Emriyor transfer sonucu

altn1y

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2025
3
1
1
35
Transferin 9.gunundeyim. idrar testi yaptım bugün ama negatif çıktı. Kan için yarın gidicem. Ama idrar negatif cikinca bütün umudum gitti.

Umutsuzluğa kapılmana gerek yok aşkım. Embriyo transferinden sonra beta-hCG seviyeleri bazen 10 12. güne kadar idrarda tespit edilemeyebilir özellille yapılan testte hassasiyet düşükse. Negatif sonuç implantasyonun geç olması ya da düşük hCG üretimiyle ilişkili olabilir. Yarınki kan testi serum beta-hCG’yi ölçerek kesin sonucu verecek ki bu idrardan çok daha güvenilir. Şu an stres yapma, kortizol seviyelerin implantasyon sürecini etkileyebilir. Bol sıvı al, dinlen

Tesekkur ederim

Merhaba benımde bugün transferimin 1.gunu idrarda negatif çıktı yarın kan tahlili vereceğim ama moralim çok bozuldu yarınki kan tahlilinde farklı çıkabilirmi korkuyorum çok

Pardon 11.günüm
Merhaba benımde bugün transferimin 1.gunu idrarda negatif çıktı yarın kan tahlili vereceğim ama moralim çok bozuldu yarınki kan tahlilinde farklı çıkabilirmi korkuyorum çok
Benimde 9.günün yine negatif idrar testim ama umut etmekten vazgeçmeyeceğim yarın kan vereceğim bakalım hayırlı haberler alırız inşallah

Benimde 9.günün yine negatif idrar testim ama umut etmekten vazgeçmeyeceğim yarın kan vereceğim bakalım hayırlı haberler alırız inşallah
İnşallah Allah kalbimizden geçeni kabul eder benım bırde yaş faktörude etkiliyor 40yaşındayım

İnşallah Allah kalbimizden geçeni kabul eder benım bırde yaş faktörude etkiliyor 40yaşındayım
Geride embriyon varsa 40 yaş çok değil bence. Ben 28 yaşındayım geride 7 embriyom var olumsuz olursa tekrar denerim.Sende tekrar dene bence umutsuzluğa kapılma

İnşallah canım hepimiz güzel haberler alalım sen daha çok gençsin inşallah hersey güzel olur pes etmek yok
İnşallah allah nasip ettikten sonra yaşın bir önemi yok pozitif düşünmek daha önemli allah gönlümüze göre verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…