emzirirken adet olmadan hamile kalinir mi?

Pearlgirl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
2.358
2.258
133
kizlar basliktanda anliycaniz uzere gecen ay bi kere kacamak oldu dogum yapali 8 ay oldu adet gormuyorum hala bi kac gundur sabah vr aksam midr bulantim var icimde bi korku var hamile kalmis olabilirmiyimm?

Süt korur diye bir kavram var evet ama bu bir korunma yöntemi hiç değil ve hamile kalan bir dolu insan var emzirirken...
Belki o ay adet olacaktınız ve korunmasız ilişki sonucu hamile kaldınız. Yani bu durumda hamile olabilirsiniz...
Allah gönlünüze göre versin

Evet öyle hamile kalabilirsiniz
Döllenmeyen Yumurta adet kanı İle atılıyor vücuttan ama döllenme olursa hamile kalmış oluyorsunuz
Test yaptırın biran önce

ama 8 aydir olmuyorum yumurtalmiyosam nasil kalicamki kafam karisti.. pazartesi hrmen gidicen

ama 8 aydir olmuyorum yumurtalmiyosam nasil kalicamki kafam karisti.. pazartesi hrmen gidicen
Belki 9 uncu ayda olacaktiniz. Ama hamilr kaldiniz ve olmadiniz. Bu ihtimal hep olur. Ilk adetin hangi ay olacagini bilemezsiniz. Ben de hic bu durum olmadi. 2 sene emzirmeme ragmen hep normal devam etti adet döngüsü

Belki 9 uncu ayda olacaktiniz. Ama hamilr kaldiniz ve olmadiniz. Bu ihtimal hep olur. Ilk adetin hangi ay olacagini bilemezsiniz. Ben de hic bu durum olmadi. 2 sene emzirmeme ragmen hep normal devam etti adet döngüsü
keske benimdd oyle olsaydii bu suphe beni yiyo suan.buyuk oglum 3 yasinda digeri 8 aylik bidaha nasil olur bilmiyorum

keske benimdd oyle olsaydii bu suphe beni yiyo suan.buyuk oglum 3 yasinda digeri 8 aylik bidaha nasil olur bilmiyorum
Yok ya menapoz gecikir. Vitamin ve demir eksikligi cekmezsiniz. Bir sey olmaz bir dahakine korunun. Ovalasyon testi kullanin

Ek : emzirirken test kullanilir mi bilmiyorum ama

kizlar basliktanda anliycaniz uzere gecen ay bi kere kacamak oldu dogum yapali 8 ay oldu adet gormuyorum hala bi kac gundur sabah vr aksam midr bulantim var icimde bi korku var hamile kalmis olabilirmiyimm?
Bence olabilir sin komşu suan öyle süt korur diyekorunmamislar
Oğlu yeni yürüyor karnı burnunda bir iki haftası var dikkat et

selam aynı konudan bende müzzaribim sizin uzun süre olmuş sonuç ne oldu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…