Emzirirkem diş taşı temizliği

Deep dark

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
216
69
13
39
Arkadaşlar merhaba, 11 aylik bebeğim var emziriyirum.
Dış taşı temizliği yaptırmak istiyorum kardeşim yaptırdı ve acılı bir işlem okdugunu söyledi 4 tane uyuşturucu igne yapılmış.
4 tane uyuşturucu igne emzirirken fazla olmaz mı?
Emziriken bir defasında dişimi cektirmistim ama tek igne yapılmıştı.
Sütümü şansızım atmıştım 3 saat sonra emzirmistim.
Dişlerime başka bir işlem yapılacak sonrasında öncesinde dış temizligi yapılıyor mecburi bi sorun okur mu?
Yaptirmis olan bilgisi olan var mı ?
Teşekkür ederim.

Yılda 1 veya 2 defa yaptırıyorum. Uyuşturucu iğneyi de ilk kez sizden duydum. Öyle acılı bir işlem falan değil, uyuşturmaya da gerek yok.

Daha önce ben de yaptırdım, zaten diş minesi gibi bir şey olmadığı için acı vermiyor, belki yerleşmiş ve çoksa bilemem tabii. Anestezi vesaire yapılmamıştı bana da, çabucak bitmişti.

kardeşinizin ağzında nasıl bi diş taşı oluşumu varmış da 4 iğne vurmuşlar. ben kanal tedavisinin hemen ardından yaptırmıştım. ekstra uyuşturmuyolar. zaten uyuşturmayı gerektirecek bi işlem değil. diş minesi üzerinden temizlik yapılıyor.

Arkadaşlar merhaba, 11 aylik bebeğim var emziriyirum.
Dış taşı temizliği yaptırmak istiyorum kardeşim yaptırdı ve acılı bir işlem okdugunu söyledi 4 tane uyuşturucu igne yapılmış.
4 tane uyuşturucu igne emzirirken fazla olmaz mı?
Emziriken bir defasında dişimi cektirmistim ama tek igne yapılmıştı.
Sütümü şansızım atmıştım 3 saat sonra emzirmistim.
Dişlerime başka bir işlem yapılacak sonrasında öncesinde dış temizligi yapılıyor mecburi bi sorun okur mu?
Yaptirmis olan bilgisi olan var mı ?
Teşekkür ederim.
dis tasi temizligi yaptirabileceginiz en kolay islem . en fazla sprey sıkılır . kardesinizin dislerine gelince sanirim yillarca agzina firca degdirmedi ve inanilmaz bir distasi olustugu icin anestezi yapilmis olabilir . .

Kardeşinizin yaptırdığı başka bir işlem Olmasın ?
Diş Taşı temizliği en kolayı uyuşturmak gerekirse yapıyorlar öyle zor değil sadece sesi rahatsız ediyor.

diş taşı uyuşturma gerektiren bir işlem değil normal şartlarda, hatta benim kanal tedavisi gerektirmeyen dolgu işlemlerimde bile uyuşturmadılar, en fazla dikkatli yapılmazsa diş etleriniz kanar, ona da katlanırsınız bebeğiniz için.

kardeşinizin ağzında nasıl bi diş taşı oluşumu varmış da 4 iğne vurmuşlar. ben kanal tedavisinin hemen ardından yaptırmıştım. ekstra uyuşturmuyolar. zaten uyuşturmayı gerektirecek bi işlem değil. diş minesi üzerinden temizlik yapılıyor.
Canım çok dış tasi varmış alt ust

Back
X