• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirenler beraber zayıflıyor... 67 olana kadar devam

merhaba benimde 4 aylık bir bebeğim var ve bende emziriyorum.. sizin konunuza biraz göz attım yeşilçay içtiğinzi gördüm. emzirirken sakıncası yokmu yeşil çayın.. yeşil çay çok güzel yag yakıyor fakat ben korkudan içemiyorum..
siz dr.a falan danıştınız mı?

merhaba benimde 4 aylık bir bebeğim var ve bende emziriyorum.. sizin konunuza biraz göz attım yeşilçay içtiğinzi gördüm. emzirirken sakıncası yokmu yeşil çayın.. yeşil çay çok güzel yag yakıyor fakat ben korkudan içemiyorum..
siz dr.a falan danıştınız mı?

Dr sordum canım saat 17 den önce ve sadece 1 kupa dedi. Bebekte huzursuzluk yaparmış akşam saatlerinde içme dedi o kadar.
Bebeğim çok huzursuz bir çocuk değil ve ben bayagidr içiyorum.
Kaç kilosun canım. Bebeğim 25 aralıkta 5 ayını dolduracak

Sabah 6 da
2 kuru kayısı
2 bardak ılık su

Sabah
1 domates
1 sivri biber
1 kk beyaz peynir
1 dilim ekmek
5 yeşil zeytin

ara
10 badem
1 çay bardağı süt
1 ısırik kızımın muz undan

öğlen
yağsız tuzsuz salata
1 kepçe yoğurt
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 vezir parmağı tatlısı

ara
1 dilim elma
5 dilim mandalina
2 ceviz ici
1 yk nar üstüne tarçın attım yedim ve benim tatlı isteğimi bayagi kesti
Yeni favorim:KK5:

aksam da yazarim

Dr sordum canım saat 17 den önce ve sadece 1 kupa dedi. Bebekte huzursuzluk yaparmış akşam saatlerinde içme dedi o kadar.
Bebeğim çok huzursuz bir çocuk değil ve ben bayagidr içiyorum.
Kaç kilosun canım. Bebeğim 25 aralıkta 5 ayını dolduracak

benim oğlumda 5 ocakta 5 ayını doldurcak. 73 kilo ile gecen hafta başladım bakalım ama tartılmadım 2 hafta da bir tartılmayı düşünüyorum

benim oğlumda 5 ocakta 5 ayını doldurcak. 73 kilo ile gecen hafta başladım bakalım ama tartılmadım 2 hafta da bir tartılmayı düşünüyorum

Kilon fazla değilmiş bana göre canım. Boyun nasıl. Verirsin inşallah.
Arada tartıldiğında bizi de haberdar et

boyun 1.60 tatlım..
tamam haftaya tartılınca söylerim :)
aycaaaaaa seni ağustos annelerinde de görmüştüm. Ben de ağustos annesi diye yola çıktım, ama bebişim eylüle kadar bekletti bizi. Ben de 160 cm boyundayım ama 80 kiloyum. İnşallah önce 70li, sonra 60lı kilolara düşebilirim. Ama emzirmek beni dehşet acıktırıyor. Resmen gözlerim dönüyo. yedikçe yemek istiyorum. Sonra da pişmanlık tabi kiiii :((( diyete başladım sözde ama uyan kiiiim :110::110::110::110::110::110:

aycaaaaaa seni ağustos annelerinde de görmüştüm. Ben de ağustos annesi diye yola çıktım, ama bebişim eylüle kadar bekletti bizi. Ben de 160 cm boyundayım ama 80 kiloyum. İnşallah önce 70li, sonra 60lı kilolara düşebilirim. Ama emzirmek beni dehşet acıktırıyor. Resmen gözlerim dönüyo. yedikçe yemek istiyorum. Sonra da pişmanlık tabi kiiii :KK43:(( diyete başladım sözde ama uyan kiiiim :110::110::110::110::110::110:

Ah canım ah o açlığı sen bana sor canım yemekten çok tatlı çikolata istiyor.

