Emsey' de tüp bebek

Kızlar Merhabalar..
Rabbim bebek arayan herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip esin
biz emseyde nesrin hanıma tüp bebek için tedaviye başladık..
transfer c.tesi günü 14 ünde yapıldı
2 adet yumurta koydular
Rabbimden hayırlısı bakalım 24 ünde kandan beta hcg ye bakılcak inşallah hayırlı haberler alırız

kısaca nesrin hanım çok candan sıcak bir insan
bu tüp bebek işinde en önemli si inanan insanlar için islami konulara hassasiyet göstermeleridir
bu benim için önemliydi ve besmelesiz bir iş yapılmadı
Rabbim bizde dahil arayan herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin...

dualarınıza talibim.. :D
Canım ins hamissindir bende nesrin hanima başladım suan catlamasinlar die olan iğnelere başladık kaç yasinsdasin ve ilk denemnmi iki tane Yumoş herkeze mi koyuyolar

Kızlar Merhabalar..
Rabbim bebek arayan herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip esin
biz emseyde nesrin hanıma tüp bebek için tedaviye başladık..
transfer c.tesi günü 14 ünde yapıldı
2 adet yumurta koydular
Rabbimden hayırlısı bakalım 24 ünde kandan beta hcg ye bakılcak inşallah hayırlı haberler alırız

kısaca nesrin hanım çok candan sıcak bir insan
bu tüp bebek işinde en önemli si inanan insanlar için islami konulara hassasiyet göstermeleridir
bu benim için önemliydi ve besmelesiz bir iş yapılmadı
Rabbim bizde dahil arayan herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin...

dualarınıza talibim.. :D
Canım hakkında hayırlısı olsun ins bende emsey e tup e basladimda 2 yumurta koymuslarya sana yasin kaç ki

Bende şuan transfer oldum bugün 12 gün sonra belli olacak inşallah hayırlı sonuçlarla alırm dua edin tavsiye ederim çok güzel bir hast ve Dr çok iyi güzel ilgileniyor hemşireler hepsi çok iyi

Bende şuan transfer oldum bugün 12 gün sonra belli olacak inşallah hayırlı sonuçlarla alırm dua edin tavsiye ederim çok güzel bir hast ve Dr çok iyi güzel ilgileniyor hemşireler hepsi çok iyi

hakkında hayırlısı olsun cnm. bilgi verirmisin fiyatı laborutuvarı imsi embriyoskop falan varmı ben 5.deme yapacam merkez araştırıyorum

Fiyatı 4.800 embriyoskop var mı bilmiyorm ama güzel ilgileniyorlar içini rahatlatıyorlar seninle birlikte dua ediyorlar bir kişi değil oradakilerin hepsi işlemi yaparken besmele çekiyorlar bence güzel inşallah sonuçta güzel olursa.

Fiyatı 4.800 embriyoskop var mı bilmiyorm ama güzel ilgileniyorlar içini rahatlatıyorlar seninle birlikte dua ediyorlar bir kişi değil oradakilerin hepsi işlemi yaparken besmele çekiyorlar bence güzel inşallah sonuçta güzel olursa.

teşekkürederim.

hakkında hayırlısı olsun cnm. bilgi verirmisin fiyatı laborutuvarı imsi embriyoskop falan varmı ben 5.deme yapacam merkez araştırıyorum
Oncelikle herkese mevlam kucağıni doldurmayi nasip etsin .Özellikle bnm gibi sorunu olanlara uygun değil emsey bn ve bir arkadaşım orada başarisz denemem iz oldu. çok tatlilar dindarlar ama işin uzmanı kesinlikle değiller.histereskopisiz asla tedaviye başlamayın lütfen. Yaşayan ve iki kez amelyat tan sonra ikiz gebe biri olarak söylüyorum.hepinize selamlar dualar

merhaba sizin ne gibi sorununuz vardı bende orada yaptırdım ilk denemem başarısız oldu maalesef :( şimdi 2.denemeye geçeceğiz ama önce histereskopi dediler onu orda mı yaptırdınız nekadar fiyat verdiler peki

merhaba sizin ne gibi sorununuz vardı bende orada yaptırdım ilk denemem başarısız oldu maalesef :KK43: şimdi 2.denemeye geçeceğiz ama önce histereskopi dediler onu orda mı yaptırdınız nekadar fiyat verdiler peki
Bize histeroskopi yapmadılar rahim Yapışıklıgi olduğunu sonradan öğrendik.transferde çok zor olmasına rağmen devam ettiler.uzmanliklari yok. Histeroskopi de uzmanlık çok önemli araştırıp uzmanına yaptırın bnce

