ya kızlar bebeklerinize nasıl emzik kullanıyorsunuz emzik kullanımının damak bozukluğu yapıyormuş bunun olmaması için hangi emzikleri kullanmam gerekiyor
cnm ben alistirmadim ilerde birakmasi zor oluyor diye
hic vermiyorum disari cikarken yada uyurken emzirip yatagina koyuyorum :))böylecelikle hep memede kalmakda istemiyor
benim oğlumla 4 ay mücadele verdik ve ben kazandım emziğe alıştırdım
nuk un damaklı emziğini kullanıyoruz
ilk başlarda emziği reçele batırıp verdim
korkma bişe olmaz
sonra da alıştı zaten
canım benim kızım 2 aylık 1 aylıkken emzik kullanmaya başladım 0-6 ay için nuk un emziğini aldım şimdi ise değiştirdim nuby isimli emziği aldım hani emziklerin 2 ayda bir değiştirilmesi gerekiyormuş ya onun için ama ikisindende memnun kaldım
benim oğlum nefret ediyo emzikten. dogdugu gun agzına verdik emiyodu başlarda. ama uzun surmedı. meme seviyo emziğin içi boş ya oğlum sut seviyo. biz aventin yassı uclu emziğini verdik. sevmıyo. damaklı da denedık onu da attı. acaba yuvarlak uclu mu versem. cocugun damak problemi uzun sure emerse oluyormuş canım. yani hani yuruyen kocaman cocuklar var ya agızlarında cak cak koca emzik. heralde onlarda oluyo.
bizde doğduğu günden beri kullanıyoruz damaklı ilk önce nuktu şimdi nuby kullanıyoruz nuby hoşuma gitti emzikte noktalar var masaj yapıyomuş damak problemi uzun süre emziği zaman olur şimdilik sakıncası yoktur
bende 2 aya kadar alıstıramadım emzik.her türlüsünden aldım ama almadı benim kızım.ama bir gün babası alıstırıvermiş:)o günden beri alıyo huysuzlandıgında
valla zaten emziği uyucağı zaman zorla alıyo açken yada uyumıycaksa asla almıyo zaten önemli olanda uyuturken alması çok rahat oluyo uyku dalınca bi fırlatıyo sormayın
valla kızlar bence meme kurtarıcı.Ağladığında da çok sakinleştiriyor bence.Ben nuk damaklı kullanıyorum.Birde avent marka mememiz var.Ama açken asla memeyle kanmıyor kısa bir sürede olsa.Bunlar varya minicikler ama çok akıllılar.Allah cümlemizinkine uzun hayırlı ömürler versin....
benimki almıyo zorlayınca da kusuyo cok ertliyim hep mememde kalmak istiyo uyurken zorlanıyo... benimki alsa vercem hic korkmuyorum damak yapısı bozulur die cünkü ben 2 yaşıma kadar emmişim damağımda hic problem yok
benim oğlumda hiç sevmiyor emziği..damaklıyı hiç almadı ama yuvarlak uçluyu arada sırada benim zorumla ağzında ben tutuyorum öyle 2 dk falan emiyor ben elimi çekince fırltıyor sllshtsn mememde de öyle dewamlı kalmak istemiyorda emzik emmesini çok kafama takmıyorum yoksa çok zor olurdu...hele gece haytta almıyo beyimiz emziği sadece emziriyorum öylece uyuyakalıyor zaten...benim için emzik sadece gazı için çok yaralı oluyor emzik emerken alttan pırt pırt çıkarıyo çok kolay oluyo..
benim bir poşet emziğim var hiç birini emmedi chicconun 0-6 ay için olanını aldım kaucuk onu aldı ama sürekli ağzında göremezsin asla. Sadece uyumadan önce uykuya geçiş için kullanıo.Akıllı oğlum benim :asigim:
ben de nubynin damaklı masaj yapan emziğini kullanıyorum benimki pek sevmiyor zorla alıyor ama elini emmesinden iyidir, doktorum tavsiye etti zate ben de 3. aydan sonra verdim ihtiyaç duymamıştım ama elini emmeye başlayınca çaresiz verdim, şimdi emziği uyutucu olarak kullanıyorum, süper uyutuyor...