Emzirirken antidepresan kullanan varmıı?

AlikereminAnnesi

HaSreTiMdiN ŞüKür YaNımDasıN MELEĞİM
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
51
39
18
Mrb kızlar oğluşum 4 aylık emziriyorum ama çok kötüyüm hamilelikten önce ilaç kullanıyoduö bıraktım. Ama suan hiç iyi deilim... Bana önerisi olam varmı.:110:

OTE=bildiğiminAnnesi, post: 36590676, member: 619814"]Mrb kızlar oğluşum 4 aylık emziriyorum ama çok kötüyüm hamilelikten önce ilaç kullanıyoduö bıraktım. Ama suan hiç iyi deilim... Bana önerisi olam varmı.:110:[/QUOTE]
Cnm bildigim kadariyla emzirmeyi birakmakgetekiyor.

Kafam çok karışık bu konuyu okadar çok araştırdımki bazı proflar kullanabilir stres daha kötü etkilio dio bazıları kullanmamalı emzirmeyi bıraksın Dio senin dediğin gibi... Napıcağımı şaşırdım emzirmeyide bıraktırmak istemiyorum daha çok küçük:110:

Mrb kızlar oğluşum 4 aylık emziriyorum ama çok kötüyüm hamilelikten önce ilaç kullanıyoduö bıraktım. Ama suan hiç iyi deilim... Bana önerisi olam varmı.:110:

Ben kullandım, ağır bir ilaç değildi. Hem psikiatr hem de kadın doğumcum ilacın hafif olmasından dolayı sorun olmayacağını söylemişti.

Kızlar dikkate aldığınız için teşekkür ederim öncelikle. Ve ben hala düşünme aşamasındayım ne zormuş annelik kılı kırk yarıyosun en iyisi olsun die. 6 aylık oldu bile oğlum ben düşünürken şimdi daha rahat başlıyabilirim en azından ek gıdaya geçtik dua edin bana oğluşuma hiç bi etkisi olamAz inş. :KK43:

hamilelik öncesinde veya sırasında antidepresan kullanıp ilerde çocugunda otizm belirtileri olan varmı???? (otizmin anlaşılması için en az iki yaşını doldurması lazım)

Back
X