• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Emsey nesrin hanımda tedavi görenler?

ezel90

İnanmak başarmanın yarısıdır -_-
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
487
115
123
35
Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim pko hastasıyım 2 bucuk yıldır hiç hamile kalamadım nesrin hanımı duydum bana çok yakın bi hastane zaten tam anlamıyla tedaviye başlamak istiyorum nesrin hanımda tedavi gören yada görmüş olanlar bilgi verebilirmisiniz? Daha önce klomen ve iğne tedavisi gördüm ama olumsuz

Yardımcı olabilecek kimse yok mu :KK43:

Kimse yazmamış ama ben birilerine yardımcı olabilmek adına yazayım :) bu ay gittim nesrin hanıma ilgili iyi bi doktor. Femara diye bi hap ve inofolic şase verdi 3 ay bu sekilde tedavi uygulayacakmış gidecek olanlara tavsiye ederim nesrin hanımı. İnşallah sonuç alırım

Ben gidiyorum. Çok memnunum. Tüp bebekle hamile kaldım fakat normalde kullandığım antidepresanı bırakmam sebebiyle galiba aşırı derecede stres yaptım ve kalp atışı durdu. En kısa zamanda tekrar gideceğim. Asla başka doktora gitmem.

Ben gidiyorum. Çok memnunum. Tüp bebekle hamile kaldım fakat normalde kullandığım antidepresanı bırakmam sebebiyle galiba aşırı derecede stres yaptım ve kalp atışı durdu. En kısa zamanda tekrar gideceğim. Asla başka doktora gitmem.
3 aylık femara tedavisindeyim ben nesrin hanımda ilk ayım bitti adetim bugun yarın olur. Evet nesrin hanım çok iyi bi doktor süreci atlattıktan sonra tüp bebek planlıycaz

Nerede bu doktor acaba insallah sonuc alirsiniz
Bu ilac yumurtlama icinmi

Nerede bu doktor acaba insallah sonuc alirsiniz
Bu ilac yumurtlama icinmi
İstanbul pendikte doktor evet yumurtlama için klomen tarzı ama daha kuvvetlisi benim bu 3.ayım ilaç yeni bitti inşallah bu ay sonuç alırım

İstanbul pendikte doktor evet yumurtlama için klomen tarzı ama daha kuvvetlisi benim bu 3.ayım ilaç yeni bitti inşallah bu ay sonuç alırım
Naptiniz sonuc aldinizmi ve mecbur herkes 3ay beklemek zorundami yoksa ileridede yapsa oluyormu ??

Back
X