Emrivaki ile çocuk yollayan görümce vakası

Çocuk hiperaktif. Bilerek şekil çizmemiş elinde kalemle koştururken çizilmiş. Dikkatsiz, dağınık ve pis. Bu yüzden çizilmiş öyle resim çizmemiş yani.

Baştan herkes bilir ki ben emanet çocuk sevmem..
Ne abilerim yengelerim ne de görümcelerime müsade etmem .
Bazen bir yere giderken peşimize takılmak ister görümcemin küçük kızı ,keyfim varsa alırım yoksa asla istemem ...
Eşim kırılır ama umrumda olmaz.
Emanet çocuk bakılmaz ,herkes yaptığı çocuğa baksın bir zahmet ..

9 yasinda cocuk boyle olmaz , hic gormedim 9 yasinda cocugun bu sekilde davrandigina ki kendi oglumdan dolayi etrafim tam da bu yas erkek cocukla kayniyor
Cocugun pedagog yardimina ihtiyaci olabilir , oncelikle esinizle cocugun davranislarinin normal olmadigini konusun , sonra da acik acik davranislarini degistirmedigi surece evinizde istemediginizi soyleyin

Valla ne güzel iş ya çocuğu yapalım sonra hafta sonu milletin üstune atalım keyfimize bakalım.
Böyle bi dünya yok malesef gorumcenize bunu hatırlatın.
Bence açık açık söyleyin eve verdiği zararları gelecekse seninle gelsin annesi deyin.
Zaten maksat basından atip kafa dinlemek gelmez çocuğuyla diye düşünüyorum.

Canım duymuyor gibi arsız aklı havada göz kontağı kurmuyor garip bir çocuk söylüyorum ama söylediklerim havaya gidiyor. Kızdığım da oldu. O yaşta karpuzun göbeğini istemiştim halamdan, halam da "sen göbeğini yicen de biz neresini yicez git içeri" dediği için halama hala kırgınım konuşmam pek. Baya bir şey söyledim ama yok yani. Umursamıyor. Kendi çocuğum olsa tokadı koymuştum ağzına ama elin çocuğu bir şey yapılmıyor.

Ben de öyleyim de gelmesin eve nasıl dicem? Diyemedim milletin içinde.

Genede kırmamaya calıs. Senın bıseyın degıl ama ılerde cocuklarının kuzenı olacak. Kırmadan uyar , yapmasını ıstemedıklerını konus.
Buarada bebek dusunuyor musunuz, hayırlı olsun evlılıgın buarada

Ben de öyleyim de gelmesin eve nasıl dicem? Diyemedim milletin içinde.

Milletin içinde demen lazımdı aslında ..
Ben emanet çocuk sevmiyorum lütfen teklifte etmesin kimse. Kendi yeğenlerime bile bakmadım ben vs diye.
İnsanları kırmaktan korkmaktan kendinizi üzüp duruyorsunuz.
Ne düşünürse düşünsün,yollama bir daha de gitsin...

Görümcen böyle birşeyi teklif ettiğınde de ki; çocuğun cebine temizlikçi kadın ücretini de koy. Ben yetişemiyorum senin çocugun yaramazlıklarına.
Ya da dayısını çok özlemişse gelsin ben o bizdeyken annemlere gidecem. Sonuçta beni özleyip gelmiyor. Dayısı baksın. Dayısını özlüyor ama en çok benimle vakit geçiriyor dersin.

Benımde hep yapmak ıstedıgım sey ne yalan soylıyım.
Ama gerceklestırmedım bır eylem aynı zamanda

Herseyde bir hayir vardir cocugun psikiyatri destegine ihtiyaci var .Dersleri nasil.Size mutfakta yardim etmeliydi 9 yasindaki cocuk .Erkek olsada çagirir yaptırırim.

Ben de eşimin yeğenlerinden çok cektim. İlk zamanlar sustum ama baktım olmuyor. Ceza veriyorum. Hem de annesinin yanında. Çunku ne cocuk laftan anliyor ne annesi dur diyor. Ben o kadar kızıyorum, yapma etme diyorum yok ne cocuk ne annesi kılını kıpırdatmıyor. Kırılmıyorlar bile. Baktım onlar umursamaz ben daha da umursamaz oldum. Açıyorum ağzımı yumuyorum gözümü. Bir de bebegim var artik ve ses olunca uyumuyor. İyice terminatör oldum. Şimdi hepsi gelince tek sıra halinde duruyorlar
Bu arada benimkilerin yanında senin gorumcenin cocugu hicbir sey yapmiyor sayilir. Melek kalır. Kimse kusura bakmasın. Anasının babasının tahammül edemedigi cocuga ben hic edemem.

Yok canım düşünmüyoruz saol ani oldu evlilik kararı zaten hiç düşünmezken. Çekilcek çilem varmış. 40a dayandım bu saatten sonra ne çocuğu artık. Ki hayatta en son istediğim şeydir. Tahammül edemiyorum.

Çocuğa acıdım ben sizden ziyade. 9 yaşındaki çocuğun sergilediği bu tavırlar normal değil. Sergilediği tavırları kınamaktan ziyade neden böyle yaptığı sorgulanmalı.

Benim kucuk kizim 2.5 yasinda.kizim resimlerini bu deftere ciz.duvarlar kalemle cizilmez dedim.damam anniiiii dedi.bir dahada cizmedi.super zeki bir cocugum var falan demiyorum.sadece cocukla dogru iletisim kurulursa anlar ve yapmaz diyorum.arada yaramazlik yapilir tabii cocuktur.ama ciddi anlamda karsima alip konustugum ve yapma dedigim hicbiseyi yapmadilqr ikiside.gorumcenize anlatin ve cocukla konussun.bilmiyorsa ogretin

Herseyde bir hayir vardir cocugun psikiyatri destegine ihtiyaci var .Dersleri nasil.Size mutfakta yardim etmeliydi 9 yasindaki cocuk .Erkek olsada çagirir yaptırırim.

Çocuğu mevsimlik işçi statüsüne çevirmek aklıma gelmedi valla güzel fikir güzelim de pek anlamıyor denileni. Çocukları sevmememe rağmen anlaşamadığım tek çocuk. Genelde iletişimim kuvvetlidir sözümü geçiririm. Oyun oynarsam mutlaka çok eğlenirler. Ama yok çocukta aşırı dikkat dağınıklığı var. Dersleri kötü ödev falan yaptıramıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…