- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
Ne biliyim hep meme istiyo aranıyo hepCanim bebek anne karnini ariyor
Konu tamamen kundak
Iki gun sar dedigimi anlayacaksin
Ayni seyleri yasafim cunku seninle
Konu emzik degil inan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne biliyim hep meme istiyo aranıyo hepCanim bebek anne karnini ariyor
Konu tamamen kundak
Iki gun sar dedigimi anlayacaksin
Ayni seyleri yasafim cunku seninle
Konu emzik degil inan
Evet emzik emmeyen bebekler parmağa yoneliyomus okudugum kadariylaİlk çocuğuma vermedim emzik şuan 2 yaşında ve uykuda acıkınca parmak emiyor, 4 aylık ikizlerim var emziğe alıştırdım resmen kurtarıcım oldu. Emzik alışkanlığını istediğin zaman bıraktırabilirsin ama parmak emmek daha vahim bi durum. Bence alıştırmalısın emziğe
Benim ilk bebegim daha 12 günlük. Tecrubem yok ama ben kullanmaya başladımArkadaslar emzik alan bebegn konusma surecnde bi sknti olr mu
Kizlardesm dogm ypti kvsi surekli emzige alistir diyo. Kadn milletin isine karismayi seven bi tip acaba dogrumu yapariz demeden edemiyorum. Emzgn faydalari ve skntilarindan bahseder msn? Smdiden cok tesekurederim.Allah hepinze yardim etsin tum bebislilere.
Hiçbir olumsuz yanı yok.Arkadaslar emzik alan bebegn konusma surecnde bi sknti olr mu
Kizlardesm dogm ypti kvsi surekli emzige alistir diyo. Kadn milletin isine karismayi seven bi tip acaba dogrumu yapariz demeden edemiyorum. Emzgn faydalari ve skntilarindan bahseder msn? Smdiden cok tesekurederim.Allah hepinze yardim etsin tum bebislilere.
Ver gitsin10 günlük yavrum henüz. emzirme sorunlarım var zaten. sütüm biraz az. gündüzleri 2 saatte 1 kendisi uyanıp meme istiyo yavrum. bende veriyorum. ama geceleri sürekli istiyo ben oturur bi şekilde kucağımda emzirme pozisyonunda durmak zorunda kalıyorum. derin dalıp uyusa bile yatırınca uyanıyo. geceleri mahvoluyorum. emzik vermeli miyim acaba
Arkadaslar emzik alan bebegn konusma surecnde bi sknti olr mu
Benim ilk bebegim daha 12 günlük. Tecrubem yok ama ben kullanmaya başladım
Meme reddi yapması ne olacak peki?Hiçbir olumsuz yanı yok.
Ne konuşma ne sıkıntı.
Tek sıkıntı bıraktırmak, 26 aylık oldu hiç denemedim diyebilirim.
Şuan hazır olmadığını görüyorum ve uyumlu emzik bulmak zor.
Bu sebeple daha büyük emzik bulunmuyor piyasada.
Avantajları saymakla bitmez, emzik hayat kurtarır öyle diyeyim.
Verdim valla bende cok rahatladımVer gitsinBenim bebeğim 3 aylık ilk günden alistirmadigim için pişmanım yeni yeni veriyorum ve cok rahat bir seymış. niye kendimize eziyet ediyoruz canım
Beni emzik yerine kullaniyo derken sunu kastettim; karni tok ama emmek istiyo surekli. Gogsu verincede emmiyo. Doktorda gordu tokken yalaniyo bu cocuk emmiyo dedi. Ve butun gece emzik emer gibi gogsumde yalanmak istiyo. Tabiki veririm ama bi yerden sonra uykusu geliyo insanin. Acikcasi kucagimda tutarken icim gecti buraya yazdigim gun. 5 dk dalmisim. Ya düşseydi dedim ve verdim.Meme reddi yapması ne olacak peki?
Emzik meme reddi sebebidir.
İlla çok vermek istenirse bile ilk bir ay Pediatri derneği tarafından asla önerilmiyor
Emmeyi bozuyor
Bebenin emme refleksi neden var acaba?
Annesini emsin, annesinin sütü artsın diye di mi?
Ayrıca bebekler anneyi emzik olarak kullanmaz
Bebekler emzik bilmez. Emziği anne yerine kullanır
Bunu okuyun
http://www.lllturkiye.org/2015/12/memeyi-emzik-gibi-kullanmak-ne-anlama.html?m=1
Ayrıca konu sahibi
Silikon uç var emzik de vermişsiniz
Biberon da varsa bebek reddedebilir sizi haberiniz olsun
Bu konudaki donanımınız nedir?Meme reddi yapması ne olacak peki?
