Doğuma Hazırlık Emre ye uygun kiz ismi ??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zeyno111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
926
376
123
Mrb bayanlar 2 bucuk yasinda oglum var adi emre.nasipse kiz kardes geliyo.ama emreye uygun isim bulamadik fikirlerinize ihtiyacim var.neler olabilir.tek isim dusunuyoruz.birde emre gibi hem cok bilindik hemde modern bi isim arayisindayiz

Cemreyi koymayın bence çünkü anlamı ateş kor demek aynı zamanda o yüzdende dinen pek önerilmiyo.. Defne güzel emre defne kulağa güzel geliyo.. Derin de olabilir berende

İlla Emreye uymasi lazim? .
Size cok guzel bir isim tavsiyesi verebilirim. Ama Emreye uymaz tabi..

Cemre ismini çok seviyorum bence koyabilirsiniz .
Ama ben kızım olursa adını Dolunay ya da Sonya koyacağımmm

En cok ikisi uzerinde duruyoruz bizde :) ama dinen onerilmeyen isimler arasinda dalan degillerdir dimi bilginiz varmi
Yok canim tam tersi. Benim adimda merve. Mekkede bir tepenin adi. Kurandada geciyor. Aslinda cakil tasi demek. Defnede bilirsiniz bir bitki adi. Dinen zaten anlamli isim koyun diyorlar 2side guzel anlamli. Bi sikinti yok bence

Sare
Defne
Name
Mine
Ece
Erva
Elif
Esna

Isim konusu cocugun anne-babasi uzerindeki en onemli haklarindan biridir. Peygamber Efendimiz ozellikle anlaminin guzel olmasini tavsiye etmistir. Kur'an'i Kerim'den olup da anlami kotu olan, anlami olmayan isimler, hatta isim olmayan takılar konuluyor cocuklara..

Esra

Emre'yle aynı dönem çıkış yapmış bir isim. Anlam olarak da güzel.

Yok canim tam tersi. Benim adimda merve. Mekkede bir tepenin adi. Kurandada geciyor. Aslinda cakil tasi demek. Defnede bilirsiniz bir bitki adi. Dinen zaten anlamli isim koyun diyorlar 2side guzel anlamli. Bi sikinti yok bence

Defne bir bitki adı yanı sıra Yunan mitolojisinde geçen bir su perisi. Avrupa'da Daphne/Dafne ismi de bu yüzden kullanılır, bitki adı pek bilinmez. Bunu belirteyim dedim :)

Bun
Bunlarin hepsi kuranda gecen ozelliklede anlami guzel isimlermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…