisi bence o.

Hayir almanyada yasiyorum.. bende aktarmali ucacagim ama deger diye düsünüyorum o yüzden hic sorun etmedim yeter ki burnumdan memnun kaliyim.. aslinda zor bisey degil ama kiziniz var mis o yüzden bisey diyemicem. Bence bir cok ünlü doktorlardan iyi. Bütün burunlari kapali teknik ile yapiyor en kötü burunlari bile.

Hüseyin Altun var canım.KBBci kendisi. İnstagramdan da takip edebilirsin. Benim 1 kız ve 1 erkek arkadaşım oldu. ikiside çok güzel ve sağlıklı burunlar oldu. Tavsiye ederim.

eminsen beklemelisin. bende arastirma asamasindayim aradim banada nisan ayi dediler ben emin degildim sadece arastirma icin sormustum o nedenle beklemem . uzun geldi suresi tam bir yil ama sen eminsen bekle

16 bin mi

eminsen beklemelisin. bende arastirma asamasindayim aradim banada nisan ayi dediler ben emin degildim sadece arastirma icin sormustum o nedenle beklemem . uzun geldi suresi tam bir yil ama sen eminsen bekle
Memnun kalacagimdan eminim ama inan banada cok geldi acaba Muhammed dilberemi yaptirsam diyorum bazen ama bazilari cok memnun bazilari sikayetci ee bende 1 sikayeti bile duyunca doguyorum hemen doktordan

1 yıl göz açıp kapayana kadar geçiyo inan ameliyat olup revizyon için o kadar bekliyo herkes onun yerine 1 yıl emre beyi beklemek daha kolay :)
Haklisin cnm bende baska doktora olup revizyon olmaktan cok korkuyorum. Tamamen sans isi biliyorum ama Emre bey iyi bir doktor gördugum kadariyla ama suresi cooook uzun en gec yazin olurum diye dusunuyordum hatta kizkardesim adanadan istanbula gitti bile teyzemlere ben gelicem diye ama malesef gidemedim randevudan dolayi böyle olacaginibilseydim gecen yil randevu alirdim hem daha uygundu
Icimdeki ses 1 yil beklememi söyluyor ama kocamda illa cocuk diye basimin etini yiyor cocuk olursa yapamam ki bende suan istemiyorum olmasini.
Iyi kötu randevu aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…