Emsey' de tüp bebek

Çünkü herkese ayni ilaclari veriyorlar yumurta durumuna yada kisiye göre deil ezberledikleri ilaclarla islem yapiyorlar dikkatinizi cekmistir ağlayarak cikan cok oluyor orda tutmayan okadar cok varki benim o dikkatimi cekmisti aslinda ama tecrübesizlik iste birde müslümanlar dindarlar diye öyle bir yerde yaptırmak istedik iste sonuc bu
Şimdi nereye gidiyosun?

Şimdi nereye gidiyosun?
Şuan bahçeci umut tüp bebek merkezi selen hanima gidiyorum cok memnunum her soruma beni tatmin edicek cevaplar veriyor ben istemeden bir sürü uygulama yapıyor ilaclarim hormonlarima yumurtalarima göre düzenlendi 8 adet yumurtam toplandi 5 i 5. Güne gitti en kaliteli 3 tanesi dondurulup cgh testi icin amerikaya gönderildi bklm sonuc iyi gelirse tranver yapilacak 100 de 85 şans verdi iyi embriyo cikarsa senin kac yumurtan toplandi kaci döllendi cnm

Şuan bahçeci umut tüp bebek merkezi selen hanima gidiyorum cok memnunum her soruma beni tatmin edicek cevaplar veriyor ben istemeden bir sürü uygulama yapıyor ilaclarim hormonlarima yumurtalarima göre düzenlendi 8 adet yumurtam toplandi 5 i 5. Güne gitti en kaliteli 3 tanesi dondurulup cgh testi icin amerikaya gönderildi bklm sonuc iyi gelirse tranver yapilacak 100 de 85 şans verdi iyi embriyo cikarsa senin kac yumurtan toplandi kaci döllendi cnm
12 toplandı 9u döllendi 6 sında Bölünme oldu 4 ü 1.kaliteymiş 2.si transfer edildi 2.si donduruldu

Ben daha yeni tüp bebek yaptırdım sonucum pozitif ve ikiz gebelik..benımde prolaktın hormonum yuksek ve polikistik over vardı esımde sperm düşüklüğü olmasına rağmen..tavsiye üzerine gittim ve ağlamayla cıkanları değilde gebelik haberıyle mutlu olanlara cok şahit oldum önceki olumsuz yorumlarda bulunanlara anlamıyorum..doktorumuzdan hemşiresıne kadar cok duyarlı ve ilgililer..herkese tavsıye ederim..

Evet emseyde yaptırdım ve cok memnunum doktorum nesrin hocamdan..6 bini buldu hersey içinde ama şimdi fiyatlarda değişiklik olmuş olabilir tavsıye ederim

Emsey'de tüp bebek tedavisi oldum. 42 yaşındayım. İlk denemede başarılı sonuç aldım. 12 haftalık hamileyim. Doktorum Nesrin Baştuğ 'a teşekkür ederim.

Canim tup bebek tedavisindrn once tum tahlillerin yapildi. Yani sorununu once teshis ettiler mi..

Canim tup bebek tedavisindrn once tum tahlillerin yapildi. Yani sorununu once teshis ettiler mi..

Back
X