Emzik meme reddi sebebidir.
İlla çok vermek istenirse bile ilk bir ay Pediatri derneği tarafından asla önerilmiyor
Emmeyi bozuyor
Bebenin emme refleksi neden var acaba?
Annesini emsin, annesinin sütü artsın diye di mi?
Ayrıca bebekler anneyi emzik olarak kullanmaz
Bebekler emzik bilmez. Emziği anne yerine kullanır
Bunu okuyun
http://www.lllturkiye.org/2015/12/memeyi-emzik-gibi-kullanmak-ne-anlama.html?m=1
Ayrıca konu sahibi
Silikon uç var emzik de vermişsiniz
Biberon da varsa bebek reddedebilir sizi haberiniz olsun
Emmeyi istemesi acliktan degil refleks oluyo bebeklerde surekli istiyolar.bn kizimi emzirdikten sonra doydugunu anladigimda memeyi cekip emzigi hemen veriyodum oylece uyuyodu.memede uyumayi severdi hep.emzik olmasa saatlerce memede kalirdi cekince uyanirdi ama emzigi verince uyurdu.1 yasindan sonrada kendisi birakti emzigi almak istemedi.sonra zaten duzene giriyo uykusu.bnce vermelisin.sonra almaz daha cok yeni hemen alistir bnceevet biliyorum ama grceleri hiç inmek istemiyo memeden. ve bazen içim geçiyo. uyuyakalıcam diye korkuyorum oğlum memefeyken
Aynen öyle yapiyo. Emzigi sevdi yavas yavas bi duzenimizde oldu. Emziksiz uyudu bu gece meselaEmmeyi istemesi acliktan degil refleks oluyo bebeklerde surekli istiyolar.bn kizimi emzirdikten sonra doydugunu anladigimda memeyi cekip emzigi hemen veriyodum oylece uyuyodu.memede uyumayi severdi hep.emzik olmasa saatlerce memede kalirdi cekince uyanirdi ama emzigi verince uyurdu.1 yasindan sonrada kendisi birakti emzigi almak istemedi.sonra zaten duzene giriyo uykusu.bnce vermelisin.sonra almaz daha cok yeni hemen alistir bnce
Hastanede denemistim ve uyumustu ama 2 haftalik olmasina ragmen dönüyo benimki. Dun koltuktan düşüyodu nerdeyse. Babyneste muhtacim. Emzik verdim. Uyku uyaniklik arası pek anlamiyo zaten silikon uçla emziriyorumCanım ya daha çok ufakmis kıyamamsen annesisin iç gudulerine güven demek istiyorum bu bir. İkincisi de yatarak emzirmeyi denedin mi? Ben oğlumu reflü yastiginda yatiriyordum. Kendim de yanına uzanıp emziriyordum uykuya dalınca olduğu yerde uykusuna devam ediyordu.
Merhabalar.filmdelisi canim benim bebegim de 24 günlük.benimkide gazli ve huzursuz bi bebek.2 tane emzik aldim.slikon uclu.almadi.
Sence hangi marka ve nasil emzik almaliyim?bana da yardimci olurmusun?
Emzik ver ama sürekli emzir çünkü daha 10 günlük gık dese ver göğsünü sarılık olmasın10 günlük yavrum henüz. emzirme sorunlarım var zaten. sütüm biraz az. gündüzleri 2 saatte 1 kendisi uyanıp meme istiyo yavrum. bende veriyorum. ama geceleri sürekli istiyo ben oturur bi şekilde kucağımda emzirme pozisyonunda durmak zorunda kalıyorum. derin dalıp uyusa bile yatırınca uyanıyo. geceleri mahvoluyorum. emzik vermeli miyim acaba
Ben avent silikon uclu kullaniyorum. 2Li vardi almistim tuttu bebegim. Baska marka denemedim o yuzden bilmiyorumfilmdelisi canim benim bebegim de 24 günlük.benimkide gazli ve huzursuz bi bebek.2 tane emzik aldim.slikon uclu.almadi.
Sence hangi marka ve nasil emzik almaliyim?bana da yardimci olurmusun?
1 aylik olduk bizz sariligimiz gecti şükür.Emzik ver ama sürekli emzir çünkü daha 10 günlük gık dese ver göğsünü sarılık olmasın