• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirenler beraber zayıflıyor... 67 olana kadar devam

Seninle ben kilo serüveni olarak ayniyiz
bende 75 76 arası idim. Kızım dan kalan 8 kilo ile 2. Ye hamile kaldım. Bunda da erken önlem almak istedim. 110 a çıkmıştım var da

Benim boyu 1.75 felan...
Senin kaç? Aynı serüven gerçekten benimkilerin arası 27 ay olunca çok ard Arda oldu ve kilolar birikti..

Merhaba arkadaşlar bende emziriyorum bebeğimi ama mama takviyeli benimkisi ek gidayada başladık bir ay önce bende bir aydir diyetteyim baya kilo verdim 7,5 kilo verdim sütümde bi değişiklik yok zaten yetmiyordu benim sütüm bebeğime :mad:

Merhaba arkadaşlar bende emziriyorum bebeğimi ama mama takviyeli benimkisi ek gidayada başladık bir ay önce bende bir aydir diyetteyim baya kilo verdim 7,5 kilo verdim sütümde bi değişiklik yok zaten yetmiyordu benim sütüm bebeğime :mad:

Nasıl verdin canım bizimle paylaşır mısın

Benim boyu 1.75 felan...
Senin kaç? Aynı serüven gerçekten benimkilerin arası 27 ay olunca çok ard Arda oldu ve kilolar birikti..

Canım benim de boy 170 cm
benimde iki çocuk var 39 ay var canim.
vereceğiz canım inancını hiç kaybetme

Nasıl verdin canım bizimle paylaşır mısın
Tatlıyı tamamen kestim canım ya çayıma bile şeker atmıyorum artık arada bir tarçınlı yoğurt detoksu yapıyorum krılma noktasına geldiğim zaman günde 1 kg verdiğim ble oluyor bu detoksla sonra yine eski diyete devam ediyorum ekmek kesinlikle yok çok canım çekerse bazı şeylerden sadece bir lokmacık alıyorum bu arada düzenli spor yapmıyorum arada yürüyüş yapıyorum

Tatlıyı tamamen kestim canım ya çayıma bile şeker atmıyorum artık arada bir tarçınlı yoğurt detoksu yapıyorum krılma noktasına geldiğim zaman günde 1 kg verdiğim ble oluyor bu detoksla sonra yine eski diyete devam ediyorum ekmek kesinlikle yok çok canım çekerse bazı şeylerden sadece bir lokmacık alıyorum bu arada düzenli spor yapmıyorum arada yürüyüş yapıyorum

Yani ben tatliyi tamamen kestim diyemem. Çünkü evde kahvaltidan sonra bile tatlı yiyen eşim ve kızım var. Ben de genelde 2 çatal alırım. Maksimum 3 çatalolur kendimi frenlerim. Canım ekmek olarakta tam buğday tüketiyorum.doyuyorum
tarçınlı yoğurt kürü nasıl oluyor

Yani ben tatliyi tamamen kestim diyemem. Çünkü evde kahvaltidan sonra bile tatlı yiyen eşim ve kızım var. Ben de genelde 2 çatal alırım. Maksimum 3 çatalolur kendimi frenlerim. Canım ekmek olarakta tam buğday tüketiyorum.doyuyorum

Aynı biz ya... Tatlı ailesiyiz:)))

[QUOTçbeyh, post: 3member: 637342"]Ayniyaz biz Tatlı ailesiyiz:)))[/QUOTE]

Ben de eşim sayesinde alıştım tatlıya ve tatliyi yediğim zaman dünya bir başka güzel dönüyor bana sanki.. ama ne yapalım az az yiyecem artık.
Sabah kahvaltı yapamadım uyuya kaldım.
Saat 11 de 3 kaşık yoğurdun içine
çeyrek muz
1 mandalina
yarımelma
uüstüne tarçın koydum karıştırdım yedim. Yanında da 10 tane kadar fındık badem karışık yedim tabi kizimda ortak çıktı. Tarçın bayılırım diye :D
asat 13.30 da esimle kahvalti yaptik
1 yumurta buyuklugunde haslanmis et
yesillik ve 1 yk lor
1.5 dilim ekmek
1 yk melemen
3 catal tatli

Zahide de diyetisyen hem süt arttıran hem de zayıflatan çorba tarifi verdi
1 çay bardaığı maş fasulyesi
1 soğan
1 adet taze kabak
yarım kilo ıspanak
hepsi pişirilip blendırdan çekiliyormuş aynı zamanda kabızlığa da iyi geliyormuş 13 kasım 2014 programı

Zahide de diyetisyen hem süt arttıran hem de zayıflatan çorba tarifi verdi
1 çay bardaığı maş fasulyesi
1 soğan
1 adet taze kabak
yarım kilo ıspanak
hepsi pişirilip blendırdan çekiliyormuş aynı zamanda kabızlığa da iyi geliyormuş 13 kasım 2014 programı

Sağol canım ya kabızlık hem benim hem de bebeğimin sorunu yaa
Hadi ben neyse de bebeğime çok üzülüyorum. Benim diyet yapmanın asıl nedeni o yediklerime dikkat ederek onunda normale dönmesi. Hafta da 1 defa yapıyor...

