emziren anneyim

hatice96

Bir kız we ikinciyi bekleyen bir anne 😇
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
88
47
38
28
Mrb benim bebeğim 28 günlük ve çok gazlı metsil, zinco kullanıyorum pek rahatlamıyor annem demişti geceye yakın çörekotu yağı veriyorum ama birde kimyon duydum sizce öneriniz varmı varsa nedir ???

Masaj yapin ilaclar pek saglikli degil.ayse oner gaz masaji videosu var internette

Kimyonu bebege vermiyorsunuz degil mi kendiniz icin? Ben her yemege kullaniyorum kimyon

Bebege sutunuz disinda hicbir sey vermeyin bence.banyo yaptirin isterseniz havalar duzeldi rahatlatir bebegi.zamanla gececektir benim bebegim 2 aylik azaliyor sanki

Bebege sutunuz disinda hicbir sey vermeyin bence.banyo yaptirin isterseniz havalar duzeldi rahatlatir bebegi.zamanla gececektir benim bebegim 2 aylik azaliyor sanki
banyo yaptırıyım da Bi bitki öneriniz yok mu acaba kimiz rezene çayı

banyo yaptırıyım da Bi bitki öneriniz yok mu acaba kimiz rezene çayı
Zarari var bebege diye biliyorum internetteb arastirin isterseniz.siz kendiniz kimyon katin yemeklerinize.ben baktim ilac versem de ayni vermesem de ayni bosuna vermis oluyorum diye biraktim.o ilaclar da bebegin bagirsak florasini bozuyormus

Zarari var bebege diye biliyorum internetteb arastirin isterseniz.siz kendiniz kimyon katin yemeklerinize.ben baktim ilac versem de ayni vermesem de ayni bosuna vermis oluyorum diye biraktim.o ilaclar da bebegin bagirsak florasini bozuyormus
bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim

Bnm ikinci bebeğim aşırı gazliydi 5gibi akşam üzeri başlıyor 9 10gibi sustura biliyodum ancak geçen yaz çok aç kaldığım günler oldu en son büyük nenem eskiden biz bebeklere anason çayı verirdik 3 çay kaşığı dedi denedim işe yaradı bende iciyordum 1yemek kaşığı fazla dgl çünkü uyku veriyor isterseniz bi cocuk doktor una bi danışınız !

ben çok danıştım dr. Lara olmazsa birde hemşireme aşı yaptırmaya gittiğim de danışıyım bakalım ne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…