- 6 Haziran 2015
- 7
- 1
- 6
- 45
- Konu Sahibi Hasret1313
Merhaba hocam.. Ben 13 yıldır evliyim. Doğal yollardan hiç hamile kalamadım. Bir aşılama 6 Tup Bebek tedavisi yaptırdım. 3. Deneme de hamile kaldım ancak 2 aylıkken bebeğin kalbinin durması sebebiyle kürtaj oldum. Ardından yaptıgım 3 demede tutunma olmadı. Embriyolar blast döneminde yanı 5-6. günlerde transfer edildi. Transfer edilen embriyoların çok sağlıklı olduğu söyleniyordu. Son denememde emriyolar genetik incelemeden geçti. Benim ve esimin de genetik inceleme sonucu normal.rahim filmlerime ve kan tahlillerime görede herşey normal. Her denemede 2-3 tane sağlıklı embriyo transferi yapılıyor. Ama tutunma olmuyor. Sol yumurtalığımda çikolata kisti mevcut, 2 kez kapalı ameliyat oldum. Ancak kist tekrarlıyor, burada yumurta hemen hemen hiç oluşmuyor. Ancak sağ yumurtalığım iyi dutumda. Ayrıca Benim kanımda fazla pıhtılaşma problemi nedeniyle kan sulandırıcı da kullandım. Esimin hareketli sperm sayısının da yetersiz olduğu söylendi. 35 yasındayım esimde 39. Artık tıbbi olarak ne yapabiliriz bilmiyorum. Benim size sorum tutunmama neden kaynaklanabilir yapmadığımız tıbbi bir şey var mı. Yasım ilerliyor ve ben ne yapmam gerektiğini kime güvenebileceğimi artık bilmiyorum. Beni aydinlatabilirseniz çok Mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim.