Emsey' de tüp bebek

Operator doktor olmasinin hic bir onemi yok bence. Ben daha once yar.doc'a da gittim, profa da Nesrin Hanim kadar memnun kalmadim. Transferden once genetige bakilmadi bizim ilk denememizdi ve esimde de bende de sorun yoktu bu yuzdendir belki bilemiyorum.

Bugün transferimin 8. Günü Allah nasip ederse carsamba sonucu ogrenecegim. Allahim hayirlisiyla hepimize olumlu sonuclar versin.

Canim yaa sende mi emsey'deydin bilmiyordum belki de hastanede karsilastik, tanismak isterdim. Sen olumlu sonucu aldin cok sukur. İnşallah banada dua et sonucum olumlu çıksın.
Rabbim hakkimizda hayirlisini versin ve en kisa surede kucagimizi doldursun. Tesekkur ederim cevap icin. Saglikli gunler dilerim

Ikinci tup bebek yapmayi dusunuyorum. Doktor histerokopi yapilmasini onerdi. Emsey hospital da histerokopi kac'a geliyor?

Kızlar merhaba kısaca kendimden bahsedeyim 3 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyoruz ve bebeğimiz olmadı letu klomen kullandım Yok rahim filmi diğer testler bana da eşime de yapıldı hiç bir problem yok emsey de Nesrin hanıma gidiyorum aşılama önermedi tutma ihtimali düşük diye biz önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayacağız nasipse çok tedirginim emseyde yaptırıp memnun kalan tutan var mı yazılanları okudum bu süre içerisinde değişen bir şey var mı acaba önerir misiniz

arkadaşlar emseye tüp bebek için başlamak istiyorum şehir dışında oturuyorum nasıl olur hiç bilmiyorum yaptırıpda memnun kalan birileri varmı? kurumda çalışan bir hemşire başarı oranlarının %50 olduğunun söylüyor. birde önce troid hastalarında belli başlı vitamin takviyesi olması gerekiyormus bilgisi olan var mı:KK31::KK31::KK31:

Kızlar merhaba kısaca kendimden bahsedeyim 3 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyoruz ve bebeğimiz olmadı letu klomen kullandım Yok rahim filmi diğer testler bana da eşime de yapıldı hiç bir problem yok emsey de Nesrin hanıma gidiyorum aşılama önermedi tutma ihtimali düşük diye biz önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayacağız nasipse çok tedirginim emseyde yaptırıp memnun kalan tutan var mı yazılanları okudum bu süre içerisinde değişen bir şey var mı acaba önerir misiniz
Bizim kızımız emseyde nesrin hocam da tüp bebek oldu ve de gayet başarılı bi doktor güler yüzlü nezaketli doktorum

arkadaşlar emseye tüp bebek için başlamak istiyorum şehir dışında oturuyorum nasıl olur hiç bilmiyorum yaptırıpda memnun kalan birileri varmı? kurumda çalışan bir hemşire başarı oranlarının %50 olduğunun söylüyor. birde önce troid hastalarında belli başlı vitamin takviyesi olması gerekiyormus bilgisi olan var mı:KK31::KK31::KK31:
Sonucun gayet başarılı olur ama vitamin konusunu hiç bilmiyorum bizim de şimdi 8 aylık kızımız var elhamdülillah Rabbim herkese tattırsın inşaallah 7 yıl sonra yüzümüz güldü

Sonucun gayet başarılı olur ama vitamin konusunu hiç bilmiyorum bizim de şimdi 8 aylık kızımız var elhamdülillah Rabbim herkese tattırsın inşaallah 7 yıl sonra yüzümüz güldü
MaşAllah Rabbim evladinizi size bağışlasın İnşAllah bizimde evimiz doluverir 8yil sonra sizin daha önce hiç aşılama düşük falan oldumu

Arkadaslar Merhaba ben emseyde Nesrin hanima tedavi oldum ilk denemem başka merkezdeydi bu ikinci malesef buda olmadı ama moralimi hiç bozmuyorum arayı uzatmadan hemen üçüncüyu denicem insallah Nesrin hanim harika bir doktor gerek personel olsun çok güler yüzlü ve insana huzur veriyorlar kesinlikle tavsiye ederim benim olmadı ama başarı oranları çok yüksek ve gerçekten çok yoğunlar hiç düşünmeyin derim

Kimse Yok sanırım. Yarın Nesrin hnm görüşmeye gideceğim. İnşallah güzel sonuçlarla dönerim.

