• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzik bırakma

she86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
2.862
1.671
83
38
Kızlar selam
Emzik bırakma sürecindeyiz . 20 ayligiz.. 28 Nisan da başladık . İlk 2 gece krizle geçti 😳 pes etmedim sabır taşı işe yaradı tiksindirdi allahtan . Şu aralar öfke nöbeti yok ama hala meme diyor . Görünce acı geliyor tadı at at diyor. Bana onerebileceginiz bir şey var mı ?

Sabırlı olun bol teması kesmeyin. Ben memede uyuyor hep diye boynuma yatırırdım kokumsuz kalmasın diye uyuturken.

Kızlar selam
Emzik bırakma sürecindeyiz . 20 ayligiz.. 28 Nisan da başladık . İlk 2 gece krizle geçti 😳 pes etmedim sabır taşı işe yaradı tiksindirdi allahtan . Şu aralar öfke nöbeti yok ama hala meme diyor . Görünce acı geliyor tadı at at diyor. Bana onerebileceginiz bir şey var mı ?
Benimde kızım 28 aylıktı bıraktığında. Ona sürekli artık büyüdün dişlerin bozulur emzik emmeye devam edersen kötü olur diyordum. 2-3 ay bu şekilde söyledim. 28 aylıkken bir anda yatarken emzik istemiyorum dişlerim bozulmasın dedi bıraktı bir dahada almadı.

Sabırlı olun bol teması kesmeyin. Ben memede uyuyor hep diye boynuma yatırırdım kokumsuz kalmasın diye uyuturken.
Benimki memeyi 18 aylıkken bıraktı ama emzik tam anlamıyla işkence oldu 😳 memeyi kendi bıraktı megersem emziğe bağlanmış 😏

Benimde kızım 28 aylıktı bıraktığında. Ona sürekli artık büyüdün dişlerin bozulur emzik emmeye devam edersen kötü olur diyordum. 2-3 ay bu şekilde söyledim. 28 aylıkken bir anda yatarken emzik istemiyorum dişlerim bozulmasın dedi bıraktı bir dahada almadı.
Valla ben 20 aylık bebeğime emzik yok gitmiş diyorum dediğim an öfke nöbeti geçiriyor 😳 neyse ki şimdi daha iyiyiz ama ara ara tutturuyor yine

Bişey sormak istiyorum, emziği neden zorla bıraktırıyor ki anneler? Yani kendisi istediği zaman bıraksa ne olur ki bir zararı mı var?

Back
X