emzirirken ella icen oldumu

emzirirkn ella icmek

• herkes cvplasin

OY: 0 0,0%
  • herks cvplasn

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

demet_0529

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
2
0
1
30
Kızlar merhaba yeni üye oldum. 15 aylık kızım var ve bugün Ella ( ertesi gün hapi) içtim kızımı emzirsem bişey olurmu emzirirken kullanan oldumu hiç lütfen yardım edin

Merhaba. İçtikten sonra o kadar çok ella ile ilgili sayfaları okudum ki belki okuyacaklara bir yardımım olur diye deneyimimi paylaşmak istiyorum.
Öncelikle prospektüste bir hafta emzirilmemesi gerekiyor dediği için internette 36 saat, 6 saat, 3 gün vb. gün/saatten sonra emzirdim diyenlere rağmen ben yedi gün emzirmedim. Sabrettim. Çok zor oldu. Evet. Memede uyuyordu normalde bebeğim. Kucağımda yarım saat gezdirerek uyutmak zorunda kaldım. Bu arada bebeğim 11 aylıktı.

Bir sonraki sıkıntılı durum, internette sürekli yedi gün emmezse memeyi bırakır söylentisi. Bebeğim memeyi unutmamıştı. Ve her zaman maksimum 10 dakika emerken, hasret kalmış olmalı ki hiç emmeyi bırakmadan 25 dakika memede kaldı. Bu beni çok mutlu etti. Bu arada emzirmediğim günlerde minimum üç maksimum sekiz saatlik periyotlarla olmak üzere göğsümü sağdım. Sağdığım sütleri döktüm.

Bir diğer konu da, içtiğim halde korumadı, boşuna içmeyin diyenlerin olması. Bende işe yaradı. Prospektüste de yüzde yüz en hellemediği belirtiliyor. Ama umutsuzluğa düşmemeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…