Merhaba siz Nesrin hnmda tüp bebek yaptırdınız mı?

Merhaba bayadır girmiyorum bu ay düşünüyoruz nasipse ama hala emsey konusunda kararsızım sizde var mı bir gelişme tedavisi devam eden arkadaşlar var mı
Ben emseyden vazgeçtim. Sizi etkilemek istemem ama bana yanlış tedavi Önerdi Nesrin hanım. Bende polip var 2 tane 2mmlik. Onları tedavi öncesi almamız gerek dedi. Bende pco var amh testine gerek Yok dedi. Hemen transfer edilir bekletmeyiz falan dedi. Eşimde sorun var ben ımsı tekniği istiyordum emseyde bu sistem yokmuş sonra birde memoriala gidip Prof Semra Kahraman’la görüşeyim dedim. Gittim benden hemen amh testi istendi. Rahime bakıldı Hsgye bakıldı. Polipler çok minik alınmasına gerek Yok zaten çok aşağıda embriyoyu koyacağımız yerde değil denildi. Nesrin hanım tüp bebek ilaçları polipleri büyütmez demişti. Semra hoca ilaçlar polipleri büyütebilir dedi şuan işlem görmesi çok saçma olur dedi. İlaçları kullanırız yumurtalar toplanır bir bakılır polipler ulturasonda görünüyor mu büyümüş mü gerekirse o şekilde işlem yapılır denildi bana. Amh sonucum geldiğinde ise 9 çıktı ve ulturasonda da bir çok yumurta göründü drlar bana size taze transfer yapamayız ohss riskiniz var hormonlarınız yüksek olabilir dondurup Rahmi bir ay dinlendirip ilaçsız natural transfer yapacağız denildi bende Memorial da karar kıldım üstelik spermler için ımsı kullanılacak.
Emsey kötü hastane demiyorum ama bana Memorial daha sistemli tecrübeli ve güvenilir geldi. Şuan iğne aşamasındayım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Memorial Şişli diye kk da sayfa var isterseniz biraz göz gezdirebilirsiniz.

Ben emseyden vazgeçtim. Sizi etkilemek istemem ama bana yanlış tedavi Önerdi Nesrin hanım. Bende polip var 2 tane 2mmlik. Onları tedavi öncesi almamız gerek dedi. Bende pco var amh testine gerek Yok dedi. Hemen transfer edilir bekletmeyiz falan dedi. Eşimde sorun var ben ımsı tekniği istiyordum emseyde bu sistem yokmuş sonra birde memoriala gidip Prof Semra Kahraman’la görüşeyim dedim. Gittim benden hemen amh testi istendi. Rahime bakıldı Hsgye bakıldı. Polipler çok minik alınmasına gerek Yok zaten çok aşağıda embriyoyu koyacağımız yerde değil denildi. Nesrin hanım tüp bebek ilaçları polipleri büyütmez demişti. Semra hoca ilaçlar polipleri büyütebilir dedi şuan işlem görmesi çok saçma olur dedi. İlaçları kullanırız yumurtalar toplanır bir bakılır polipler ulturasonda görünüyor mu büyümüş mü gerekirse o şekilde işlem yapılır denildi bana. Amh sonucum geldiğinde ise 9 çıktı ve ulturasonda da bir çok yumurta göründü drlar bana size taze transfer yapamayız ohss riskiniz var hormonlarınız yüksek olabilir dondurup Rahmi bir ay dinlendirip ilaçsız natural transfer yapacağız denildi bende Memorial da karar kıldım üstelik spermler için ımsı kullanılacak.
Emsey kötü hastane demiyorum ama bana Memorial daha sistemli tecrübeli ve güvenilir geldi. Şuan iğne aşamasındayım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Memorial Şişli diye kk da sayfa var isterseniz biraz göz gezdirebilirsiniz.
Yaa HAyırlısı olsun hakkınızda inşallah güzel sonuçlar alırsınız bizimki sebepsiz infertilite 4 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım herşey normal beklemekte istemiyorum artık çok yakın arkadaşım Nesrin hanımla hamile kaldı emsey evime de yakın bahçeci umut ile görüştüm aslında orayı istiyorum ama 9000 dediler embriyo dondurma da 1900 ilaçlar hariç bu bizi biraz zorlar bilmiyorum o kadar kafam karışık ki adetim de çok yaklaştı karar vermem lazım bir an önce

Back
X