Emrivakiden nefret ediyorumm...

Chek

Sebebi neydi ki?
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
5.702
12.333
498
Bayanlar 2 saat önce kv aradı saat 16:30 gibi size gelicem dedi..
Ne programınız var mı diye sordu ne de müsait misiniz diye.
Gribim diye bu hafta temizlik de yapmamıştım doğru düzgün
Dinlenirim evde bugün diye sevinmiştim, sevincim kursağımda kaldı kalktım bütün evi sildim süpürdüm acele acele.
Bir de yetmezmiş gibi akşamki menüyü soruyor
Akşam belki dışardan söylerdik ama hanımefendi burnumuzdan getireceği için dışardan mı yiyorsunuz şöyle de böyle de zararlı vs kalktım bir de yemek yapıyorum resmen burnumdan geldi bugün.
İnsan akşamdan arar en azından haber verir
Son dakika arayıp zorla kendini davet ettiriyor sinir oluyorum, zaten hastayım kimseyi çekesim yok:((

Dinlenirim evde bugün diye sevinmiştim, sevincim kursağımda kaldı kalktım bütün evi sildim süpürdüm acele acele.
Akşam belki dışardan söylerdik ama hanımefendi burnumuzdan getireceği için dışardan mı yiyorsunuz şöyle de böyle de zararlı vs kalktım bir de yemek yapıyorum resmen burnumdan geldi bugün.
Son dakika arayıp zorla kendini davet ettiriyor sinir oluyorum, zaten hastayım kimseyi çekesim yok:KK43:(

Hastayım deseydin keşke ..
Madem o saatten sonra emrivaki yapıyor bi kap yemek yapıp getirse ya hanımefendi .

Bende nefret ediyorum bende bir emrivakiyle karşı karşıya olduğumdan daha çok nefret ediyorum.

başka planımız var deseydin keşke

Son dakika arayıp zorla kendini davet ettiriyor sinir oluyorum, zaten hastayım kimseyi çekesim yok:KK43:(

bu kaynanaların hepsi aynı yemin ederim. Düşünce sıfır.
Benimkide emrivaki yapar bizde insanız ya. o gün hasta olabiliriz canımız bişeye sıkkın olabilir baska planımız olabilir yanlız kalmak isteyebiliriz yani. Ahh ahh nerdeeee ..
Biz mecburuz sanki bunlara. nefret ediyorum gıcık oluyorum. Keske napıosun diyince çok hastayım yatıorum deseydin.

Kaynanalar da bu siteye üye olup bu isyanları duysalar keşke:KK51::KK14:.KÖLE GELİN OLMAK İSTEMİYORUZ.En Büyük KK

Ben de pat diye aranmasından nefret ediyorum çok ekstrem bi durum olmadığı sürece. Hadi pat diye arıyorsun, önce sor müsait misin diye ve müsait değilim cevabına hazırlıklı ol. Koskoca insanlarız başka planlarımız olur, hasta oluruz vs vs.. Bi de müsait değilim desen trip atarlar. Ne olur yani bi gün önceden arasan:KK51:

Hastayım deyip kabul etmeseydin keşke. Hiç hoşlanmam emrivakilerden. Dışarı planınız olsa ne olacaktı?

Benimkide emrivaki yapar bizde insanız ya. o gün hasta olabiliriz canımız bişeye sıkkın olabilir baska planımız olabilir yanlız kalmak isteyebiliriz yani. Ahh ahh nerdeeee ..
Biz mecburuz sanki bunlara. nefret ediyorum gıcık oluyorum. Keske napıosun diyince çok hastayım yatıorum deseydin.
Ben hastayım diyorum, sen de hep hastasın diyor bana :KK51: İşin tuhafı o aradığında da hep hasta oluyorum:KK53: İnanmıyor kadın.

