- 13 Haziran 2018
- 1.753
- 1.668
- 83
Kacla basladin canim sen .Şimdi tartıldım ve geldim 77.25 ile selammmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kacla basladin canim sen .Şimdi tartıldım ve geldim 77.25 ile selammmm![]()
Başlangıç kilom 77.2
Bugün 76.1
Fark 1.1
Eki Görüntüle 3081729 Eki Görüntüle 3081729
Kızlar bildirimleri bu şekilde yapalım olur mu![]()
O masallah gayet güzelBende tartildim ama malesef foto cekemdm .
67,7 ile basladim .
Guncel kilom : 65,3![]()
O masallah gayet güzel
79.10Başlangıç kilon kaçtı canım
Bidahakine görüntülü yapalım o zaman şimdi yedik içtik biseyler geldiMasallah cnm bn daha tartilamadim ancak yukarı kaynanalar a çıkarsam o da evde yok anca gelince tartilabilirim
Aynen cnm iki bardak su nasılda etki ediyor hemenBidahakine görüntülü yapalım o zaman şimdi yedik içtik biseyler geldi![]()
Evet valla öyle ama çok mutlu oldum nerdeyse -2 çok güzel yaaAynen cnm iki bardak su nasılda etki ediyor hemen
Harikasın canımBende tartildim ama malesef foto cekemdm .
67,7 ile basladim .
Guncel kilom : 65,3![]()
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum hepimiz eksi çıktık harikasınız fit kızlarbugün bi hakkınız var serbestsiniz ister çikolata ister tatlı ne isterseniz bir tane olmak üzere yiyebilirsiniz bn çikolata yedim
![]()
Ay bende yiyeyim o zamanKızlar hepinizi tebrik ediyorum hepimiz eksi çıktık harikasınız fit kızlarbugün bi hakkınız var serbestsiniz ister çikolata ister tatlı ne isterseniz bir tane olmak üzere yiyebilirsiniz bn çikolata yedim
![]()
Ya bende sabah her zamanki gibi yedim ama akşam birazcık kaçırdım yarın dikkatli olmam lazımAksam yemegimide yedim iki biber dolma, bir dilim ekmek ,bir kase corba . insallah aksam acikirsam sadece yogurt yicem su ve nane limon ile devam![]()