- 10 Ekim 2014
- 104
- 38
- 38
- Konu Sahibi tatlitambak
8 aralık 86.6
19 aralık 84.1
-2.5 kg

19 aralık 84.1
-2.5 kg

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masaallah tatlitimbak çok güzel devam ediyosun. .. Rabbim emeklerini zayi etmesin. Ve tum arkadaslarinda. Haylaz kizim dan dolayi cok giremiyorum. Ama sizi takip ediyorum. Inşallah yaza citir anneler oluruz![]()
8 aralık 86.6
19 aralık 84.1
-2.5 kg![]()
Sağol canım Allah iradelerimize güç versin inşallahSupersin canim tebrik ediyorum ayni azmi haftaya da bekliyoruz. Ben diyetisyene ogleden sonra gittigim icin tok oluyorum. O yuzden bildirimlrimi cumartesi yapacam.
yada bu haftalik boyle olsun.
Daha öncede yazmistm buraya 10 güne yakındır giremiordum. Bugün bi tartildim olmusum 81 kilo tam diyet yapıcam diyorum 2 gün yapıyorum akşam yedim abur cuburlarla diyeti bozuyorum bu sefer karayliyim Mayısa kadar 11 kilo vericem inş((
Aynı kkararlılıkla bende devam etmekteyim canım benim de 20 kgfazla var.
HHoşgeldin tekrardan
Bende tatildeim çok dikkat edemiyorum umarım cuma günü hüsrana uğra aCuma gününden beri kaçamaksız olarak devam etmekteyim. Bu ara yorgunluğum var. Görümcem bizde o çocuklarla ilgilenirken ben de ev temizliği ile uğraşıyorum.
Bu hafta sonucu merakla bekliyorum...
Bende tatildeim çok dikkat edemiyorum umarım cuma günü hüsrana uğra a
Bende tatildeim çok dikkat edemiyorum umarım cuma günü hüsrana uğra a
Bugün döndük canım yarın tatrilip bildiririm aama pek umutlu değilim kesin almisimdir . Seni de tebrik ederim canım her hafta böyle verirsen yaza varmadan ulasirsinTatil bitti mi canım nerelere desin kilo durumun ne alem de