Bence çok haklısın ben de 1 yıl bekledim beklediğime değdi emre bey çok iyi bi doktorevt kizlar gelecek sene nisan ayina ameliyat tarihi icin gun verecekler öncesi olamaz. 1 sene beklemeli miyim sadece göruntu acisindan estetik dusunuyorum saglik acisindan bir sorunum yok bekleyebilirim hem ozamana kadar 16 binide toplarim. Ama degermi okadar beklemeye ben en cok 6 ay sonra icin dusunuyordum
Muhammed dilber salih emre uregen yakin bi tarih verirler eminim ama Emre ilhan daha iyi gibi haksiz miyim?
Ondan baska doktora güvenmiyorum acelemde yok diyorsan bekle derim.. Tabi bunun kararini baskasi veremez. Ben olsam sadece bir doktorda israr etmezdim arastirirdim sürekli en azindan bir tane daha iyi buldugunuz doktor cikar karsiniza.. Siz baska doktorlar arastirdiniz mi yazdiklarinizdan baska?
Resimini görebilir miyim cnm?Bence çok haklısın ben de 1 yıl bekledim beklediğime değdi emre bey çok iyi bi doktor
Özel mesaj attım sanaResimini görebilir miyim cnm?
Emre ilhanin hem instagramda hem facebookta yaptigi burublari gördum ve begendim. Cok guzellerdi.
En cok icinize sinen emre ilhansa vaz gecmeyin ona olun daha fazla kafanizi karistirmayin. Herkesin begendigi burunlar farkli oluyor ben mesela dr. Mahmut gökdogani hepsinden cok begendim ve ona olacagim.. Hayirlisi olsun hepimiz icin insallah keske demeyiz.
mehraba sizin de kalın deriliymiş galiba burnunuz , benim de oyle emre ilhanı tavsiye edermisinizÖzel mesaj attım sana
Kesinlikle tavsiye ederim benim özellikle uç kısmı kalın deriliymiş ve ufak hafif kalkık bi burun yaptı bana emre beymehraba sizin de kalın deriliymiş galiba burnunuz , benim de oyle emre ilhanı tavsiye edermisiniz
Kesinlikle tavsiye ederim benim özellikle uç kısmı kalın deriliymiş ve ufak hafif kalkık bi burun yaptı bana emre bey
1 yıl göz açıp kapayana kadar geçiyo inan ameliyat olup revizyon için o kadar bekliyo herkes onun yerine 1 yıl emre beyi beklemek daha kolay :)Benim burun ucumda kalin derili suan rahatladim sayende
Ama 1 yil gecicek mi yaa
16 bin mievt kizlar gelecek sene nisan ayina ameliyat tarihi icin gun verecekler öncesi olamaz. 1 sene beklemeli miyim sadece göruntu acisindan estetik dusunuyorum saglik acisindan bir sorunum yok bekleyebilirim hem ozamana kadar 16 binide toplarim. Ama degermi okadar beklemeye ben en cok 6 ay sonra icin dusunuyordum
Muhammed dilber salih emre uregen yakin bi tarih verirler eminim ama Emre ilhan daha iyi gibi haksiz miyim?
Evt malesef 16 bin16 bin mi
Memnun kalacagimdan eminim ama inan banada cok geldi acaba Muhammed dilberemi yaptirsam diyorum bazen ama bazilari cok memnun bazilari sikayetci ee bende 1 sikayeti bile duyunca doguyorum hemen doktordaneminsen beklemelisin. bende arastirma asamasindayim aradim banada nisan ayi dediler ben emin degildim sadece arastirma icin sormustum o nedenle beklemem . uzun geldi suresi tam bir yil ama sen eminsen bekle
Haklisin cnm bende baska doktora olup revizyon olmaktan cok korkuyorum. Tamamen sans isi biliyorum ama Emre bey iyi bir doktor gördugum kadariyla ama suresi cooook uzun en gec yazin olurum diye dusunuyordum hatta kizkardesim adanadan istanbula gitti bile teyzemlere ben gelicem diye ama malesef gidemedim randevudan dolayi böyle olacaginibilseydim gecen yil randevu alirdim hem daha uygundu1 yıl göz açıp kapayana kadar geçiyo inan ameliyat olup revizyon için o kadar bekliyo herkes onun yerine 1 yıl emre beyi beklemek daha kolay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?