Doğuma Hazırlık Emzirememe korkusu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Buhayatbenim

Can parçam oğlum
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
3.180
3.465
133
Gögüs ucu denenn sey bende yok ice dönük ve uçlari ve boyle yarik catlak bildim bileli böyle bebegimi emzirememekten cok korkuyorum bana dua edin napcam akil verin lutfen...

Benim de hiiiic yoktu ama hiiiic.

Dogumdan 1 hafta önce süt gelmeye basladi dogumda hala yoktu bebek emdikce cikti hic dert etmeyin. Ayrica lansinohun meme ucu cikarici var onu alırsınız olmadı. Böyle tatlis streslere girmeyin hayirli dogumlar dilerim.

Gögüs ucu denenn sey bende yok ice dönük ve uçlari ve boyle yarik catlak bildim bileli böyle bebegimi emzirememekten cok korkuyorum bana dua edin napcam akil verin lutfen...

Benim de öyle. Çıkarmanın bir yöntemi var mı

Benim de göğüs ucum yoktu. Bir tanesi içe çökük ve ucu akıntılı gibiydi. İlk başta wee nin göğüs ucunu kullandım. Bebek çektikçe büyüdü şimdi avent inkini kullanıyorum. Aynı düşünceler bende de vardı düşünmekten alamıyordum kendimi. Bir sıkıntım yok şu an :)

Benim de hiiiic yoktu ama hiiiic.

Dogumdan 1 hafta önce süt gelmeye basladi dogumda hala yoktu bebek emdikce cikti hic dert etmeyin. Ayrica lansinohun meme ucu cikarici var onu alırsınız olmadı. Böyle tatlis streslere girmeyin hayirli dogumlar dilerim.

Allah razi olsun biraz icim rahat etti

Lansiloshun meme ucu kremini hamileliğin 32. Haftasından itibaren kullanmak işe yarıyormuş. Ben kullandım ama işe yaradı mı bilmiyorum. İstersen silikon meme ucu al (aventinki iyi) nasılsa meme ucun bir süre sonra tahriş olacak alışana kadar rahatlama amaçlı da kullanırsın. Meme ucun çıkmazsa da meme ucuna vakumlayıp kullanabilirsin. Bebek çektikçe içine doğru meme ucun çıkıyor.

Meme yapinizdan dolayi belki hemen emmeyecektir ama vazgecmeyin ugrasin haftalar bile alsa vazgecmeyin benim ilk bebegimke 15 gun ugrastim tutmasi icin bu sure icindede biraz mama biraz annee sutunu sagarak verdim ac kalmamasi onemli yoksa sarilik olur

Back
X