Ben emseyden vazgeçtim. Sizi etkilemek istemem ama bana yanlış tedavi Önerdi Nesrin hanım. Bende polip var 2 tane 2mmlik. Onları tedavi öncesi almamız gerek dedi. Bende pco var amh testine gerek Yok dedi. Hemen transfer edilir bekletmeyiz falan dedi. Eşimde sorun var ben ımsı tekniği istiyordum emseyde bu sistem yokmuş sonra birde memoriala gidip Prof Semra Kahraman’la görüşeyim dedim. Gittim benden hemen amh testi istendi. Rahime bakıldı Hsgye bakıldı. Polipler çok minik alınmasına gerek Yok zaten çok aşağıda embriyoyu koyacağımız yerde değil denildi. Nesrin hanım tüp bebek ilaçları polipleri büyütmez demişti. Semra hoca ilaçlar polipleri büyütebilir dedi şuan işlem görmesi çok saçma olur dedi. İlaçları kullanırız yumurtalar toplanır bir bakılır polipler ulturasonda görünüyor mu büyümüş mü gerekirse o şekilde işlem yapılır denildi bana. Amh sonucum geldiğinde ise 9 çıktı ve ulturasonda da bir çok yumurta göründü drlar bana size taze transfer yapamayız ohss riskiniz var hormonlarınız yüksek olabilir dondurup Rahmi bir ay dinlendirip ilaçsız natural transfer yapacağız denildi bende Memorial da karar kıldım üstelik spermler için ımsı kullanılacak.
Emsey kötü hastane demiyorum ama bana Memorial daha sistemli tecrübeli ve güvenilir geldi. Şuan iğne aşamasındayım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Memorial Şişli diye kk da sayfa var isterseniz biraz göz gezdirebilirsiniz.