Bugün hep dışarı da idim xok yogun geçti. Eve 1 saat önce girdik.
Akşam yemeği yerine 4 tane bal parmak tatlısı yedim. Çok yorgunum. Umarımppazartesi ye az da olsa kilo veririz

Kendine 4 ana öğün olarak bir su bardağı yoğurdun içine bir tatlı kaşığı tarçın ekliyorsun haftada 2 gün yapıyorum ben diğer günler normal diyetime devam ediyorum tatlı yok ekmek yok sebze yemeği ağırlıklı 8 kg verdim ben bu şekilde 5 buçuk haftada darısı sana inşallah

Kendine 4 ana öğün olarak bir su bardağı yoğurdun içine bir tatlı kaşığı tarçın ekliyorsun haftada 2 gün yapıyorum ben diğer günler normal diyetime devam ediyorum tatlı yok ekmek yok sebze yemeği ağırlıklı 8 kg verdim ben bu şekilde 5 buçuk haftada darısı sana inşallah

Ay bende biliyorum nasıl besleneceğimi ama işte pisbogazlik yani bizim yaptığımız.
1 ay boyunca ekmek ve tatlıhhiç yemedin mi yani.... ben de ocakğa 8 kilo verip te 80 olsam ne güzel olur. Bakalımyyarın tartı günüm benim de kilo verdim mi hiç bilmiyorum. Ilk defa bu kadar uzun süredir tartilmadim 1 hafta yani....
Aslında emzirdiğim için spor yapmış gibi kalori harcıyorum. 1 ay sıksam kendimi ne güzel olur

:mad::mad:
Ay bende biliyorum nasıl besleneceğimi ama işte pisbogazlik yani bizim yaptığımız.
1 ay boyunca ekmek ve tatlıhhiç yemedin mi yani.... ben de ocakğa 8 kilo verip te 80 olsam ne güzel olur. Bakalımyyarın tartı günüm benim de kilo verdim mi hiç bilmiyorum. Ilk defa bu kadar uzun süredir tartilmadim 1 hafta yani....
Aslında emzirdiğim için spor yapmış gibi kalori harcıyorum. 1 ay sıksam kendimi ne güzel olur
Yaptım o kaçamaklardan yapmazmıyım bi keresinde bir ince dilim yaş pasta yedim iki dilim baklava yedim bitane albeni yedim adet dönemimde kendimi tutamıyorum bende :KK34: bu hayatımda yaptığım üçüncü diyetim her diyetimde en az 10 kg vermişliğim oldu alışkınım ben aç aç gezmeye :mad:

:mad::mad:
Yaptım o kaçamaklardan yapmazmıyım bi keresinde bir ince dilim yaş pasta yedim iki dilim baklava yedim bitane albeni yedim adet dönemimde kendimi tutamıyorum bende :KK34: bu hayatımda yaptığım üçüncü diyetim her diyetimde en az 10 kg vermişliğim oldu alışkınım ben aç aç gezmeye :mad:

Yarın sabah tartilacam bakalım gidecek mi gitmesem bile aynı kilo da kalmayi istiyorum. :KK12:
hafta ici iyi idim ama esimin ye sen emziriyorsun demelerine aldirmamaliydim. Yarin sabah itibari ile duzenli bir beslenmeye gececegim. Arada bana destek olursan sevinirim.

Evet yarınki menümü şimdiden yazıp buna uyacagim
sabah 7 kahvaltı
1 kk peynir
1 haşlama yumurta
1 dilim ekmek
4 zeytin
yeşillik

ara

2 mandalina
1 çay bardağı süt

öğlen
1 kase yoğurt
1 kepçe ezogelin çorbası
1 dilim ekmek

ara
2 hurma
1 çay bardağı süt

Akşam
1 tabak kuru fasulye
salata
1 kase yoğurt

Aksam da yatmadan yeşil çay

bundan sonra böyle yapacam bakalım.
17 aralik a kadar 80 olacakmi yim hepberaber göreceğiz.
Planlı olmak daha iyi eşimi işinden dolayı hiç düzenim yok gibi yemek konusunda 2 de kahvaltı gibi oluyor genelde
hadi bakalım. Yarın başlıyorum hatta hergün tartılıp yazacam 30 günlük kaçamaksız maratona başlıyorum.

Tartı kilo aldigimi gösterdi bana ama 900 gram olarak 89.3 ciktim.
Amma şimdi tartıldım yine ayniyim yedikten sonra yani
neyse geleceğe umutla bakıyorum bugün kaçamak yapmayacağım. 17 aralik bekle beni

Bugün çok şükür bitti. Kaçamaksız olarak sonlandırdım. Geriye kaldı 6 gün eğer 86 lara düştüğümü görsem dahada hirslanacagim

Back
X