Yok artık yani çocuk değil ya artık kocaman kız regl olacak yaştaYok canim abartmiyosun. Benim vorumcemde 9 10 yaslarinda bu dediklerini yapiyordu. Zaten ben demedem bna gelmez ama bn kv ile konustum. Dedim cok yanlis yetistiriyonz boyle olmaz bisi degisgimi?? Hayir. Hala duvar boyar. Hala duvarlara yazi yazar. Abartmiyorumbutun odalar da sekiller ve yazilar var. Gelen misafirler bile bunlar ne diyo suan 13 yasnda olmasina ragmen kv evde cocuk olunca boyle diyoe
Regl oldu zatenYok artık yani çocuk değil ya artık kocaman kız regl olacak yaşta
Skandal ya tövbe tövbe sinir oldum bak şuanRegl oldu zatenama o cocukmus
Yok canim abartmiyosun. Benim vorumcemde 9 10 yaslarinda bu dediklerini yapiyordu. Zaten ben demedem bna gelmez ama bn kv ile konustum. Dedim cok yanlis yetistiriyonz boyle olmaz bisi degisgimi?? Hayir. Hala duvar boyar. Hala duvarlara yazi yazar. Abartmiyorumbutun odalar da sekiller ve yazilar var. Gelen misafirler bile bunlar ne diyo suan 13 yasnda olmasina ragmen kv evde cocuk olunca boyle diyoe
Kızım 4.5 yaşındayken her gün anasinifindan sonra yakın arkadaşıma gidiyordu (ücret almıyordu arkadaşım) çocuk koltukta aynı yere oturuyormuş,bacaklarını uzatiyormus bazen,arkadaşım odaya girince toparlaniyormus.Arkadasim özellikle şunu istermisin diye sormadikca birsey istemiyormuş.Arkadasimin ilkokula başlayan kızının odasina dahi izinsiz girmiyordu cocugum.Birakin duvarlari karalamayi,tuvaleti mahvetmeyiVallahi biz 9 yaşındayken koltuğu duvarı çizme, denileli anlamama lüksümüz yoktu. Bu zamanın çocuklarında mı kapasite yok, ebeveynlerinde mi bilmiyorum. Koca koca çocuklara hiç büyümeyen bebe muamelesi yapıyorlar. Burada da "o daha küçük, anlamaz" yorumları gelecektir, tıpkı yıllar önce sinemada ciyak ciyak bağırıp herkesi rahatsız eden 10 yaş civarı çocuk için denilen gibi.... :)
Daha kendini yetiştirememiş insanlar bir de çocuk doğurup ebeveyn oluyor. Ebeveynlik ehliyetle olsa keşke.
Iyi etmissin esinede soyle o da reddetsin. Benim cocuklarda kalirlar dayilarinda nadiren ama.. ben asla soylemem dayilari teklif eder karisiyla istisare edip. Gelio kendisi alir zaten yegenini.. Buyuk oglum 6 yasinda ve koltuklara duvara oyle yapmayacagini bilir. Tuvaletten sonra elinide yikamasi gerektigini bilir. Ha kacamak yapip yikamadigi zamanda oluyodur illaki cocuk sonucta. Bana gorumcen cocugu size yollayip az kafa dinlemek istiyo gibi geldi:)
Benim 5 yaşındaki oğlum yapmıyor bunları(çok şükür) 9 yaşında çocuk birde kendi evindede öyle mi acaba ?
Vallahi biz 9 yaşındayken koltuğu duvarı çizme, denileli anlamama lüksümüz yoktu. Bu zamanın çocuklarında mı kapasite yok, ebeveynlerinde mi bilmiyorum. Koca koca çocuklara hiç büyümeyen bebe muamelesi yapıyorlar. Burada da "o daha küçük, anlamaz" yorumları gelecektir, tıpkı yıllar önce sinemada ciyak ciyak bağırıp herkesi rahatsız eden 10 yaş civarı çocuk için denilen gibi.... :)
Daha kendini yetiştirememiş insanlar bir de çocuk doğurup ebeveyn oluyor. Ebeveynlik ehliyetle olsa keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?