Hastayım deseydin keşke ..
Madem o saatten sonra emrivaki yapıyor bi kap yemek yapıp getirse ya hanımefendi .
Bende nefret ediyorum bende bir emrivakiyle karşı karşıya olduğumdan daha çok nefret ediyorum.

başka planımız var deseydin keşke
e deseydinizya ben hastayım yatak döşek yatıyorum anne.

Zaten hastayım dedim dinleniyorum falan amaaa hiç takmamış
Akşama ben gelicem dedi şu saatte orda olurum ne yemek yapacaksın dedi
Apar topar her yeri temizlemeye çaıştım:((

Al birini vur ötekine
Allah izin verirse 2. kızım yolda
Erkek anneleri lütfen böyle olmayın :)

Ben hastayım diyorum, sen de hep hastasın diyor bana :KK51: İşin tuhafı o aradığında da hep hasta oluyorum:KK53: İnanmıyor kadın.

ooo senin durumun gercek yani gercek hasta oluosunn acaba onun sesini duyunca yada geleceğini söyleyince mi fenalaşıp hasta oluyosun :KK39: :KK48: saka bir yana bnde kolay kolay beyaz yalan atmam ama kendimi iyi hissetmiyosam laf arasında hastayım derim.
Sen çok hasta olsan da durmadan bu lafı senden duyduğu için bu duruma ciddiyetsiz bakabilir.

Apar topar her yeri temizlemeye çaıştım:KK43:(

Bence yorma kendini söyle oğluna dışardan bişeylar alsın bari ..
Sana da yazık ..
Kv de de laf yaparsa hastaydım geç haberim de olunca yapamadım dersin .

ooo senin durumun gercek yani gercek hasta oluosunn acaba onun sesini duyunca yada geleceğini söyleyince mi fenalaşıp hasta oluyosun :KK39: :KK48: saka bir yana bnde kolay kolay beyaz yalan atmam ama kendimi iyi hissetmiyosam laf arasında hastayım derim.
Sen çok hasta olsan da durmadan bu lafı senden duyduğu için bu duruma ciddiyetsiz bakabilir.
Hep aybaşımda arar ya da grip olurum başım ağrır o zaman arar. Ben de napayım doğruyu söylüyorum :KK53: Bi de adetimin ilk günü kimseyle uğraşamıyorum, anlamıyorlar, 2 ay önce hastayım kıvranıyorum, kadın beni akraba gezdiriyor. İnsaf yok ki!

Geçen senede böyle yapmıştı geleyim mi demiyor gelicem ben diyor resmen emir ya
Akşama dışardan söyleyelim diyorduk eşim tembih etti bir de iş yapma yemek yapma dinlen diye
Çok dinlendim valla
Bence yorma kendini söyle oğluna dışardan bişeylar alsın bari ..
Sana da yazık ..
Kv de de laf yaparsa hastaydım geç haberim de olunca yapamadım dersin .
Valla canım 10 saat bu sağlıksız da şöyle de böyle şunu yiyin bunu yiyin
Bana bakın incecik oldum (sadece 3 kere pilatese gitti )
Hiç susmadan gidene kadar ay dokundu ağır geldi ben yemem normalde ( yalan tabi götürür maşallah kebap vs)
Gidene kadar öldürür çenesiyle:((
Yani yemek yaparım daha iyi

