emzik ve biberon temizliği hakkında

aysesemerci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
12
0
0
35
İstanbul
bebeğimin emzik ve biberonlarını nasıl temizleyebilirim? bunun için bir alet ya da yöntem var mdıır?
şu ana kadar kaynamış suyun içine atıp 2-3 dk bekletiyordum ama onunda pek işe yaramadığını öğrendim.
tecrübeli anneler yardımlarınızı bekliyorum.

biz nuk'un temizleme sıvısını kullanıyoruz yüzde yüz doğal bir ürün limon özü varmış içinde. biberonları; içine bu sıvıdan koyuyorum sonra biberon fırçasıyla temizliyorum. emzikler içinde bir kabın içine sıvıyı koyup içine emzikleri atıyorum sorna suyla duruluyorum. ben böyle temizliyorum.

CAnım ben Chicco Emzik ve Biberon Temizleme Seti bunu kullanıyorum biberon temizliğinde

Son düzenleyen: Moderatör:
Oncelikle her kullanimdan once biberonlari firca ve biberon deterjaniyla temizleyip sonra sterilize etmenizi oneririm bunu kaynatarak yapmaktansa sterilizasyon makinalari daha pratik oluyor.

Biz ebebekten baby me deterjan alip sicak suyla yikadik avent firca ve aventsterilizasyon cihazi kullandik emzikleri de kaynar duru suyla yikayip steril ettik

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. geçenlerde e-bebekten nuk doğal temizleyici aldım. çok memmun kaldım tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim diğer annelere de tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…