• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirenler beraber zayıflıyor... 67 olana kadar devam

Bugün döndük canım yarın tatrilip bildiririm aama pek umutlu değilim kesin almisimdir . Seni de tebrik ederim canım her hafta böyle verirsen yaza varmadan ulasirsin

Olsun canım ben bekliyorum. Insallah dediğin gibi olur ama her hafta böyle veremem gibi
az az da olsa eksi lerde olayım da yeter

Kızlar hem diyetisyen menuleri yle hem de 2 çocukla ugrasmak çok zor yaaa....
ben galiba bırakacam gibi...
Merhaba canım benim ilk Günlerinde sayfamı ziyaret etmiştin sonra nereye kayboldu dedim sakın pes etme bizim ilimiz çok zor kadınların işi çok zor sen bir annesin bir kere çok güçlüsün Zorlandığında 2 gün ara ver sonra derin bir nefes al tekrar dan başla Kadın asla ped etmez

Merhaba canım benim ilk Günlerinde sayfamı ziyaret etmiştin sonra nereye kayboldu dedim sakın pes etme bizim ilimiz çok zor kadınların işi çok zor sen bir annesin bir kere çok güçlüsün Zorlandığında 2 gün ara ver sonra derin bir nefes al tekrar dan başla Kadın asla ped etmez

Sağol canım desteğin için pes etmedim ama bu hafta farklı bir yöntem deniyorum
bakalım kilo verebilecek miyim
2 çocukla ve misafirle bu aralar pek ugrayamiyorum

selam kızlar ben aranıza yeni katıldım. aralık 2014 de doğum yaptım. 18 kilo alarak doğuma gittim. 13 kilo vermiş bulunmaktayım. daha da veremiyorum bana yardımcı olur musunuz nasıl kilo veriyorsunuz

selam kızlar ben aranıza yeni katıldım. aralık 2014 de doğum yaptım. 18 kilo alarak doğuma gittim. 13 kilo vermiş bulunmaktayım. daha da veremiyorum bana yardımcı olur musunuz nasıl kilo veriyorsunuz
selam daha çok az bi vakit geçmiş beş kiloyu çok rahat verirsin hele ki emziriyorsan bence acele etme :KK16:

ya ben zaten normal kiloma göre fazla başlamıştım haamileliğe. bu durum beni çok rahatsız ediyo

ya ben zaten normal kiloma göre fazla başlamıştım haamileliğe. bu durum beni çok rahatsız ediyo

Acele etme canim 6 ay dolana kadar kendini sıkma salma da duzenli ve dengeli ye. Tatlilaraduskun degilsen 6 aylik olana kadar gider o 5 kilo

Merhaba ben de emziriyorum kızım 22 aylık
az bir zaman kaldı bırakmama
en son tartıldığımda 65 66 arası gidip geliyordum
mayısa kadar 6 kilo vermek istiyorum
emzirmek zayıflatır diyorlar ama ben de tam tersi iştah açıyor
sizde durumlar nasıl

Daha once yazdim mi bilmiyorum sadece fikir almak istiyorum 28 yasinda 2 dogum yaptim 2.dogum sezaryen neyse 1 oglum var boyum 1.57 kilom 80 oyle her isteedigim gidaya ulasamiyorum romatizma ve iltihap soru um esim destekci degil nasil bi yol izlemeli neler yiyip icmeliyim simdiden tesekkurler bu arada oglum surekli emiyor

Daha once yazdim mi bilmiyorum sadece fikir almak istiyorum 28 yasinda 2 dogum yaptim 2.dogum sezaryen neyse 1 oglum var boyum 1.57 kilom 80 oyle her isteedigim gidaya ulasamiyorum romatizma ve iltihap soru um esim destekci degil nasil bi yol izlemeli neler yiyip icmeliyim simdiden tesekkurler bu arada oglum surekli emiyor

Canim her istedigim gidaya ulasamiyorumdan kastin nedir acaba. Bide kilo vermene mi destek olmuyor.
o kocalar bizom de diyetleri hep sabote edoyorlar

Maddi acidan dedim
Canım anlıyorum seni
yapman gereken akşamları her zaman yediğinin yarısını ye
az yağlı az tuzlu
gün içinde de yediklerini burada paylaş biz de sana bildiğimiz kadarıyla
onu ye bunu yeme diyelim
ve her gün hareket et evde müziği aç dans et çok güzel videolar var
havalar ısınınca bebeğinle birlikte dışarıya çıkıp yürüyüş yaparsın
hemen kendine bir günlük aç
ve bugün yediklerini yaz

Canım anlıyorum seni
yapman gereken akşamları her zaman yediğinin yarısını ye
az yağlı az tuzlu
gün içinde de yediklerini burada paylaş biz de sana bildiğimiz kadarıyla
onu ye bunu yeme diyelim
ve her gün hareket et evde müziği aç dans et çok güzel videolar var
havalar ısınınca bebeğinle birlikte dışarıya çıkıp yürüyüş yaparsın
hemen kendine bir günlük aç
ve bugün yediklerini yaz

Arkadasın dedigi gibi canim ne pisiyorsa evde onu az az yemek yani yaptigimiz.
zaten diger türlü zor olur.... yorar bizi. Oglun da çok tatlı bu arad

Back
X