- 14 Aralık 2014
- 112
- 27
- 13
- 36
- Konu Sahibi MinnakinAnnesi
-
soganin fazlasi sutu kokutmazmi?
acele etmeyin daha 7 aylik bebeginiz.
kocanda kv de cok super gorunen tiplermi cok merak ettim.yeni dogum yapmis birine soylediklerine bakilirsa akli basinda insanlar degiller.o insanlar icin evladimin rizkiyla oynamam.bence yemen gerekeni normallestir yani abartmadan ye .gunde 3 lt .normal tuketimdir fazlasi odem yapar.bobreklerinide sinir sisteminide baskilar.sporu cok tavsiye etmem cunku sut enerjiyle olusur ve yorulmus vucutta sut uretimi azalir.en guzel spor gunluk 30 -40 dak.yuruyus.kolay gelsinCanım emzırdıktennsonra ıcın ustune bol bol su ıcın yazıyordu bende senn dedıgını dusundum sutu kokutr cocuk emmez dıye ondan soruyorm emzıren anneler kullandımı acaba sorun oldumu ? Kv sureklı laf sokuyor guluyor ıste bızım gelın ıyı yer falan bırı bıse dese kılom hakkında hemen guler bızımkıde ıste vercek cocugu gelın ettıkten sonra dıyor ıyıce gıcık olmaya basladm ona kızıp sütü kesecektm sonra kızımdan degerlı deıl dedım iste dikkat edıyorm yedıklerıme ve bol su ıcıyorm zaten doktor suyu azalt dedı bana gunde 8lt ıcıyodm smdı 5 lt ıcıyorm belkıde cok su ıcmekten ıyıce sıstm
Merhaba arkadaslar benım 7aylık bi kızım var gebelıgım cok zor ve tehlıkelı gectı ılaclardan yatmaktan 22 kilo aldımdogumda 10 kılom gıttı ama sütüm gelmeyınce sureklı yemekten gerı 6 kılo aldım
bır aydır kosu bandına bınıyorum gunde 1saat yogurt lımon yaprak bıber karısımı yapıyorm 6 kıloyu gerı verdm sutumde azalma yok kızımdada bı problem olmadı sımdı sogan suyunu duydum bı sorun olmuyor dıye tecrubelı arkadaslara soraym dedım kullanan sutunde bebegınde sorun olan varmı ?? Kendımden iğrenıyorum artk bu kıloları vermem lazım ( emziren anneler nasıl kılo verdınız ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?