Emziren anneler diyet yaparlarmı?

Berfin1807

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
16
0
6
İngiltere
Merhaba arkadaşlar, benim 8 aylık bebeğim var ve şu anda 60 kiloyum ve diyet yapmak istiyorum, aranızda yapanlar var mı? Bebeğime zararı olurmu, lütfen yardım edın

teşekkürler

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canim diyet degilde yediklerine dikkat et. Nasil besleniyosun bilmiyorum ama abur cuburdur tatlidir bunlari hayatindan cikar bol su ic yapabiliyorsan spor yap.

Teşekkürler, ben haftada 3kere spor yapıyorum ama diyet yapmıyordum, 1 ay devem ettim spor yapmaya ama hiç kilo vermemişim, almamışımda, bence diyet de çok önemli

Canım ben de bir aydır spor yapıyorum 2 kilo vermişim.Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama diyet yapmıyorum.
Emzirmek zaten bayağı bir kalori harcatıyor,5 günde yarım saat eliptik bisiklete biniyorum ki bazen hiç fırsatım olmadığı da oluyor.
Diyet yapıyorum desem daha çok yemek geliyor içimden.Ekmek sadece kahvaltıda 2 dilim yiyorum ve bol su içiyorum.
Daha çok yolum var ama ayda iki kiloda olsa beni mutlu etti.

Keşke bende 2 kilo verseydim ayda, benim tatlıya aşırı düşkünlüğüm var maalesef, ekmek fazla tüketmıyorum ama bazan tatlı şeyler canım çekiyor, buna bir çare bulmam lazım. 55 kilo benim için mükemmeldir, teşekkür erdirim benimle paylaştığıniz içın, bol su tüketmeğe çalışacam

Canim diyet derken yedigin seyleri duzelt ben 1.5 ayda 6 kilo verdim duzenli yuruyus yaptimen gunde en az 3 lt su ictim ve aksam abur cuburu tatliyi cerezi yagli kizarmis seyleri cikardim tuzu azlattim tabi haftada 1gun kacamakta yaptim yani saglikli beslendim porsiyonumu kuculttum diyet deyince insan kasiliyo sen saglikli beslen sporunu yap bol suyunu ic hem sutunde artar benim nacizane fikrim kolay gelsin

Çok teşekkür ederim, ayrıca tebrik ederim 1.5 ayda 6 kilo harıka bi sonuc, dedıklerini uygulamaya çalışacam, Inşallah güzel sonuçlar elde edecem

Emzirenler haftada bir kiladan fazla veremezmis zararli madde sute gecermis.bende emziriyorum o yuzden diyet yapamiyorum sutun azalir illaki etkiliyo yediklerin sutu miktarini.yapacagin sey saat 21 den pek bisey yememeye bak zaten verirsin bide bol emzir kalori yak

Benim kızım fazla yemiyor, saat 21 den sonra bir az geç değil mi? Zaten 10 da yatıyorum, geceleri genelde çok emzıriyorum, sabah kalktığımda kendimi çok aç his ediyorum ve diyetı unutuyorum😂bakalım 1 yaşa kadar emzireceğim sonra bi çaresi bulunur inşallah

Evet emzirmeyen biri icin gec bir saat. Tercih senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…