emziren anneler acil yardim :((

meltemss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
42
0
46
İstanbul
Göğüs uclarim çok aciyor kıpkırmızı oldu emzirirken gözümden yaş geliyor ağrı da başladı ağrısı sırtıma vuruyor ve emme sonrası ucu beyazliyo bebegimi emziremiyorum acil ne yapabilirim lütfen yardım edin sabahtan beri mama vermek zorunda.kaldım :((. Bebeğim 2 aylık

Duşa gir Bebek yağı ile göğüs uçlarına masaj yap sonra güzelce yıka rahatlarsın ve göğüs uçların yara olmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Göğüs uclarim çok aciyor kıpkırmızı oldu emzirirken gözümden yaş geliyor ağrı da başladı ağrısı sırtıma vuruyor ve emme sonrası ucu beyazliyo bebegimi emziremiyorum acil ne yapabilirim lütfen yardım edin sabahtan beri mama vermek zorunda.kaldım :((. Bebeğim 2 aylık

Lansinoh krem bana iyi gelmişti.

Canim bende lansinoh kullandim. Yikamak gerekmiyor emzirmeden once peceteyle kremini aldirip emziriyordum. Ve her emzirmeden sonra mutlaka surdum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy o acıyı bilirim benim çatlamıştı hatta mama verdim bende.weevell gögüs kremini kullanmıştım iyi gelmişti.emzirme öncesi yıkamaya gerekte yok.o birkaç günlük süreci atlatana kadar ben gögüs koruyucu kelebek kullanmıştım

Ilık duş alın, ben lansinoh krem kullanmıştım. Moralinizi bozmayın göğüs ucu kalınlaşana kadar oluyor başlarda. ( ben 15 aydır emziren bir anneyim) göğüs pedi olarak da tedavi edici ve iltihabı önleyici özelliği olan yün ipek yıkanabilir göğüs pedi kullanmanızı tavsiye ederim, ben çok memnun kalmıştım. Iltihap çok olup rahatsızlık devam ederse bir doktora gitmenizde fayda olabilir

kantron yağı veya susam yağı sürün.. çok zor bir acı bu yüzden bebeğim göğsümü bıraktı..

Canim ya kiyamam. Dr a gittim fito krem verdi azıcık rahatlama oldu gibi her seferinde sıcak suyla yıkıyorum tabi inşallah düzelir biran önce yok böyle bi acı.1gun emzirmedim zorla sutumu sagmaya çalıştım göğüslerim dinlensin diye onun da etkisi olabilir tabi.

merhaba
bebeğin hayırlı olsun .bende senin yasadıklarının aynısını hatta daha fazlasını yasadım.oğlum daha ilk gün emer emmez göğüslerim yara oldu.(krem falan olayını önce yapmak gerekiyormus) tam 2 ay göğüslerim yaralı kanaya kanaya oğlumu emzirdim.her emzirmede ağlaya ağlaya verdim mememi.Emziremediğim zamanlarda sütümü sağıp verdim.(göğüslerin dolu olmasıda ağrı yapar).buna rağmen asla mama vermeyi düşünmedim.
lütfen bebeğini anne sütünden mahrum etme ,mamaya alıştırma.biliyorum zor ama geceçek.ben göğüs ucu slikonlardan kullandım biraz acısını alıyordu ama bebiş hava yuttuğundan çok gaz yapıyordu.tek bir care var o da yine bebişin.o emmeyi sende emzirmeyi öğrenince göğüslerinde yara olmayacak ve iyileşecek.bebeğini emzirmenin keyfini yaşayacaksın.

Silikon meme ucu kullanmayi deneseniz. 2 tanesi 6 tl. Bebedor marka. Eczanelerde var. Cok gecmis olsun. Sutunuz bol olur ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X