Emziren kedinin kisirlastirilmasi

Eklentiler

• IMG_20200502_135036.webp
    IMG_20200502_135036.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 59
Ben turistik bir ilçede yaşıyorum ,belediye bu işlemi çok yapıyor.Zaten kulağı kesik olmasinin kısırlastirilmis olduğunu burada öğrendim.Veterinere sorduk ;o da kisirlastirmis o zaman demiş,2 ila 10 gün arasında sütü kesilecekmis.Simdilik bir sorun yok,yavrular da anne de iyi🙂
Mesajınızı görünce çok sasirdigimi da belirteyim.Artik kimse ilgilenmez diyordum.Once yok be ne kisirlastirilmasi türünden mesaj yazan kimse ne oldu yazmadı.Hem şaşırdım hem sevindim.Cok teşekkür ederim.
Yani kısırlaştırmışlar mı 😲 maşallah 2 dikişle halletmişler

Ben turistik bir ilçede yaşıyorum ,belediye bu işlemi çok yapıyor.Zaten kulağı kesik olmasinin kısırlastirilmis olduğunu burada öğrendim.Veterinere sorduk ;o da kisirlastirmis o zaman demiş,2 ila 10 gün arasında sütü kesilecekmis.Simdilik bir sorun yok,yavrular da anne de iyi🙂
Mesajınızı görünce çok sasirdigimi da belirteyim.Artik kimse ilgilenmez diyordum.Once yok be ne kisirlastirilmasi türünden mesaj yazan kimse ne oldu yazmadı.Hem şaşırdım hem sevindim.Cok teşekkür ederim.
yavrular kaç aylık, sütten erken kesilmiş olacaklar yazık ya

yavrular kaç aylık, sütten erken kesilmiş olacaklar yazık ya
Yavrularımız sütten kesildi ama çok güzel ek gıda yediler,hepsi iyi ,sağlıklı biri dışında.biri grip oldu.onu yarın veterinere götüreceğiz .digerlwrini sahiplendirdik ,hatta iki kişi ikişer aldı,kardeşler ayrilmadi.bugün gittiler ,şimdi ağlıyordum ben de ...

Yavrularımız sütten kesildi ama çok güzel ek gıda yediler,hepsi iyi ,sağlıklı biri dışında.biri grip oldu.onu yarın veterinere götüreceğiz .digerlwrini sahiplendirdik ,hatta iki kişi ikişer aldı,kardeşler ayrilmadi.bugün gittiler ,şimdi ağlıyordum ben de ...
aaa sevindim o zaman inşallah çok güzel yuvaları olur
siz de üzülmeyin mutlu olacaklar
ama grip olana dikkat edin kedilerde grip ölümcül diye okumuştum, bizim gibi atlatamıyorlar
mutlaka veterinere sorun umarım hemen iyileşir

aaa sevindim o zaman inşallah çok güzel yuvaları olur
siz de üzülmeyin mutlu olacaklar
ama grip olana dikkat edin kedilerde grip ölümcül diye okumuştum, bizim gibi atlatamıyorlar
mutlaka veterinere sorun umarım hemen iyileşir

[/QUOTE
İlk Şoku atlattım,şimdi iyiyim,birden 5 i gidince bı boşluk hissettim,iyi olacaklarına eminim , fotoğraf atıyor alanlar ,alışmışlar bile :)bugün götüreceğiz hasta olanı ,bakalım onu da kurtarabilirsek benden iyisi yok :)

Kavga etmiştir benim oglum da bir kere dışarı çıktı kulağının çok az bir yeri yok pati yemiştir kulağına dişi kediler ameliyat ile kisirlasiyorlar ameliyat izi yoksa operasyon olmamıştır

Back
X