Emzirenler beraber zayıflıyor... 67 olana kadar devam

Günaydın sevgili günlük erkenciyim bugün
saat 6 da
1 ceviz ici ile parmak ucu kadar ekmek yedim 400 ml şu içtim.
saat 7.30 itibari ile kahvaltı da bitti
1 haşlanmış yumurta
1 domates
2 sivri biber
1 kk peynir
5 yeşil zeytin
1.5 dilim ekmek t.buğday

erken kalkmaya bayılıyorum:KK48:

Ara
1 cçay bardağı süt
7 fındık

öğlen menum de belli bugün
4 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık sulu patates
1 kase yoğurt ile

ara
1 çay bardağı beyaz leblebi
çay ya da kahve ile

akşam ise henüz belli degil:)

günaydın hanımlar gününüz güzel geçsin:KK49:
kahvaltı:1 haşlanmış yumurta, 2 kıymalı yumurta, 2 zeytin, yarım domates, yarım salatalık, yarım çay bardağı fındık fıstık badem, süt
ara öğün yapmıyorum
akşam :kereviz, salata
tartı günü var mı?

günaydın hanımlar gününüz güzel geçsin:KK49:
kahvaltı:1 haşlanmış yumurta, 2 kıymalı yumurta, 2 zeytin, yarım domates, yarım salatalık, yarım çay bardağı fındık fıstık badem, süt
ara öğün yapmıyorum
akşam :kereviz, salata
tartı günü var mı?

Gunaydin canım
Kahvaltı ların cok guzel. Peki emzirdigin icin canin tatli istemiyor mu nasil dayaniyorsun
her pazartesi tartiliyorum canim

Gunaydin canım
Kahvaltı ların cok guzel. Peki emzirdigin icin canin tatli istemiyor mu nasil dayaniyorsun
her pazartesi tartiliyorum canim
evet özellikle yemeklerin üstüne çok tatlı yiyesim geliyo aşırı bi istek olduğunda kuru kayısı veya kuru incir yiyorum. önceden bi seferde bi kalıp çikolata yerdim. aynaya baktıkça daha da kararlı oluyorum kızımın güzel bi annesi olsun diye:KK68:

evet özellikle yemeklerin üstüne çok tatlı yiyesim geliyo aşırı bi istek olduğunda kuru kayısı veya kuru incir yiyorum. önceden bi seferde bi kalıp çikolata yerdim. aynaya baktıkça daha da kararlı oluyorum kızımın güzel bi annesi olsun diye:KK68:

Sakın pes etme canım ben de kızım da öyle derdim ama olmadı maalesef. 81 le hamile kaldım. Ama kızım büyüyor oğlumda.. oğlum büyüdüğün de çıtır olmalıyım diyorum kendime. Tebrik ediyorum seni canım bende çok tatlı istediğim de ya yarım yiyorum ya da hurma...
Menü nun haricinde birsey tüketme din değil mi bugun

Sakın pes etme canım ben de kızım da öyle derdim ama olmadı maalesef. 81 le hamile kaldım. Ama kızım büyüyor oğlumda.. oğlum büyüdüğün de çıtır olmalıyım diyorum kendime. Tebrik ediyorum seni canım bende çok tatlı istediğim de ya yarım yiyorum ya da hurma...
Menü nun haricinde birsey tüketme din değil mi bugun
evet kahvaltıdan beri bişey yemedim hala, arada komşuya çıktım poğaça ve mercimekli köfte yapmış içim gitti ama paket yaptım eşime getirdim. ne şanslı adam yahu :KK48: tabi çay ve bitki çayı tükettim bol bol bi de su.. gelse de yemek yesek artık :kk77:

Evet canim bende emziriyorum. Ama benim danam bir bucuk yasinda artiikkk coktaaaan vermem gerekiyo ama cok tembel vucudum

Bence erteleme artık canım gerçi kilon ve boyun nedir bilmiyorum ama....
Sende katil bize istersen ucundan az da olsa dikkat et sağlık açisindan

evet kahvaltıdan beri bişey yemedim hala, arada komşuya çıktım poğaça ve mercimekli köfte yapmış içim gitti ama paket yaptım eşime getirdim. ne şanslı adam yahu :KK48: tabi çay ve bitki çayı tükettim bol bol bi de su.. gelse de yemek yesek artık :kk77:

Tebrik ediyorum seni canım. Bende 19 günden beri ilk defa bugün karbonhidrat yani ekmek 6 dilim oldu toplam da ve şeker kaçırdım biraz. Ekmeği bitsin ekmeksiz beslenmeye başlayacağım. Hem bana destek hem Örnek'sin canin
gebelikten önce kaç kilo idin... ben hiç zayıf olmadım da 75-76 idim hep

Herkese selam kizlar
Bende emziren bir anneyim ve 9. Takimdayim
Hamilelikte 22 kg aldim 63 ten 85 olmustum.40 sonrasi 67 oldum.sadece 4 kg varken maalesef sikintidan gece cikolatalari goturdum ( bebegim hic uyumuyor devamli agliyordu sagolsun) 72 olunca dur dedim.bazen sikildim yedim bazen kararla devam ettim derken simdi 65 kg yim.
Emzirmenin kg vermede ilk ay cok etkisi vardi deli gibi ter atiyordum ama suan etkisi oldugunu dusunmuyorum maalesef.gece yemelerine kewinlikle son vermeli verdigim an kg gidiyor ama oda benim icinde zor cunku butungun cok yoruluyorum bebis 10 da uyuyor o saattennsonra bi sut yada nescafe icerken yaninda birseyler istiuor insanbende meyve yada kl dusuk seyler yemeye calisiyorum.
Tabiiii birde havalar guzeldi bebisle dwli gibi yuruyordum 3 km 4 km olabildigince simdi havalar sogudu naparim bilmem
Hepimize kg verme seruveninde basarilar

Ayrica spor yapmam lazim esinlikle sadec 2 kg var zaten birazi goguslerde ama alak yok eski halimle kgleri veriyimde insallah sikilastirici birseylerede baslayabilirim

Tebrik ediyorum seni canım. Bende 19 günden beri ilk defa bugün karbonhidrat yani ekmek 6 dilim oldu toplam da ve şeker kaçırdım biraz. Ekmeği bitsin ekmeksiz beslenmeye başlayacağım. Hem bana destek hem Örnek'sin canin
gebelikten önce kaç kilo idin... ben hiç zayıf olmadım da 75-76 idim hep
evlendiğimde 95tim. hamileliğin ilk ayını bilmiyorum ama ikinci ay 109dum

Ayrica spor yapmam lazim esinlikle sadec 2 kg var zaten birazi goguslerde ama alak yok eski halimle kgleri veriyimde insallah sikilastirici birseylerede baslayabilirim

Cok guzel vermişsin canım darısı bize inşallah
bebeğin ne kadarlık ve oörnek bir günün menüsünü paylaşsan

Back
X