Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında şimdi halin de güzel. Çok oynamasan mı artık. Bizim mahallede bir kuaför vardı böyle ameliyat ola ola yüzünde burun kalmadı. Yapa yapa minik komik bişey kalmıştı en son. Yani bence doğal yapıyor ahmet bey hatta ben et var diye gttm öyle estetik amaçlı değildi ama sonuçtan memnun kaldım en yakın arkadaşlarım bile anlamadı değişikliği :)Eskiye benzemek istiyorum
Bir de sanki zayıflamışsınız baya:)
Aslında zayıflamadım bu burun benim yüzümü zayıf gösterdi. Ülkeler gibi oldu yüzüm. Burun yanları fazlasıyla oyulmuş ve burun ucu kalmamış. Çirkinlerdim iyice derdim zaten burnumu büyütmek minicik kaldı hiç istemediğim haldeBir de sanki zayıflamışsınız baya:)
Iskelet gibi demek istedimAslında zayıflamadım bu burun benim yüzümü zayıf gösterdi. Ülkeler gibi oldu yüzüm. Burun yanları fazlasıyla oyulmuş ve burun ucu kalmamış. Çirkinlerdim iyice derdim zaten burnumu büyütmek minicik kaldı hiç istemediğim halde
Bence sen takmışsın biraz canım. Bazen ben de bişeye taktıysam o güzel bile olsa bana çok kötü gelir. Bence soldaki fotodaki halin güzel yani eskisinden daha hoş gözüküyo. Sen neden beğenmedin anlamadm? Çevrendekilerin fikri ne? Onlarda mı olumsuz şeyler söylüyor?Aslında zayıflamadım bu burun benim yüzümü zayıf gösterdi. Ülkeler gibi oldu yüzüm. Burun yanları fazlasıyla oyulmuş ve burun ucu kalmamış. Çirkinlerdim iyice derdim zaten burnumu büyütmek minicik kaldı hiç istemediğim halde
Eski halin daha güzeldi diyen de var şimdiki halin güzel diyen de var. Ama beni ençok etkileyen ifadem çirkin. Ve yüzüme göre kısa kalması gerçekten doğal burnum daha güzeldi yakışıyordu yüzüme. Bu emanet gibi duruyo.Bence sen takmışsın biraz canım. Bazen ben de bişeye taktıysam o güzel bile olsa bana çok kötü gelir. Bence soldaki fotodaki halin güzel yani eskisinden daha hoş gözüküyo. Sen neden beğenmedin anlamadm? Çevrendekilerin fikri ne? Onlarda mı olumsuz şeyler söylüyor?
Ne zaman yaptrdınız? Ben ilk aylarr hiç sevmiodum alışamamıştım ama şimdi alıştımEski halin daha güzeldi diyen de var şimdiki halin güzel diyen de var. Ama beni ençok etkileyen ifadem çirkin. Ve yüzüme göre kısa kalması gerçekten doğal burnum daha güzeldi yakışıyordu yüzüme. Bu emanet gibi duruyo.
Bence gayet iyi...
Bide bence çok hoşsunuz ama saç renginizi mi değiştirseniz acaba :)Eski halin daha güzeldi diyen de var şimdiki halin güzel diyen de var. Ama beni ençok etkileyen ifadem çirkin. Ve yüzüme göre kısa kalması gerçekten doğal burnum daha güzeldi yakışıyordu yüzüme. Bu emanet gibi duruyo.
Bence de gayet hoşsunuz çok yakismis. Bencede sac renginizi kahve karamel tonları yapmalısınız. Çok daha yakışacaktır. Bencede daha fazla oynamayın ki şuan gayet iyi görünüyor. Kolay değil yıllardır o burun ile yaşıyorsunuz . Daha yeni bence biraz sabır..Bence gayet iyi...
Evet inşallah hemen iyi olurumİyileşme süreci herkeste degişiyor sanırım ama
Kolay bir süreç degil,
Çocukla ilgilenecekseniz zorlanırsınız.
Güzel benceEskiye benzemek istiyorum
Kemerli ve burun ucum düşüktü yuvarlandı, bana yaptığı burunun şimdi yüzümle alakası yok. Kısa, ucu olmayan ruhsuz her yeri yamuk ve nefessiz bir burun. Su an sürekli doktor arıyorum bunu düzeltebilecek .
eski halinizde gayet güzelmişsiniz ama takıntı oluyor sanırım insanlarda burun, şimdi de klasik herkesle aynılaşan kadınlar gibi olmuş burnunuz. kötü değil ama doğal olmadığı için bu sefer de bunu takıntı yapıyorsunuz daha fazla oynamasanız çok daha iyi olurEskiye benzemek istiyorum