- 10 Aralık 2017
- 2.358
- 2.258
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama olmus olabilir, o yumurta döllenmiş olabilir. Döllenmemiş yumurta adetle atilir, belki de dollenmeseydi adet olacaktınız yani. Tabi bunlar varsayim, test yapinama 8 aydir olmuyorum yumurtalmiyosam nasil kalicamki kafam karisti.. pazartesi hrmen gidicen
Belki 9 uncu ayda olacaktiniz. Ama hamilr kaldiniz ve olmadiniz. Bu ihtimal hep olur. Ilk adetin hangi ay olacagini bilemezsiniz. Ben de hic bu durum olmadi. 2 sene emzirmeme ragmen hep normal devam etti adet döngüsüama 8 aydir olmuyorum yumurtalmiyosam nasil kalicamki kafam karisti.. pazartesi hrmen gidicen
keske benimdd oyle olsaydii bu suphe beni yiyo suan.buyuk oglum 3 yasinda digeri 8 aylik bidaha nasil olur bilmiyorumBelki 9 uncu ayda olacaktiniz. Ama hamilr kaldiniz ve olmadiniz. Bu ihtimal hep olur. Ilk adetin hangi ay olacagini bilemezsiniz. Ben de hic bu durum olmadi. 2 sene emzirmeme ragmen hep normal devam etti adet döngüsü![]()
Yok ya menapoz gecikir. Vitamin ve demir eksikligi cekmezsiniz. Bir sey olmaz bir dahakine korunun. Ovalasyon testi kullaninkeske benimdd oyle olsaydii bu suphe beni yiyo suan.buyuk oglum 3 yasinda digeri 8 aylik bidaha nasil olur bilmiyorum
Bence olabilir sin komşu suan öyle süt korur diyekorunmamislarkizlar basliktanda anliycaniz uzere gecen ay bi kere kacamak oldu dogum yapali 8 ay oldu adet gormuyorum hala bi kac gundur sabah vr aksam midr bulantim var icimde bi korku var hamile kalmis olabilirmiyimm?
korunuyoruz ama bi kere kacamk oldu ondan cok tedirginimBence olabilir sin komşu suan öyle süt korur diyekorunmamislar
Oğlu yeni yürüyor karnı burnunda bir iki haftası var dikkat et
Inşallah olmaz hani bebeğin küçük diye olacağı varsa zaten kaçamak falan di . z hayırlısı yaz bize sonucukorunuyoruz ama bi kere kacamk oldu ondan cok tedirginim
selam aynı konudan bende müzzaribim sizin uzun süre olmuş sonuç ne oldu merak ettimkizlar basliktanda anliycaniz uzere gecen ay bi kere kacamak oldu dogum yapali 8 ay oldu adet gormuyorum hala bi kac gundur sabah vr aksam midr bulantim var icimde bi korku var hamile kalmis olabilirmiyimm?