- 7 Eylül 2009
- 1.100
- 499
- 648
Ben varım.ve birazcik okuyan birçok insanda biliyor.Defne cogu kisinin aklina defne yapragini getirir. Yunan mitolojinden haberi olan kac kisi var ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım.ve birazcik okuyan birçok insanda biliyor.Defne cogu kisinin aklina defne yapragini getirir. Yunan mitolojinden haberi olan kac kisi var ki?
Birazcik mi.. Ne kadar ukala bir tavir..Ben varım.ve birazcik okuyan birçok insanda biliyor.
İsteyenin aklına istediği gelebilir. Benim için problem yok :) Alıntı yaparak yazıyorsunuz, cevabı begenmiyorsunuz.Birazcik mi.. Ne kadar ukala bir tavir..
Ben okuma asigi biriyim..
Ve bilmiyorum..
Defne dendiginde genel olarak cogu insanin (yuzde doksan diyebilirim) aklina bitki gelir..
Merhaba benım adım Elif kocamın adı Emre Kızımın adı cemre ve dövme yaptırdım C.emre ikisinin adı da yaziyo tavsiyem CemreMrb bayanlar 2 bucuk yasinda oglum var adi emre.nasipse kiz kardes geliyo.ama emreye uygun isim bulamadik fikirlerinize ihtiyacim var.neler olabilir.tek isim dusunuyoruz.birde emre gibi hem cok bilindik hemde modern bi isim arayisindayiz
Cemre yı öyle düşünürsen eğer yanına Cemre Nur koyabilirsin dinen önerılmemesı inanmiyorum çünkü bende araştırıp kızımın adini Cemre Nur koydumCemreyi koymayın bence çünkü anlamı ateş kor demek aynı zamanda o yüzdende dinen pek önerilmiyo.. Defne güzel emre defne kulağa güzel geliyo.. Derin de olabilir berende
Herkes dilediği ismi koymakta özgür ben sadece fikrimi söyledim o diyanet işlri açıklama yaptı haberlere bile çıktı o zaman kızınızın ismi ateş nur gibi bişey oluyor çünkü anlamı arapçada ateş kor demek ayrıca buna benzer ecrin ismide kuranda geçiyor herkes allahın hediyesi diye koyuyor ama diyanet koymayın arapçada anlamı ücret demek diyor.. Ben sadece bundan bahsetmek istedimCemre yı öyle düşünürsen eğer yanına Cemre Nur koyabilirsin dinen önerılmemesı inanmiyorum çünkü bende araştırıp kızımın adini Cemre Nur koydum
Yorumunuz icin tesekkurler duymamistim hic boyle bisey..peki diyanetin onerdigi kiz isimleride varmiydi aklinizda kalanHerkes dilediği ismi koymakta özgür ben sadece fikrimi söyledim o diyanet işlri açıklama yaptı haberlere bile çıktı o zaman kızınızın ismi ateş nur gibi bişey oluyor çünkü anlamı arapçada ateş kor demek ayrıca buna benzer ecrin ismide kuranda geçiyor herkes allahın hediyesi diye koyuyor ama diyanet koymayın arapçada anlamı ücret demek diyor.. Ben sadece bundan bahsetmek istedim
Yani her isim düşünülebilir ama iyi araştırılmalı kur'an da geçiyor diye çocuklarımıza her ismi koymamız uygun değilmiş.. Mesela bi isim belirleyin araştırın.. Özellikle arapçadaki anlamı çok daha önemliymiş.. Şu an aklıma gelmiyor ama gelirse inanın yardımcı olmaya çalışırım..Yorumunuz icin tesekkurler duymamistim hic boyle bisey..peki diyanetin onerdigi kiz isimleride varmiydi aklinizda kalan