Diyetisyen e yazdığım notlar da gördüm ki ne çok yiyor musum yemekten çok az az tatlı çikolata yemeli oluyor Muş ve tuzu çok tuketmem

aycaaaaaa seni ağustos annelerinde de görmüştüm. Ben de ağustos annesi diye yola çıktım, ama bebişim eylüle kadar bekletti bizi. Ben de 160 cm boyundayım ama 80 kiloyum. İnşallah önce 70li, sonra 60lı kilolara düşebilirim. Ama emzirmek beni dehşet acıktırıyor. Resmen gözlerim dönüyo. yedikçe yemek istiyorum. Sonra da pişmanlık tabi kiiii :KK43:(( diyete başladım sözde ama uyan kiiiim :110::110::110::110::110::110:
hayırlı olsun bebişim cnm doğuma kaç kıloyla gittin?

bak mesela diğer arkadaşlarada yazdım ben şöyle bi mzaik pasta uydurdum
kuru kayısı
kuru incir
kuru üzüm
kakao
portakal kabuğu rendesi
tarçın
yulaflı biskuvi
bunları göz kararı karıştırdım mozaik pasta yaptım
tatllı krizerine bire bir.
sadece sen degilsin emzirirken yememek hele tatlı yememek bi işkence.
ben günde kaç tane çikolata yiyordum pasta haddi hesabı yok.

Cuma günleri tartilalim ki en azından kilomuzu bilip ona göre davranalim.
Kilo veremesekte kilomuzu korumaya calisalim bebekler biraz daha büyüyene kadar

aa cumamı heyecanlandım bak şimdi :)) hazır değilim tartılmayaa korkuyorum yaa vermediysem diyee..

hayırlı olsun bebişim cnm doğuma kaç kıloyla gittin?

bak mesela diğer arkadaşlarada yazdım ben şöyle bi mzaik pasta uydurdum
kuru kayısı
kuru incir
kuru üzüm
kakao
portakal kabuğu rendesi
tarçın
yulaflı biskuvi
bunları göz kararı karıştırdım mozaik pasta yaptım
tatllı krizerine bire bir.
sadece sen degilsin emzirirken yememek hele tatlı yememek bi işkence.
ben günde kaç tane çikolata yiyordum pasta haddi hesabı yok.

aa cumamı heyecanlandım bak şimdi :)) hazır değilim tartılmayaa korkuyorum yaa vermediysem diyee..

Canım vermesiyle bile önemli değil ya kilo almak yeter bize bu yeme krizlerine rağmen

ben hala regli olamadım. Bi olsam daha rahat gidecek kilolar

Benim kızım da bugün 5 ayını doldurdu bende 8 aralıkta 86.6 ile başladım cumayi bekliyorum tartılmak için yaklaşık 2 hafta olacak bakalım ne kadar gitmis

Bende dari ambarına girmiş tavuk gibi saldırıyorum ttatliya kriz gelince ama çok şükür bu hafta daha kontrolluydum

Bugünku menu mu de paylaşayım hemen
kahvaltıda 1 er kk kadar ve peynir
1+1/4 haşlanmış yumurta
yarım porsiyon mantar sote
2 zeytin
domates salata
2 dilim kızarmış ekmek
aralarda
1 büyü kupa sut
1 muz
1 ufak kase sutlac.
akşam
2 kepçe sulu köfte
2 yk pilav

Selam kızlar nasılsın iz :)
hemen bugünü yazıyorum k
kahvaltı
40 gr peynir 15 gr Kaşar 7 zeytin 3 catal peanut butter 1 dilim ev yapımı buğday ekmeği
aralarda
muz portakal sutlac
akşam
2 tavuk Baget 1 patates 2 kaşık pilav
gece
tarçınlı yoğurt
elma

Canım vermesiyle bile önemli değil ya kilo almak yeter bize bu yeme krizlerine rağmen

ben hala regli olamadım. Bi olsam daha rahat gidecek kilolar
Masaallah tatlitimbak çok güzel devam ediyosun. .. Rabbim emeklerini zayi etmesin. Ve tum arkadaslarinda. Haylaz kizim dan dolayi cok giremiyorum. Ama sizi takip ediyorum. Inşallah yaza citir anneler oluruz :KK31:

Selam herkese :)
Kahvaltı
mantarlı yumurta peynir kaşar 6 zeytin peanut butter domates salata
ara
1 muz
öğle
2 tavuk Baget 1 patates
ara
1 elma
akşam
1 kase borulce
1 kase tarçınlı yoğurt