Bebek Beslenmesi Emzik ve Emzirme LÜTFEN YARDIM

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Lockam46

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
3.171
2.265
333
Kızlar 34 günlük bir bebeğim var. Ilk günden bu zamana kadar cok iyi emiyordu. Hatta doymuyor bu çocuk diye gülüyordum . Ama son 3 gündür. Resmen 5 dkka emiyor sonra ağlamaya başlıyor. Fazla uyuyor. Uyansa bile o kadar uyumasına rağmen dediğim gibi 5 dkka anca emiyor. Bu Çocuk aç mi tok mu bilmiyorum . Mama vericem ama dışkısı da cisi de yapıyor. Ama neden artık bu kadar süreli emiyor ?
Ikinxi sorun da su . Geceleri uyumuyordu. Ben iyice uyur gezer gibi olmuştum. En sonunda 2 gun önce kalkıp yalancı memeyi dayadım ağzına öğüre öğüre almaya çalıştı. Şuan emiyor. Ama Sadec e geceleri uyutmak için veriyorum. Bir de gündüz isim olduğunda oyalansin diye
Acaba bu durum anne memesini reddetmede bir sebep olur mu. Hata mi yapmışım??

Sağlık ocağında kan şekerine baktır çok uyumasından dolayı , ayrıca gaz olabilir o yüzden sık sık ve kısa süreli emiyor olabilir. Emzik konusuna gelince de ben hiç emzik alıp da anne memesini bırakan bir bebek görmedim... Bebeğim 2aylikken ameliyat olduğunda ayilma sürecinde emzik ver demişlerdi o zamana kadar emzik vermiyordum. "anne sütü almıyor ama bu anne memesini bırakmasına sebep olmaz mı " diye sorduğumda "hayir" demişti doktor. Tabi ben onun yalancıym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…