- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
kıznAkşam ne yedırıp doyuruyorsunuz ben her aksam sut verıyorum o da bıberonsuz ıcmem dıyo..Ben de konusuyorum ama 2 yas sendromunda ve ınadım ınat konumda..Emzık nası yaptınız?Kızlar sıtedekı anneler fıkırLER lazım bana acılll...
yavaş yavaş sütü azalt.isterse bitmiş de.yarın alırız de.sonra vazgeçiyorlar.emzik olayında kayu vardı yattığı hala öyle.onun emziği yok ama dedim.örnekler verdim.emziğin ucunu yırttım o da bitti
Selam kızlar ,tecrübeli annelerden fikir almaya ihtiyacım var ...Kızım 2,5 yaşında hala biberonla süt içiyor,bardakla içerse yutkunamıyor ve öksürüyor..Üstelik 2 yasına girdiği günden beri de sadece yatarken kullandığı emziğini gün boyu ağzından asla çıkartmıyor...Bana emzik ve biberondan bebeklerinizi nasıl vazgeçirdiğinizi anlatır mısınız lütfen?Teşekkürler.
Akşam ne yedırıp doyuruyorsunuz ben her aksam sut verıyorum o da bıberonsuz ıcmem dıyo..Ben de konusuyorum ama 2 yas sendromunda ve ınadım ınat konumda..Emzık nası yaptınız?Kızlar sıtedekı anneler fıkırLER lazım bana acılll...
canım selam benim de oğlum 3 yasında. her gece biberonla süt içiyor bardakla verdğim zaman kusuyo. emzik yapısından dolayı daha az süt geldiği için herhalde biberonsuz sıvı içemiyor çocuk . emzik de keza öyle. emziğini değiştir dedi doktorumuz farklı algılarsa emmeyi bırakabilir falan dediSelam kızlar ,tecrübeli annelerden fikir almaya ihtiyacım var ...Kızım 2,5 yaşında hala biberonla süt içiyor,bardakla içerse yutkunamıyor ve öksürüyor..Üstelik 2 yasına girdiği günden beri de sadece yatarken kullandığı emziğini gün boyu ağzından asla çıkartmıyor...Bana emzik ve biberondan bebeklerinizi nasıl vazgeçirdiğinizi anlatır mısınız lütfen?Teşekkürler.
oof yarama tuz bastın benim oğlumda 2 yaşını geçti sadece uykuda emdiği emziği şuan hep ağzında istiyor üstelik birtanede elinde olacak illaki ne yapacağımı bende bilmiyorum.Selam kızlar ,tecrübeli annelerden fikir almaya ihtiyacım var ...Kızım 2,5 yaşında hala biberonla süt içiyor,bardakla içerse yutkunamıyor ve öksürüyor..Üstelik 2 yasına girdiği günden beri de sadece yatarken kullandığı emziğini gün boyu ağzından asla çıkartmıyor...Bana emzik ve biberondan bebeklerinizi nasıl vazgeçirdiğinizi anlatır mısınız lütfen?Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?