Apar topar her yeri temizlemeye çaıştım:KK43:(

yuh be kardesim gelicem diyo hadi anladmda bide ne yemek var diyo yaa yuh diyorum baska da bisey demiyorum. benim kayınalideler bi yoldan uzak yakın farketmez geldklernde yemek yaparım çağrırım ama son zamanlarda öyle bni sinir etti ki 3 saatlik yoldan geldikleri gün bna gelin yemegi bnde yiyin demedim alışmasınlar diyede düşündüm yalan değil. O gün gelecklerini biliodum bilerek aramadım snra aksam otururken aradı napıosn diye oturuyorm kitap okuorum dedim servise binmişler birazdan evde incez dedi iyi dedim tamam görüşürüz o zaman dedim sesi baya soğuk. güya bni yokluyo bizi yemeğe çağırcak mı diye. Salak kafam ben çünkü öyle alıştırdım onları. Uyanık ya kendisi. beni saf sanıyo. Eşimde yanmdaydı o bişey demedi tam teli kapatırken içimden dedim ki kör şeytana lanet yine çağriyim dedim tel kapanmadan dur kapatma yemeğe bana gelin dedm bna dediki yemeğin var mı ? var dedim oysaki iki kişilik kendmze yemek yapmıştım kalktım yemeklerin yanına bişeyler daha ekledim geldiler yediler. Anca özel ilgi bekliolar bıktım valla .

Hep aybaşımda arar ya da grip olurum başım ağrır o zaman arar. Ben de napayım doğruyu söylüyorum :KK53: Bi de adetimin ilk günü kimseyle uğraşamıyorum, anlamıyorlar, 2 ay önce hastayım kıvranıyorum, kadın beni akraba gezdiriyor. İnsaf yok ki!

ayy seninki de bnmki gibi gelinini yanında yılbası ağacı gibi gezdirip akrabalara hava atmayı seven tiplerden sanırım. çenesi dır dır dırr boş boş konusur eleştirir beğenmez bir seyi duydumu gördü mü soru yağmuruna tutar incik cincik herseyi sorar suursuzca konusur gösterise acayip önem verir çok zor beğenen bir kadın. Allah ım bana ve bnm gibi kv deye sahip olanlara sabır versin ben çekemiyorum gerçekten göresim gelmiyo sesi de çıldırtıyo. herseye karısması beni en çok sinir eden huyu.

al işte bi kayınvalide ve yılbaşı:) bunlar niye böyle, senin sadece kayınvalide benim 2 görümce 1 kayınbirader ve ananeleri üstelik kendi evimde değil annemin evinde ağırlicamm pehh, bunu düşün şükret halinee

ayy seninki de bnmki gibi gelinini yanında yılbası ağacı gibi gezdirip akrabalara hava atmayı seven tiplerden sanırım. çenesi dır dır dırr boş boş konusur eleştirir beğenmez bir seyi duydumu gördü mü soru yağmuruna tutar incik cincik herseyi sorar suursuzca konusur gösterise acayip önem verir çok zor beğenen bir kadın. Allah ım bana ve bnm gibi kv deye sahip olanlara sabır versin ben çekemiyorum gerçekten göresim gelmiyo sesi de çıldırtıyo. herseye karısması beni en çok sinir eden huyu.
Ben işte karıştırmadığım için kötüyüm, ona ve akrabalarına hizmetçi olmamı istiyor. Sırf akrabalrına gidip gelmiyorum diye beni sevmiyor. Oysa ben kayınvalideme hizmet etmeye zaten razıyım, onun evine giderim gelirim ama diğerleri beni aşar kusura bakmasın. Ben kendi akrabalarıma katlanamıyorum. Şu an eşim annesiyle küs rahatız, iyice rahatlamamız için benim çalışmam lazım, bana sarıyorlar yoksa :KK53:

Geçen senede böyle yapmıştı geleyim mi demiyor gelicem ben diyor resmen emir ya
Akşama dışardan söyleyelim diyorduk eşim tembih etti bir de iş yapma yemek yapma dinlen diye
Çok dinlendim valla

Valla canım 10 saat bu sağlıksız da şöyle de böyle şunu yiyin bunu yiyin
Bana bakın incecik oldum (sadece 3 kere pilatese gitti )
Hiç susmadan gidene kadar ay dokundu ağır geldi ben yemem normalde ( yalan tabi götürür maşallah kebap vs)
Gidene kadar öldürür çenesiyle:KK43:(
Yani yemek yaparım daha iyi

Çenesini dinlemektense en iyisi koy önüne ev yemeği sussun napacan başka .

Back
X