Ben yaptirdim 3 kez ve sakin kimse gitmesin dolandirildigimi bahceciye basladigim tedavimde ögrendim prolaktin hormonum tavan yapmisken hicbir kan degerime bakmadan bana transver yapan doktora ve hastaneye hakkimi helal etmiorm bilirsiniz prolaktin süt hormonu ve kisiyi korur hamile kalamazsiniz ve tup bebek ilaclarinin yan etkisiyle firlamis bir tek buda deil tiroit ve progestoron hormonumuda bozmus yaziklar olsun size

Ve bana doktor histereskopi dedi direk kan degerlerimden haberi olmadigi icin bahceci histereskopi yapilacak en son hasta bile deilsin dedi

Şunuda belirteyim bizim cocuk sahibi olamamizin nedeni eşimin morfoloji bozuklugu bende herhangi bir sorun yok suan bahceci umut selen hanima gidiyorm emseyde zar zor 3. Güne giden emriyolarimin 2 kati burda 5. Günde donduruldu

Ben yaptirdim 3 kez ve sakin kimse gitmesin dolandirildigimi bahceciye basladigim tedavimde ögrendim prolaktin hormonum tavan yapmisken hicbir kan degerime bakmadan bana transver yapan doktora ve hastaneye hakkimi helal etmiorm bilirsiniz prolaktin süt hormonu ve kisiyi korur hamile kalamazsiniz ve tup bebek ilaclarinin yan etkisiyle firlamis bir tek buda deil tiroit ve progestoron hormonumuda bozmus yaziklar olsun size
Aslında çok haklısın bende emseyde yaptırdım hiç bi hormon testi kan tahlili istemediler ben devlette yaptırdım Allahtan şimdide kadın doğumunda takip oluyorum hiç bi kan tahlili falan yaptıkları yok

Şunuda belirteyim bizim cocuk sahibi olamamizin nedeni eşimin morfoloji bozuklugu bende herhangi bir sorun yok suan bahceci umut selen hanima gidiyorm emseyde zar zor 3. Güne giden emriyolarimin 2 kati burda 5. Günde donduruldu
Yazdıklarınızı okuyunca ne kadar sanslıymışım dedim :(

Iki konuldu biri tutundu çok şükür bizdede problem eşimdeydi sperm sayısı düşüktü bende hersey normaldi ben devlette tüm takiplerini hormonlarıma baktırmıştım
Gerçekten şanslıymışsınız çünkü emseydeki işlemler ya tutarsa diye yapiliyor sizde tutmus ben sizin kadar şanslı olamadim

Gerçekten şanslıymışsınız çünkü emseydeki işlemler ya tutarsa diye yapiliyor sizde tutmus ben sizin kadar şanslı olamadim
Yazılarınızı okuyunca dikkatimi çekti cdden hiç bi kan ya da hormon tahlili yapmadan tüp bebek yapıldı ilaçlarda öyle ayarlandı nasıl dikkatimi çekmedi o an suan şaşırıyorum

Yazılarınızı okuyunca dikkatimi çekti cdden hiç bi kan ya da hormon tahlili yapmadan tüp bebek yapıldı ilaçlarda öyle ayarlandı nasıl dikkatimi çekmedi o an suan şaşırıyorum
Çünkü herkese ayni ilaclari veriyorlar yumurta durumuna yada kisiye göre deil ezberledikleri ilaclarla islem yapiyorlar dikkatinizi cekmistir ağlayarak cikan cok oluyor orda tutmayan okadar cok varki benim o dikkatimi cekmisti aslinda ama tecrübesizlik iste birde müslümanlar dindarlar diye öyle bir yerde yaptırmak istedik iste sonuc bu

Back
X