Kızlar 7 aylık oğlum alt dişleri çıkardı.
Üst tarafta da diş izleri var.
Son 3 gündür emerken memeyi ısırmaya başladı ama öyle böyle değil resmen geçiriyor
Birde keskin ki maşallah
Çekmeye çalışıyorum o daha çok sıkıyor bu defa aklım çıkıyor
Ne yapmam lazım
İllaki vardır başına gelen di mi
Bu bir süreçse de ne kadar sürer ki
Dişleri yeni çıkıyorsa keşfetmek için yapıyordur. Benimki kendiliğinden bir iki haftada bıraktı. Ben kendimi tutamayıp gülüyordum tipi de çok komik oluyordu:) Ben yapmadım ama annem ısırırsa burnunu sık demişti. Nefes almak için ağzını açacak ısırdığı memeyi bırakacak böylece.
Dişleri yeni çıkıyorsa keşfetmek için yapıyordur. Benimki kendiliğinden bir iki haftada bıraktı. Ben kendimi tutamayıp gülüyordum tipi de çok komik oluyordu:) Ben yapmadım ama annem ısırırsa burnunu sık demişti. Nefes almak için ağzını açacak ısırdığı memeyi bırakacak böylece.
kizim 6 aylikken emmeyi birakti 9 aylikken hala az az sutum geliyordu bi deneyeyim belki emer dedim demez olaydim isirmasiyla gozlerimde simsekler cakmasi bir oldu allah kolaylik versin kotu bir aci gercekten :)
kizim 6 aylikken emmeyi birakti 9 aylikken hala az az sutum geliyordu bi deneyeyim belki emer dedim demez olaydim isirmasiyla gozlerimde simsekler cakmasi bir oldu allah kolaylik versin kotu bir aci gercekten :)
bir donem isiriyorlar sanirim disleri kasindigi icin cunku emziren hic bir arkadasim oyle cok uzun sure iisiriyo falan demedi hic hir kac kez soylediler sadece
Oğlum 3 aylıkken dış çıkardı, ilk zamanlar fena ısırırdi, ne kadar sürdü hatırlatıyorum ama.. ısırıp gülüyordu bir de :)
Baya diş izi oluyordu gogsum. Ama sonuç olarak 21 ay emzirdim çok şükür.
Ay kızımda 1 yaşındayken göğüs ucumu resmen delmişti, emdikçe kan geliyordu. Neredeyse kesecektim sütü, şimdi ikinciye hamileyim. Tek düşündüğüm şey dişten sonra emzirmek :)
Çare bulamadım, emzirmeyi kestim ısırdığında. Söyledim ısırdığı için devam edemeyeceğimi. Emme süresi bitince anlaşılıyor, o bırakmadan bıraktırdım genelde. Aa köpek aa kuş diyip camlara koştuk. Böyle böyle geçti galiba.