- 21 Mart 2021
- 44
- -6
- 8
- 26
- Konu Sahibi ordinaryypersonn
-
bebeğim şu an tam bir bucuk yaşında bir gögsümle 8 aydır emzirmiyorum kesildi ondan ama diğer sütümle sadece gece uyurken bikaç dk emziriyordum sadece hamile kaldım daha yeni ne yapmalıyım sütü kesmelimiyim eğer kesersem doğumdan sonra yine sütüm gelirmi yoksa hiç kesmemeli miyim kafam karışık kesmezsemde o zamana kadar iyice azalırda bebeğime yetmezmi yoksa her halukarda tekrar süt gelirmi bol bol yardımcı olurmusunuz ben birinci bebeğimi mama ile beslemedim şimdide beslemek istemiyorum ackcası
Emzirmeye devam edin lütfen. İkinci bebek için hiçbir olumsuz yanı yok bunun.bebeğim şu an tam bir bucuk yaşında bir gögsümle 8 aydır emzirmiyorum kesildi ondan ama diğer sütümle sadece gece uyurken bikaç dk emziriyordum sadece hamile kaldım daha yeni ne yapmalıyım sütü kesmelimiyim eğer kesersem doğumdan sonra yine sütüm gelirmi yoksa hiç kesmemeli miyim kafam karışık kesmezsemde o zamana kadar iyice azalırda bebeğime yetmezmi yoksa her halukarda tekrar süt gelirmi bol bol yardımcı olurmusunuz ben birinci bebeğimi mama ile beslemedim şimdide beslemek istemiyorum ackcası
Benim kızım da bir buçuk yaşında, emziriyorum ve 13 haftalık hamileyim. Hem çocuk doktorum hem de kadın doğum doktorum devam etmemi söyledi. Doğuma üç ay kala kesicem ben de ikisini emzirmek zor olacağı için. Ama siz ikisini de emzirebilirsiniz, sütünüzde azalma ya da yetmeme gibi bi durum olmaz.bebeğim şu an tam bir bucuk yaşında bir gögsümle 8 aydır emzirmiyorum kesildi ondan ama diğer sütümle sadece gece uyurken bikaç dk emziriyordum sadece hamile kaldım daha yeni ne yapmalıyım sütü kesmelimiyim eğer kesersem doğumdan sonra yine sütüm gelirmi yoksa hiç kesmemeli miyim kafam karışık kesmezsemde o zamana kadar iyice azalırda bebeğime yetmezmi yoksa her halukarda tekrar süt gelirmi bol bol yardımcı olurmusunuz ben birinci bebeğimi mama ile beslemedim şimdide beslemek istemiyorum ackcası
Bende emzirilebilir diye biliyorum. Ancak kadin dogum doktorun ile bu konuyu konusmayi ihmal etme. Bazi durumlarda emzirmeyi onermiyorlar diye okumustum. Doktor gozetiminde devam etmek daha mantiklibebeğim şu an tam bir bucuk yaşında bir gögsümle 8 aydır emzirmiyorum kesildi ondan ama diğer sütümle sadece gece uyurken bikaç dk emziriyordum sadece hamile kaldım daha yeni ne yapmalıyım sütü kesmelimiyim eğer kesersem doğumdan sonra yine sütüm gelirmi yoksa hiç kesmemeli miyim kafam karışık kesmezsemde o zamana kadar iyice azalırda bebeğime yetmezmi yoksa her halukarda tekrar süt gelirmi bol bol yardımcı olurmusunuz ben birinci bebeğimi mama ile beslemedim şimdide beslemek istemiyorum ackcası
Bozulmak değil de süt kolostruma döndüğü için bazı bebekler tadını beğenmeyip bırakabiliyor siz gibiBen annem kardeşime hamileyken sütün tadı bozuldu diye kendi kendime bırakmışım
şu an emmiyor iki gündür sanırım değişmeye başladıBozulmak değil de süt kolostruma döndüğü için bazı bebekler tadını beğenmeyip bırakabiliyor siz gibi
şu an kendi emmiyor tadı bozuldu herhalde anlamadımHamileyken kucakta emzirmek anneye külfet olur diye eskilerin uydurduğu bir şey bu diye düşünüyorum. O zamanlar tarla işi, hayvan işi, ev işi yaninda bir de hamile olup cocuk emzirmek zor tabi. Bence kesmeyin.
şu an kendi emmiyor midesini bulandırıyor tafı drğişmiş olabilir şimdi diyelim kestim yeni bebek doğduğunda aynı eskidi gibi süt salgılanacakmı bol bolBenim kızım da bir buçuk yaşında, emziriyorum ve 13 haftalık hamileyim. Hem çocuk doktorum hem de kadın doğum doktorum devam etmemi söyledi. Doğuma üç ay kala kesicem ben de ikisini emzirmek zor olacağı için. Ama siz ikisini de emzirebilirsiniz, sütünüzde azalma ya da yetmeme gibi bi durum olmaz.
tekrar bebek doğduğunda eskisi gibi süt salgılanırmı bol bol dersinizHamile kalınca süt kesilir diye biliyorum. Yine de devam ettiğiniz yere kadar edebilirsiniz.
Doktora danisin isterseniz bir de.şu an kendi emmiyor tadı bozuldu herhalde anlamadım
tekrar bebek doğduğunda eskisi gibi süt salgılanırmı bol bol dersiniz
Tabi kii. Vücudunuz tekrar o döneme hazırlanıyor. İlk hamilelikler de süt geliyor da şimdi emzirmeyi bırakıcaz siye neden gelmesin kişu an kendi emmiyor midesini bulandırıyor tafı drğişmiş olabilir şimdi diyelim kestim yeni bebek doğduğunda aynı eskidi gibi süt salgılanacakmı bol bol
evettekrar bebek doğduğunda eskisi gibi süt salgılanırmı bol bol dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?