Emzik biraktik ama eli agzinda :( yardim lütfen

seaside

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
1.721
572
363
Arkadaşlar 28 aylık oğlum bir ay önce sıkıntisiz bir şekilde emzigi birakti ancak parmaklarını ağzına sokuyor ancak emmiyor öylece ağzında duruyor iki parmağı bundan vazgecirmenin bir yolu var mıdır uyariyorum çekiyor tekrar yapiyor.Ne yapabilirim?

engellerseniz bu kez başka şeyleri emecek... emme duygunu doyurmadan bıraktırmaya çalışmışsınız... emziğe geri dönün... doya doya emsin... bebek gelişiminde '' oral dönemi '' araştırın...

engellerseniz bu kez başka şeyleri emecek... emme duygunu doyurmadan bıraktırmaya çalışmışsınız... emziğe geri dönün... doya doya emsin... bebek gelişiminde '' oral dönemi '' araştırın...

Cevap için teşekkür ederim. Emzigi kendisi birakti cabamiz olmadı emzik görüyor istemiyor. Bende zorlamadim emmesi icin

Benim de 30 aylık oğlum var . Sadece gece uyuyacağı zaman emzik veriyorduk. Eşimle kendi aramızda konuşurken bizi duydu. Bundan sonra geceleri emzik vermeyelim bakalım nasıl olacak gibi birşeyler söylemiştik. O konuşmamızdan sonra meme meme diyerek ortalığı yıkmaya başladı. Şimdi gece gündüz ağzından alamıyoruz. Aldığımız zaman çok büyük tepki gösteriyor. Meme diyerek bağıra çağıra ağlıyor. Ne yapacağımızı şaşırdık. Emziğe limon sürdük verdik. Yine de emiyor. Siz parmak emmemesi için çözüm bulabildiniz mi?

Emzik biraktiktan sonra bir süre elini ağzına götürdü sanki bir eksiği tamamlar gibi ama onuda bıraktı artık normale döndük. Biz emzigi parktaki kedilere verdik artık büyüdük gibi motive edici cümleler kurduk 3 gece kadar sıkıntı yaşadı aradı emzigi ama sonra kediye verdiğini hatirladi ve zamanla unuttu.sizede önce motive edici cümlelerle hazırlayın sonra çöpe denize kedilere atın derim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…